Μήνυμα στις 8/4/2008 στις 12:18 @Διάφορα
Σε αυτή την περίπτωση 3 πράγματα γίνονται!!α) τους το λες ξεκάθαρα οτι κουράστηκες μαζί τους και δεν αντέχεις άλλο β) στα διαλείμματα μπορείς να πηγαίνεις να κάνεις παρέα με άλλα παιδια,αν ερθουν και αυτες..ε...τουλάχιστον θα είναι και άλλοι και δεν θα σε πρίζουν! γ)απλά κάνεις υπομονή να τελειωσεις φετος και να πάτε σε διαφορετικά σχολεία!!
Πήγαινε στο θέμα: Den antexw allo..
Μήνυμα στις 27/3/2008 στις 15:12 @Θ. Κλημεντίνη
αν του πείς ενα γεια θα καταλάβει οτι πια για σενα δεν σημαινει τίποτα(ασχετα αν δεν ισχύει αυτο),πρέπει να τον κανεις να σκεφτει τι ανώριμες κινήσεις εχει κανει και πως να επανορθώσει..αν του δείξεις οτι δεν σε απασχολεί το θέμα θα τον πειράξει σίγουρα...τοτε θα καταλαβεις αν πραγματικά σε θέλει,αν δηλαδή κάνει καποια κίνηση και σου μιλαει μετα σημαίνει οτι σε χρειαζεται κοντα του..Αντιθέτως αν συνεχίσει και κρατάει την ίδια σταση απέναντι σου,8α φανει οτι τελικα δεν αξίζει!
Πήγαινε στο θέμα: Ο πρώτος μου έρωτας και καθηγητής μου
Μήνυμα στις 27/3/2008 στις 15:05 @Θ. Κλημεντίνη
nai ksanthoulla...ακριβώς!!είναι από την ταινία the notebook πολύ ρομαντική σκηνή...οντως απο τις καλύτερες!!!lusifer δεν εχω μεγαλύτερο αδερφό!!!!!αλλα σίγουρα ο άντρας της ζωής σου θα εμφανιστεί...ακόμα και αν αργήσει λίγο θα ερθει σίγουρα να σε αγαπήσει!!σας εύχομαι να είστε και εσεις αγαπημενοι και πολυ ερωτευμενοι με αυτόν που θέλετε για πάντα!!
Πήγαινε στο θέμα: αρχίσαν τα προβλήματα!
Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 23:34 @Διάφορα
σου ευχομαι όλοι σου οι στόχοι να πραγματοποιηθούν...αυτοι ειναι που δίνουν και αξία στη ζωή!κάποιος που δεν εχει στοχους και δεν ενδιαφέρεται γαι το μελλον του ειναι σαν να μην ζει!!μακαρι να γίνουν ολα οσα θες,αλλα αν κάτι δεν παει όπως το είχες σχεδιάσει,μην σταματήσεις να προσπαθείς να το πετύχεις,να εισαι παντα καλα και να χαμογελάς!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: καλοκαιρινοι στοχοι 2008
Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 23:29 @Θ. Κλημεντίνη
όντως αγαπιόμαστε πολυ!!!ευχαριστουμε...πιστεύω οτι θα είμαστε παντα μαζί...και εσένα σου ευχομαι οτι επιθυμείς....ευχαριστώ και για τις συμβουλές σας!
Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 22:19 @Θ. Κλημεντίνη
παιδιά ευχαριστώ!!!εχω κανει πολλα και 8α συνεχισω να κανω μεχρι να τη δω τελειως καλα...τωρα ειναι οντως καλυτερα!ειδικά με κατι που εκανα χτες το βραδυ-ήταν πολυ αργα και ημασταν σπιτι κατα τις 3,δεν κοιμομασταν,τρωγαμε και λεγαμε διαφορα και για το γάμο,και την πήρα καποια στιγμή απο το χερι ετσι οπως ηταν με πυτζαμες και κατεβηκαμε κατω στο δρόμο,δεν περναγανε αυτοκινητα τετοια ωρα και την επιασα απο τη μεση και χορεψαμε στο δρομο!(το εχω δει σε ταινια)εκανα κατι τελειως τρελο που ομως της ανεβασε πολυ τη δια8εση...βγαινουμε βολτες,βλεπουμε ταινιες και πολλα αλλα...αυριο 8α παμε μαζι φλωρινα και 8α μεινω μεχρι την τεταρτη το βραδυ!!εχει ανεβει πολυ η διαθεση της και χαιρομαι γιατι δεν αντεχα να τη βλεπω στεναχωρεμενη....παει καλα!!!ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές!!αν καποιος φιλος σασ παθει κατι παρομοιο να ξερετε οτι κατι τετοιο τελικα ανεβαζει πολυ τη διαθεση!
Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 09:05 @Κλάψιμο
πυξ λαξ....αν και αυτό το συγκρότημα δεν υπαρχει πια''διαλύθηκε΄΄,παραμένει στις ψυχές όλων, με τα φοβερα τραγούδια που ειχαν...νομίζω οτι ηταν το καλύτερο συγκρότημα της Ελλάδας,ειχαν φοβερή μουσική και στίχους με νόημα,που μιλάνε στην ψυχή!!!στις συναυλίες γινοταν χαμός και ήταν για όλες τις ηλιίες...δεν θα υπάρξει ξανά ενα τοσο καλό συγκρότημα στην Ελλάδα πιστεύω!Αφήσανε ιστορία!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: πυξ λαξ
Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 08:54 @Διάφορα
για ελλάδα η εξωτερικό?αω θες να σπουδασεις-δουλέψεις στο εξωτερικο θέλει λίγο ψάξιμο....
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι επαγγελμα να διαλεξω
Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 08:51 @Διάφορα
τι εγραψα ο ανθρωπος?συγγνώμη αλλο ήθελα να πω...εγω δεν καπνιζω,δεν μου αρεσει το τσιγάρο****
Πήγαινε στο θέμα: How to stop smoking? |