Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 19:51 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Εχω ζήσει αυτό που λες και για μένα παίζουν 2:είτε την έχει πατήσει στο παρελθόν και θέλει να κρατάει μια απόσταση για να μην πληγωθεί είτε απλά αντιμετωπίζει τη σχέση πιο χαλαρά θέλοντας εσύ να έχεις τη ζωή σου,εκείνος τη δική του και όχι να υπάρχει το πνίξιμο και η εξάρτηση.Εκτός κι αν ανήκει στην κατηγορία "δεν ξέρω τι θέλω-τι μου γίνεται" οπότε εκεί ανοίγει άλλο κεφάλαιο.Η ακριβής απάντηση θα δωθεί από εκείνον.Πήγαινε στο θέμα: με θελει η οχι??
Μήνυμα στις 14/7/2009 στις 01:16 @Κλάψιμο
Λένε πως οι σχέσεις στις μέρες μας γίνονται όλο και δυσκολότερες.Λάθος.Οι άνθρωποι βρίσκουν δυσκολίες στο οτιδήποτε.Κ εφαρμόζουν αυτή τη συνήθεια στις σχέσεις.Έχω 3φίλες.Η 1η λέει πως θέλει έναν άντρα-κολλητό,όχι πιέσεις,όχι τραγικά δεσίματα,από φόβο μν πληγωθεί.Η 2ηείπε πως θέλει τη συνεχή παρουσία και το ενδιαφέρον.Η τελευταία όμως είπε το εξής:το έχει απλά ανάγκη.Να ξυπνάει μέσα σε μια αγκαλιά.Κ έδινε τα δικά της χέρια σε όποιον τα είχε ανάγκη κάνοντας τν να νιώθει ο πιο τυχερός άνθρωπος στν κόσμο.Με αντάλλαγμα τν αγάπη.Για κείνη γράφω.Τν είδα να μένει δίπλα σ 1άνθρωπο αδύναμο,με τραύματα κ να τν κάνει υγιή κ ζωντανό.Εκείνος 1μέρα,μετά από 1χρόνο της είπε πως τν αγαπάει φιλικά κ τν άφησε.Μετά από διφορούμενες συμπεριφορές κ πολλά εωτηματικά,τν άφησε.Κ με ρώτησε το εξής:"Πώς μπορεί κ αφήνει πίσω τόσες στιγμές,τόσα π έδωσα,το πώς τν έκανα να ζήσει απ'τν αρχή?Καμία δν ήταν εκεί.Εγώ ήμουν.Εγώ έκατσα να δω ποιος είναι.Τόση αγάπη.Τόσο πάθος.Πώς μπορούν οι άνθρωποι κ ξεχνούν τόσο εύκολα?"Και έκλαιγε,έκλαιγε.Όπως κάθε φορά που κάποιος της έπαιρνε ότι είχε,τν άδειαζε και έφευγε.Οι άνθρωποι δεν ξέρουν να μετρούν.Οι άνθρωποι ξεχνούν εύκολα.Απ'τν άλλη 1σπουδαίο για μένα άτομο είπε 1ακόμη πιο σπουδαία φράση:"Μη σκέφτεσαι.Κάνει κακό".Άραγε τι είναι καλύτερο, να σκεφτόμαστε ή όχι?Να θυμόμαστε ή όχι?Και τα 2μας πάνε πίσω,ίσως μας πληγώνουν.Αλλά μας κάνουν δίκαιους,"σωστούς".Όταν σ δίνουν,πάντα θα βρεις κάπου 1ατέλεια ή 1δυσκολία.Όταν στερείσαι,περιμένεις μέχρι να πάρεις.Πόσοι δν έχουν φάει το γνωστό "κόλλημα" κάποια στιγμή?Κ πόσοι δν έχουν απορρίψει,έτσι,γιατί υπήρχαν "ατέλειες".Γιατί όμως?Γιατί μετράς αυτόν π σ στερεί και όχι εκείνον που σου δίνει? Κουράστηκα να μν είμαι εγωίστρια.Να αναρωτιέμαι.Πώς τελειώνουν ξαφνικά τα συναισθήματα?Πώς γίνεται?Γιατί συμβαίνει.Αναρωτιέμαι αν είμαι η μόνη στν κόσμο που δε σκέφτεται το "εγώ" της.Που δίνει,δίνει,δίνει όχι για να πάρει.Γιατί έτσι ζει κ ίσως με αυτό τν τρόπο βοηθήσει όσους φοβούνται να ακούσουν κάτι πέρα απ'το μυαλό τους.Κάποιοι γεννήθηκαν για να δίνουν αγάπη.Να ζουν γι'αυτή.Η δική μου "επιλογή" ήταν να βρίσκομαι δίπλα σε άτομα άδεια που με 1μαγικό τρόπο γέμιζαν με τη δική μου συμβολή.Μέχρι να πάψουν να μετρούν,να σκέφτονται,να θυμούνται.Η φίλη μου είναι 1μέρος τ εαυτού μ.Τν κρύβω.Γιατί ίσως ο δυναμισμός είναι η καλύτερη ασπίδα.Αλλά δν παύει να είναι ένα μέρος μ.Ένα μέρος μ π απογοητεύεται συνεχώς από τους ανθρώπους.Καλά τα "θέλω" κ το "εγώ".Αλλά κάποτε πρέπει ν'αναγνωριστεί εκείνος π τα παραμερίζει.Κ να αφυπνιστεί εκείνος π τα βάζει σε 1η θέση.Και μετά το παραλήρημα...ο λόγος σ'εσάς. Πήγαινε στο θέμα: ΕΡΩΤΑΣ,ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΛΑΨΙΝ...
Μήνυμα στις 5/6/2009 στις 19:52 @Sex
Ε καλε μου,αμα πιέστηκε το κορίτσι λίγο φυσικό είναι.Κι εγώ υπέρ.Άλλοι το κάνουν γιατί τη βρίσκουν με το ύφος ευχαρίστησης του άλλου.Άλλοι γιατί απλά πάνω στη φούντωση το γουστάρουν.Μετά από ένα καλό στοματικό έρχεται ένα ακόμη καλύτερο κρεβάτι αλλά αν είναι να καταντάει καταναγκαστικό έργο για κάποιους,ασ το καλύτερα.Κατανόηση πάνω απ όλα.
Πήγαινε στο θέμα: Είστε υπέρ του στοματικού στις γυναίκες;
Μήνυμα στις 26/5/2009 στις 15:31 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ να κολλήσω στην ηλικία?!!Αχαχαχαχα!Εγώ τον αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο λες κ ήταν 20άρης,δε σκέφτηκα ποτέ την ηλικία.Αυτόν τον φάγανε οι σκέψεις.
Πήγαινε στο θέμα: Ο πρώτος μου έρωτας και καθηγητής μου
Μήνυμα στις 22/5/2009 στις 17:05 @Θ. Κλημεντίνη
Σ ευχαριστω πολύ.Να σου πω την αλήθεια,φτηνά τη γλίτωσα από το Δαφνί,κυριολεκτικά όχι αστεία,αλλά να ναι καλά γιατί κ γω έμαθα αρκετά πράγματα.Αυτή η ιστορία με ταλαιπωρεί ακόμη αλλά άλλαξα ζωή και πλέον έμαθα να μην την αφήνω να είναι πάνω από μένα.Κ τελικά δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα να βάζει τον εαυτό μας κάτω.Όλα περνάνε κ ας αφήνουν πληγές,υπάρχουν πάντα τα επόμενα.Και πάνω από όλα,ο συγκεκριμένος δεν ήταν απλός δάσκαλος,ήταν δάσκαλος ζωής.
Πήγαινε στο θέμα: Ο πρώτος μου έρωτας και καθηγητής μου
Μήνυμα στις 7/1/2009 στις 10:58 @Θ. Κλημεντίνη
Tι εννοείς?Σου είπε κάποιος κάτι άλλο και λες ότι πήρες λάθος μήνυμα??Ή μίλησες μ'εκείνη?
Πήγαινε στο θέμα: Mia kopela
Μήνυμα στις 5/1/2009 στις 22:10 @Θ. Κλημεντίνη
Είτε θα κάνει και θα λέει χιλια άκυρα για να την προσέξεις,είτε θα έρχεται να σε τσιγκλάει ευθέως ή απλούστατα το μουτράκι της από φυσιολογικό θα πάρει απόχρωση λεμονιου!Ρίχτα σε άλλη προσποιητά αν θέλεις(συνεννοημένα βέβαια)αλλά όχι σχέση,μπορεί να την ξενερώσει ή να καταλάβει ότι είναι ψεύτικο κ κει θα γίνεις ψιλορόμπα.
Μήνυμα στις 5/1/2009 στις 01:04 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά η εικονα της δήθεν σχέσης δεν είναι εγκυημένη λύση.Πείτε ότι ζηλεύει η κοπέλα.Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να ζηλέψει επειδή το παιδί της δείχνει αυτό που νιώθει?Βρέθηκα στη θέση αυτής της κοπέλα κάποτε.Υπήρχε ένα παρόμοιο σκηνικό και με μενα,εκείνο το παιδί μου μιλούσε για τη δήθεν σχέση του,την έπαιρνε τηλέφωνα μπροστά μου και ενώ ήμασταν στου καβγάδες όλη την ώρα είχα καταλάβει ότι μόνο εχθρικά δε με βλέπει!Ζήλεψα μεν αλλά επειδή είχα χάσι το μόνιμο ενδιαφέρον του.Καλύτερες και ποιο στάνταρ αντιδράσεις θα δεις αν πάψεις να ασχολείσαι,δήθεν ότι τη γράφεις.Μία ψεύτικη σχέση,αν δε το παιξεις καλά,όχι απλά θα φανεί ότι είναι ψεύτικη αλλά μπορεί να προκαλέσει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλουμε.
Μήνυμα στις 5/1/2009 στις 00:57 @Sex
Βασικά λόγω συνθηκών τα παιδιά παραείναι ελεύθερα.Ποιος ελέγχει τα παιδιά πλέον?Ή το ένα ακρο συναντάω ή το άλλο.Αναπόφευκτο να ασχολούνται με το sex απο μικρή ηλικία.Αλλά αν φρόντιζαν να τους εφοδιάζουν κ με κάποιες αρχές θα ήταν καλό.Ούτε εγώ βρήκα τον έρωτα της ζωής μου για να χω τέτοιου είδους σχέση αλλά νομίζω ότι ήμουν σε αρκετά ώριμη ηλικία απ'τη στιγμή που υποτίθεται πως πλέον είμαι πολίτης με άποψη.Τι να καταλάβει ένα κοριτσάκι?Τι?Να το παίξει στις φίλες της προχωρημένη,ερωτευμένη ή δηθεν πως έχει σοβαρή σχέση?Τι να κάνει ένα παιδάκι τη στιγμή που θα πρεπε να την νοιάζουν πιο απλά πράγματα?Ξυπνήστε λίγο γιατί κ μεις που περάσαμε την εφηβεία και λίγο πιο νορμάλ μάλιστα,λέμε πως έπρεπε να είχαμε ακόμη πιο αθώα μυαλά.Θα τα δουν αργότερα αυτά.
Πήγαινε στο θέμα: Που φτασαμε....Καταρρεουν τα παντα
Μήνυμα στις 4/1/2009 στις 22:56 @Sex
Eπίσης ως 18χρονη πιστεύω ότι αν είναι δυνατόν,δεν είναι θέμα εποχής το σεξ,είναι θέμα του τι πιστεύει ο καθένας.Αλλά να μη τα ισοπεδώνουμε όλα,δηλαδή εμείς όταν ήμασταν 14 και 15 γιατί είχαμε το νου μας στο πώς να κάνουμε μα***ες κ όχι στο πώς θα γδυθούμε?Τι ημασταν εμείς και αντέξαμε?ελεος..
Πήγαινε στο θέμα: Που φτασαμε....Καταρρεουν τα παντα |