Μήνυμα στις 11/4/2011 στις 12:40 @Διάφορα
Eυχαριστω παρα πολυ παιδια! :D κλεινω τα 15 σε λιγους μηνες και κανω χαντμπολ
Πήγαινε στο θέμα: διαιτα και αποριες!
Μήνυμα στις 10/4/2011 στις 20:20 @Διάφορα
καλησπέρα για ακομη μια φορα στα υπεροχα παιδια του ftou.gr.Λοιπον εχω υψος 1,66 μισο και ζυγιζω 72 κιλα,δεν εχω συγκεκριμενα καπου λοιπος,ολο το πακετο ειμαι χοντρη anyway.Αθλούμε κάθε μερα σε ομάδα!αρχισα να τροω το πρωι κουλουρακι η τοστ, κανονικα το μεσημεριανο μου,απογευμα φρουτο και κατα τισ 8 βραδυνο οχι πολυ βαρυ(χωρις ψωμι ολα τα γευματα)! 1)πιστευετε οτι με αυτο τον τροπο θα χασω κιλα συντομα? 2)επισης υπαρχει περιπτοση οταν χασω τα κιλα να κρεμετε η κοιλια μου η τα μπουτια μου? Πήγαινε στο θέμα: διαιτα και αποριες!
Μήνυμα στις 10/4/2011 στις 18:30 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω παρα πολυ παιδια :D αλλα μπορειτε να μου απαντησετε για το αν υσχιει αυτο με τον κυκλο δηλαδη μια ευκολα μια δυσκολα ?
Πήγαινε στο θέμα: lower-michigan
Μήνυμα στις 10/4/2011 στις 13:08 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπέρα θέλω να κανω καποιες ερωτησεις για το michigan(lower) 1)υσχιει πως ειναι σαν κυκλος δηλαδη οτι μια πεφτουν ευκολα και την αλλη δυσκολα και παει λεγοντας? 2)καποιοι που εχουν δωσει να μου περιγραψουν περιπου το κλιμα δηλαδη τους sos χρονους! 3) τροπος και ωραριο διαβασματος που κάνατε εσεις 4) στις εκθεσεις κυριαρχουν τα θεματα opinion ή advice? Θα με βοηθούσατε πολυ αν απαντούσατε γιατι εχω παρα πολυ αγχος Πήγαινε στο θέμα: lower-michigan
Μήνυμα στις 9/4/2011 στις 11:29 @Διάφορα
νομιζω οτι βγαζω φρονιμητη παιδια :/ το εχει βιοσει καποιος/καποια απο εσας? να μου πει τι παιζει για να ξερω τι να περιμενω :/
Πήγαινε στο θέμα: φρονιμιτης
Μήνυμα στις 6/4/2011 στις 11:41 @Θ. Κλημεντίνη
1ος τροπος >.>Αρχικα μιλισε της απο το facebook,ρωτα την πραγματα για τον εαυτο της(μαθε τα βασικα π.χ σχολειο,που συχναζει και ετσι)επιτα παρε το κινητο της σιγα σιγα θα μιλατε πιο πολυ και καποια στιγμη ζητησε της να βγειτε,απο εκει και περα εσυ ξερεις τι θα κανεις Υ.Γ Αυτα να μην τα κανεισ μεσα σε 2-3 μερες και φανεις λιγουρης.Μια εβδομαδα περιπου και αν ανοιγετε δυσκολα δυο. 2oς τροπος >.> Φυσικα υπαρχει και ο πιο γρηγορος τροπος.Την βλεπεις καπου εξω αρχιζεις τα εντονα βλεματα και την επομενη μερα που την ξαναβλεπεις την πλησιαζεις της μιλας παιρνεις και το τηλ της και καλη συνεχεια! Πήγαινε στο θέμα: Πως να την πλησιασω
Μήνυμα στις 27/3/2011 στις 21:14 @Διάφορα
http://www.youtube.com/watch?v=SUK4a2KPHzs gamatoo,epeidi k egw eimai mesa st hip hop tha mou arese polu auto to song,anyway gousta einai auta! Πήγαινε στο θέμα: Love rap-hip hop songs
Μήνυμα στις 26/3/2011 στις 16:22 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:μου αρεσει πολυ να μιλαει και να βρισκει θεμα για συζητηση,οχι να λεει βαριεμε και βαριεμε επισης να μου δειχνει το χιουμορ του και ετσι να με πλησιαζει σιγα σιγα.Πήγαινε στο θέμα: κυριως για κοριτσια....
Μήνυμα στις 25/3/2011 στις 22:52 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον παιδια γνωρισα ενα παιδι απο το σχολειο μου(γυμνασιο),μιλησαμε στο fb και μεσω μηνηματων,και απο κοντα με χερετουσε αν με εβλεπε μετα αρχισε τις γλυκες,μου εστελνε καρδουλες με ελεγε κουκλακι του(sto fb)γενικα τελεια λιγο πριν προχορησει το πραγμα ειμασταν,απο παραπροχθες ομως δεν μου μιλαει καθολου και αν του μιλησω απανταει μονολεκτικα,ουτε μυνηματα δεν στελνει ουτε με κοιταει στο σχολειο.Σκεφτομε 3 μερες τωρα τι φταιει και ξαφνικα θημηθηκα πριν 3 μερεσ που ειχα μαθημα και βιαζομουν και οπως προχορουσε με την παρεα του μπροστα μου εγω πηγαινα πιο γρηγορα απο απεναντι και περασα μπροστα τους και προχωρουσα,απο πισω ειμαι αρκετα παχουλη και νομιζω οτι με ειδε πιο καλα και ξενερωσε,ειναι το μονο πραγμα που μου ηρθε δεν εκανα τιποτα αλλο που να τον ξενερωσω,τιποτα απολυτως καρατσεκαρισμενο.Να ξαναπροσπαθησω για εκατοστη φορα να τον προσεγκισω η να το τελειωσω εδω το θεμα?
Πήγαινε στο θέμα: ξενέρωσε! |