Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το internet είναι ο διάολος και η Microsoft ο εξορκιστής του.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

αλκινοος ιωαννιδης

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #47693 από death στις 19 Μαρτίου 2008, 7:29μμ

death

Εικονίδιο
μέλος από: 21/4/2007
απο το θεμα του antrea16 πηρα την αποφαση να γραψω αυτο θεμα για τον αλκινοο ιωαννιδη. θα ηθελα να γραψει ο καθενας την γνωμη του γι'αυτον τουν τραγουδιστη, συνθετη, ενορχηστρωτη και μουσικο.
εγω παντως νομιζω οτι ειναι απο τους ελαχιστους καλλιτεχνες που αξιζουν πραγματικα και τον θαυμαζω...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47697 από ksanthoulla στις 19 Μαρτίου 2008, 8:27μμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/8/2007
Αν και δεν τρελενομαι με αυτου του ειδους την μουσικη,που τραγουδαει,ο"Προσυνητης"με συντροφευε χιλιαδες νυχτες..
Ο Αλκινοος ειναι απο τους λιγους καλιτεχνες που διαθετουν ποιοτητα στην μουσικη τους...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47698 από antreas_16 στις 19 Μαρτίου 2008, 9:29μμ

antreas_16

Εικονίδιο
μέλος από: 12/6/2007
ο απολυτοσ καλλιτεχνης
καθε του τραγουδι και ενα κομμάτι απο την ψυχή του...ΜΟναχα αυτος λκαι οι πυξ λαξ με αγγιξαν τοσο..
Είναι απο τους λίγους πλέον Μη fake τραδουδιστές αυθεντική φωνή ακέραιοσ χαρακτήρας και ανοιχτός σε όλους...Χαρακτηριστικα ενας φιλος μου τον βρηκε στα παρασκήνια και χωρις να τον ξέρει του μίλησε σε κυπριακή διάλεκτο μάλιστα...

Για μένα ειναι κάτι το απίστευτο...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47699 από death στις 19 Μαρτίου 2008, 10:00μμ

death

Εικονίδιο
εχω ακουσει οτι στο σπιτι του επαιζε τοσο συμαντικο ρολο η τεχνη, που οταν αγοραζαν καποιο καινουριο δισκο (βυνυλιο) δεν πηγαιναν οι γονεις του στην δουλεια ουτε ο ιδιος με τον αδερφο του κ καθοταν να τον ακουσουν ολοι μαζι. φανρ=ταστητε με τι αρχες μεγαλωσε κ τι ερεθησματα εχει παρει απο την οικογενεια του.
επεισης εχει πει οτι ακουει τα παντα μεχρι και νησιωτηκα και απεχθανεται την ποπ. δεν μπορω να καταλαβω πως αυτος ο ανθρωπος απεχθανεται εστω κ ενα ειδος μουσικη, ανεξαρτητα αν ειναι απαισιο...
θα ηθελα πολυ να μιλησω καποτε μαζι του και να δω τον τροπο που εκφραζεται. ειναι τοσο απλος κ αυθεντικος που ειναι ελκυστικο αυτο.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47700 από death στις 19 Μαρτίου 2008, 10:25μμ

death

Εικονίδιο
ksanthoulla ειναι λογικο να εχεις ακουσει τον προσκυνητη κ να σου αρεσει. ομως πιστευω πως υπαρχει μια τεραστια παρεξηγησει εδω. ο προσκυνητης ειναι το πλεον πιο κυκλοφορησιμο κομματι του και ειναι λογικο να υπαρχουν ατομα που να μην τους ενθουσιαζει σαν κομματι και αλλους να μην τους αρεσει καν, ετσι εχοντας ακουσει μονο αυτο το κομματι του αλκινοου τον καθρεφτιζουν σε κατι που δεν τους αρεσε κ ετσι αμεσως τον απορριπτουν με συνεπεια να πουν μια αποψη αργοτερα οτι ο αλκινοοος δεν μου αρεσει σαν καλλιτεχνης, ή δεν μου αρεσει το ειδος του, ή δεν μου αρεσει π.χ. η κιθαρα που παιζει. απο 1 κομματι βγαζουν αυτο το συμπερασμα. νομιζω οτι ειναι ΑΔΙΚΟ. ολα αυτα τα λεω γιατι ολα αυτα τα εκανα κ εγω κ βλεπω οτι συνεχιζουν να γινονται απο πολλους. κ εγω μονο τον προσκυνητη ειχα ακουσει κ αυτο καταλαθος κ επειδη εκεινη την στιγμη ειχα φορτισμενη κ θετικη ψυχολογια μου φανηκε μουντο κ μελογχολικο κομματι. μετα απο αρκετο καιρο ετυχε να ακουει μια φιλη μου το σιντι του κ παλι καταλαθος ακουσα το "ονειρο ητανε" ενα αλλο κομματι του, ομως εκεινη τη μερα ημουν χαλια κ με αγγιξε πολυ. ετσι πηρα το σιντι του κ ετσι καταλαβα πως δεν εχει μονο κομματια λυπητερα αλλα κ πιο ομορφο κ ζωντανα.
τωρα πλεον εχω ολη του τη δισκογραφια στο κινητο μου κ τον ακουω συνεχεια, καθε κομματι του εχει τον ιδιαιτερο χαρακτηρα της διαθεσης που νιωθω τη συγκεκριμενη στιγμη.

ολα αυτα τα λεω γιατι ειναι κριμα να τον περιθοριοπιοουμε σε ενα ειδος που δεν γνωριζουμε αν μας αρεσει ή οχι.

κ κατι τελευταιο για να κλεισω... παλια ακουγα πολυ γονιδη και γενικα τα "σκυλαδικα του πονου" οπως τα λεω, τωρα που ακουω μονο αλκινοο και ξενα εχω παρατηρισει οτι η φωνη μου εχει βρει τον σωστο της τονο κ δεν φαλτσαρω στο σολφεζ. ο γονιδης ειναι σιγουρα καραφαλτσος γιατι δεν εχει ιδεα απο μουσικη ενω ο αλκινοος εχει ταυτιστει με αυτην την εννοια. παντως με βοηθισε...

αυτα τα λιγα...
ευχαριστω οσους κατσουν να διαβασουν ολο αυτο....
φιλια..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47701 από lusifer στις 19 Μαρτίου 2008, 10:27μμ

lusifer

Εικονίδιο
μέλος από: 27/2/2008
me mia le3i?telios
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47702 από Nezio στις 19 Μαρτίου 2008, 10:31μμ

Nezio

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/1/2008
Kαλός είναι.
προφίλάλλα...
6
Μήνυμα #47704 από mariacat στις 19 Μαρτίου 2008, 11:36μμ

mariacat

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2007

Αποδεκτή απάντηση

einai o apolutos mousikos me oli ti simasia tis leksis.exei mia apisteuta magiki fwni pou toulaxiston emena me kanei na anatrixiazw!ta kommatia tou..aperigrapta.den uparxoun omoia.travas kati diaforetiko ap to kathe tragoudi.i mousiki tou...monadiki."uperastiko","mia volta sta vatheia","perasa xthes""paraklisi","oneiro","oneiro itane",to apisteuto "aeriko" kai to monadiko,aperigrapto"tha mai konta sou".polla akomi.den ginetai na milisei kaneis gia ton alkinoo.einai apla apiastos.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47722 από steliosre στις 20 Μαρτίου 2008, 4:55μμ

steliosre

μέλος από: 15/3/2008
loipon ayta p 3eroum e g t alkinoo ine lga.....3erete pws o alkinoos ine o monos tragoudisths (sxedon)p dn exei kanei fotografhsh s periodiko???3erete oti exase poli grhgora enan filo k egra4e ena apo t wraiotera song oneiro htan (4a3teto a3izei k idika h istoria t tragoudiou)k oti zei apomonomena apo tn poli s ena meros tn evoia opou 365 meres t xrono pezei mousikh???ine poli monaxikos a8rwpos kleisto vivlio k ayto emena m aresei ....kerdizei t koino m t talento t oxi m t skadala t.......
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47775 από Νίκος+ΕΛΕΝΑ στις 21 Μαρτίου 2008, 11:37μμ

Νίκος+ΕΛΕΝΑ

Εικονίδιο
μέλος από: 21/3/2008
einai polu kalos...apla exei sta tragoudia tou kati spanio pia-poiothta kai noima stous stixous!!einai apo tous ligoys..foberos!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login