Μήνυμα στις 13/4/2011 στις 00:58 @Κλάψιμο
Κατα την γνωμη μου ειμαστε στην εποχη που κυριαρχει το ψευτικο..τι θελω να πω ψευτικα νυχια,προσθετα μαλλια,προσθετες βλεφαριδες,20ποντα τακουνια,σιλικονη,επεμβασεις και παει μακρια η βαλιτσα..υπαρχουν λοιπον οι κοπελες που παραδειγματιζονται απο αυτα..υπαρχουν οι κοπελες που επηρεαζονται σε καποιο βαθμο,και οι κοπελες που αμελουν τον εαυτο τους..για μενα μια κοπελα πρεπει να περιποιειται..οχι σε επιπεδο εμμονης..αλλα πρεπει να περιποιειται..αμα η κοπελα χασει την γοητεια που ασκει στο αγορι της η την αυτοπεποιθηση της τον εχασε..(νικο200 αυτο που τεινουμε να κανουμε οι γυναικες ειναι οτι μολις δεσουμε τον γαιδαρο μας,δλδ μολις δουμε οτι καποιος μας αγαπαει κι ειναι μαζι μας χαλαρωνουμε και παραταμε την εμφανιση μας..επομενως καλο θα ηταν κανενα κοπλιμεντο διακριτικα παντα του τυπου μωρο μου τι ωραια που εισαι βαμμενη,η ποσο σου παει το ισιο μαλλακι..και μολις δεις οτι εχει αρχισει κι φτιαχνεται να την επιβραβευεις..τουλαχιστον πριν κερατωσεις θα ξερεις οτι προσπαθησες :P) Τώρα στο αλλο θεμα..οπως και στα αγορια υπαρχουν οι 'μαγκες' και τα καλα παιδια ετσι κι σε μας..Σιγουρα η δυναμη γοητευει αλλα οχι παντα..Εγω και γενικα οι κοπελες που ξερω, τους 'μαγκια-κλανια-εξατμιση' τους φτυνουμε..Γενικα ο ανθρωπος ωριμαζει καθως μεγαλωνει αρα αλλαζουν καποια στιγμη κι οι προτιμησεις και τα θελω..οι επιφανειακοι θα καταλληξουν με τους ομοιους τους και οι κατασταλαγμενοι αντιστοιχα.. Αντιστοιχο σλογκαν αντρων ,οπως το αντρες πεταμενα λεφτα ειναι το 'ολες οι γυναικες ειναι πουτ.... εκτος απο την μανα μας και την αδερφη μας που δεν μπορουμε να τους το πουμε..'Δεν ειμαστε μονο εμεις λαθος..τα σφαλματα ειναι αμοιβαια.. Πήγαινε στο θέμα: αλλες εποχεσ αλλα κοριτσια-αγορια
Μήνυμα στις 13/4/2011 στις 00:31 @Κλάψιμο
Δεν είναι ότι θέλω να βγω για να ξεσαλώσω ή το ότι δεν μπορώ να κάτσω μέσα στο σπίτι.Είναι το ότι έχω το αίσθημα πως όλα γύρω μου προχωρούν και εγώ μένω στο ίδιο σημείο..Σίγουρα δεν θέλω να αλλάξω αυτό που είμαι(πολύ καλά τα λέει ο Όμηρος),ούτε θέλω να παριστάνω την ψυχή της παρέας μόνο κι μόνο για να βγαίνω..θέλω στην ζωή μου ανθρώπους με νόημα,να μου προσφέρουν και να τους προσφέρω.. Οι γονείς μου εννοείται κι έχουν την λάθος συμπεριφορά..χρόνια τώρα..Είναι αυτό ακριβώς που λες..από αμηχανία και δειλία πετάνε μια φράση και καλά να δείξουν απορία και συμπόνοια και κάνουν τα στραβά μάτια στο πρόβλημα..κλασικά.. Θα εκτιμήσω καλύτερα όσα έχω..θα πιάσω ίσως και κάποια δουλειά να ξεφεύγω και να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη..και ότι βρέξει ας κατεβάσει.. Σε ευχαριστώ πολύ..Δεν πρόκειται να έλεγα σε κάποιον δικό μου τι πραγματικά νιώθω..καλύτερα έτσι.. Πήγαινε στο θέμα: Μοναξια μου ολα..ή μαλλον τιποτα..
Μήνυμα στις 11/4/2011 στις 20:32 @Κλάψιμο
Τωρα τελευταια εχω αρχισει και νιωθω πολλη μονη...Έχω μια φίλη κολλητή η οποία νοιάζεται πολύ για μενα και δεν θελω να την χασω για τιποτα στον κοσμο..εχω ακομα μια φιλη με την οποια εχουμε καλη σχεση..Κι οι δυο είναι δεσμευμένες και είναι απόλυτα λογικό να θέλουν να περνούν τα βράδια με την σχέση τους..η κολλητη μου σπουδαζει στην περιφερεια αρα δεν την βλεπω κι πολυ..η αλλη η φιλη μου με θυμαται οποτε μπορει και θελει..ειχα δυσκολα παιδικα χρονια με μια μανα στο κρεβατι λογω βαριας καταθλιψης και ολες οι ευθυνες καλως η κακως ειχαν πεσει πανω μου..σχολειο δουλειες του σπιτιου μαγειρεμα φροντιστηριο...εφιαλτης σκετος..οταν περασα στο πανεπιστημιο ενιωσα οτι η ζωη μου θα παρει νεα τροπη..οτι ο "κυκλος" μου θα ανοιξει..τιποτα δεν εγινε ομως..απεκτησα καποιες επιφανειακες φιλες μονο..νιωθω λοιπον οτι κατι πρεπει να κανω..δεν μου αρεσει να μενω μεσα σαββατοβραδα κι οι γονεις μου να με ρωτουν γιατι καθεσαι μεσα??κι να καταπινω την γλωσσα μου..δεν κατηγορω τις φιλες μου..κατηγορω εμενα που δεν μπορω να ανοιχτω, να αποκτησω κι εγω μια σχεση..να ειμαι εγω αυτη που θα παρει την φιλη της με το αμαξι του αγοριου της να παμε βολτα..κι οχι να καθομαι στο πισω καθισμα κρατωντας το 'φαναρι'...εχω ανθρωπους που με αγαπουν αλλα και παλι νιωθω μονη και στασιμη..θα εκτιμουσα οποιο σχολιο εχετε.
Πήγαινε στο θέμα: Μοναξια μου ολα..ή μαλλον τιποτα.. |