Μήνυμα στις 2/7/2012 στις 23:34 @Διάφορα
Καλησπέρα στα αγαπητά μέλη του φτου.Ήρθε η ώρα να κάνω και εγώ με τη σειρά μου αποτρίχωση.Ενδιαφέρομαι για αποτρίχωση στο στήθος οπότε όσοι έχουν γνώσεις επι του θέματος αγορια-κορίτσια ας απαντήσουν.
Πήγαινε στο θέμα: Αποτρίχωση
Μήνυμα στις 28/6/2012 στις 14:57 @Διασκέδαση
δοκιμασε το dueling network ειναι πολύ καλο,δωρεαν και online
Πήγαινε στο θέμα: Yu-gi-oh
Μήνυμα στις 20/6/2012 στις 11:45 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα αυτό ειναι πολυ καλό και δωσε και πιστευω σε κάλυψα ειναι απο τα καλύτερα online. YugiohOnlineΠες μου εξελίξεις,το σαιτ ειναι απολυτα ασφαλές. Πήγαινε στο θέμα: Yu-Gi-Oh
Μήνυμα στις 17/6/2012 στις 00:54 @Διασκέδαση
Οχι μεγάλε δεν εχουν δίκιο.Επειδή εγώ δηλαδη ζω στην ελλάδα πρέπει να υποστηρίζω και οτι έχει να κάνει με αυτή??Πολιτικούς,ποδοσφαιριστές και τα λοιπα??Είπαμε Έλληνες είμαστε οχι μαλάκες. Υ.Γ. εγώ παντως αν μου έλεγε 'αν δεν σ'αρεσεί εδω να φύγεις' θα του έλεγα οτι,με την πρώτη ευκαιρία θα φύγω μήπως δω φώς στο μελλον μου και αυτός ας μείνει στην Ελλάδα του,να δώ τι θα έλεγε μετα. Πήγαινε στο θέμα: Ελλαδα-Ρωσσια
Μήνυμα στις 15/5/2012 στις 16:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αν αυνανίζεσαι πολυ συχνά ή έχεις συχνή σεξουαλική επαφή ο οργανισμός δεν προλαβαίνει να κανει αρκετή παραγωγή σπέρματος.Αφησε το μια εβδομαδα και ξαναδοκίμασε.Πήγαινε στο θέμα: Γιατι δεν εξπερματονω τελευταια???
Μήνυμα στις 13/5/2012 στις 07:14 @Μηχανήματα
Πωπω μολις είδα οτι έχω γράψει το θέμα σε λάθος μέρος.Webmaster αν μπορεις μετακίνησε το στα ''Διάφορα'' και διέγραψε αυτό το comment.
Πήγαινε στο θέμα: Youtube Covers
Μήνυμα στις 13/5/2012 στις 00:47 @Sex
Συζήτησε μαζι του περι φαντασιώσεων και τα πράγματα που θα του άρεσε να κάνεις εσυ για αυτον.Μετα πες του αυτά που θέλεις να κάνετε εσύ.Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει,όλοι έχουμε.Μετα με φαντασία μπορείτε να κάνετε τα πάντα.Ο καθένας κανει οτι τον φτιάχνει καλύτερα στο κρεβάτι του.
Πήγαινε στο θέμα: Εγω και οι φαντασιώσεις μου.
Μήνυμα στις 13/5/2012 στις 00:41 @Μηχανήματα
Λοιπον θέλω να ανεβάσω κάποια covers με κιθάρα στο youtube.Ζητάω -πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να ενώσω 2-3 βίντεο (split screen) -site ή κάποιον αλλο τρόπο που να μπορώ να βρώ ξεχωριστά την φωνή,το μπάσο και τα ντραμς κομματιών ωστε να πέζω απο πάνω εγώ την κιθάρα. Αν δεν καταλάβατε ακομα τι θέλω να κάνω καντε ενα κόπο και πατήστε στο youtube να δείτε ενα guitar cover ενος κομματιού. Όποιος με καλύψει έχει την αποδεκτή Ξέχασα να πώ οτι αναφέρομαι σε ξένα κομματια Πήγαινε στο θέμα: Youtube Covers
Μήνυμα στις 12/5/2012 στις 19:55 @Θ. Κλημεντίνη
Πες του πως σου αρέσει.Τι περισσοτερο,τι λιγοτερο και τι κάνει λάθος.
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερει να φιλαειι :$
Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 01:38 @Sex
Δεν υπάρχουν κανόνες στο σεξ.Αν σου αρέσει η ιδέα να το κάνεις με τη φίλη σου τοτε να το κάνεις και μην σκέφτεσαι τι μπορεί να σκεφτεί ο οποιοσδήποτε.Πιστεύω με αυτο το τρόπο θα μάθεις αν σου αρέσουν τα κορίτσια και θα περάσεις και καλά.Και αν τελικά είσαι οντως λεσβία ή bi δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να το θυμάσαι.
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσουν τα κορίτσια... |