Μήνυμα στις 15/10/2010 στις 20:37 @Μηχανήματα
Δεν ξερω αν επιτρέπεται αυτο, και αφου σπατάλησε αρκετη ώρα να θυμηθώ τον κωδικό μου, βαριέμαι να διαβάσω του όρους... Λοιπον αγαπητά μέλη του παλιού μου στεκιού για ρίξτε μια ματιά στο καινούργιο μου δημιούργημα http://myfreeandroidapps.blogspot.com/ Αρη αν δεν επιτρέπεται κανε το διαγραφή πλζζ Πήγαινε στο θέμα: το μπλοκ μου
Μήνυμα στις 4/7/2009 στις 02:05 @Διάφορα
μεταξύ ιατρικης και οδοντιατρικής για σπουδές τι θα διαλέγατε και γιατί??? όσο πιο σύντομα γίνεται πλζ Πήγαινε στο θέμα: αν μπορούσατε να διαλέξετε..
Μήνυμα στις 1/2/2009 στις 00:46 @Sex
xaxa για την κιρσοκήλη ρώτησε ... λοιπον ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ Η κιρσοκήλη είναι μια κατάσταση στην οποία υπάρχει διεύρυνση των φλεβών του όρχεως. Κυρίως συμβαίνει στον αριστερό όρχι και απαντάται σε ένα μεγάλο ποσοστό των ανδρών. Η κιρσοκήλη είναι μια κατάσταση η οποία δε δημιουργεί πάντοτε ενοχλήματα. Οι πιθανές επιπτώσεις της κιρσοκήλης είναι κυρίως δύο: τα υποκειμενικά ενοχλήματα που μπορεί να νοιώθει ο άνδρας (βάρος στον όρχι, ήπιο πόνο στον όρχι ή αισθητικά να μη φαίνεται ωραία η περιοχή λόγω έντονης φλεβικής διάτασης) ή να έχει επηρεάσει το σπερμοδιάγραμμα και την πιθανή ικανότητα προς γονιμοποίηση. Αυτό δε σημαίνει ότι όσοι άνδρες είναι στείροι έχουν κιρσοκήλη ή όσοι έχουν κιρσοκήλη έχουν πρόβλημα γονιμοποίησης. Αυτό πρέπει να κουβεντιαστεί εκτενώς με τον ουρολόγο προτού αποφασιστεί θεραπευτική παρέμβαση καθώς και τις προσδοκίες που πρέπει να έχει κανένας μετά τη θεραπεία. Δε χρειάζεται να αντιμετωπιστούν όλοι οι άνδρες με κιρσοκήλη πάρα μόνο εκείνοι που έχουν επηρεαστεί λόγω αυτής της κατάστασης. Η διάγνωση γίνεται με την κλινική εξέταση και με το υπερηχογράφημα οσχέου ενώ η θεραπεία επιτυγχάνεται μέσω μιας χειρουργικής επέμβασης. Συνήθως ο ασθενής παραμένει στο νοσοκομείο για 1 ημέρα. Πηγή Πήγαινε στο θέμα: πονος κ ορχις
Μήνυμα στις 1/2/2009 στις 00:34 @Sex
μικρός είσαι ακόμα...απο τα 15 ... ζήσε την ζωή και μάθε να είσαι εσύ και να μην παρασύρεσαι απο τρίτους,,, μαγκας ειναι οπιος κάνει αυτό που είναι καλό για εκείνον
Πήγαινε στο θέμα: θελω να κανω σεξ.....
Μήνυμα στις 13/1/2009 στις 15:54 @Sex
να το ψαξει σε ενα ουρολογο....για κυρσοκήλη μου κανει
Πήγαινε στο θέμα: πονος κ ορχις
Μήνυμα στις 14/12/2008 στις 18:49 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: Osmi stin ginaika!!
Μήνυμα στις 5/9/2008 στις 14:04 @Sex
υπάρχουν και περιπτωσεις που δεν υπάρχει αίμα...πχ αν ειναι αλητρια μπορει να έχει σπάσει ήδη λόγω κάποιας κίνησης και μην την κατηγορήσεις αδικά...εσυ θα χασεις Πήγαινε στο θέμα: Αιμα????
Μήνυμα στις 4/9/2008 στις 14:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ιδιο θέμα δυο φορές...anw φίλε μην αγχώνεσε λίγο χλωμό το βλέπω να έχει μείνει έγκυος. ¨Οσο αν αλλάζει ο κύκλος σαφώς και αλλάζει λογο εξωτερικών αλλα και άλλων παραγόντων όπως διατροφή άγχος στρες Ο κύκλος μιας γυναίκας ρυθμίζεται από διάφορους μηχανισμούς και πολλοί από αυτούς ανάγονται στην ψυχική σφαίρα. Οι παράγοντες που τον επηρεάζουν, προκαλώντας αλλαγές, είναι αμέτρητοι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, για παράδειγμα, συμβαίνει να υπάρχει διπλή ωορρηξία, ενώ σε άλλες δεν υπάρχει καθόλου. Όλες αυτές οι ανωμαλίες διορθώνονται με την κατάλληλη αγωγή. Γι' αυτό, αν τύχει και παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στον έμμηνο κύκλο σας, αντιμετωπίστε το με το γιατρό σας, φροντίζοντας όμως να λυτρωθείτε εντελώς από το άγχος σας. απο in.gr Πήγαινε στο θέμα: σασ παρακαλω
Μήνυμα στις 15/8/2008 στις 10:22 @Κλάψιμο
γιο οταν φας μπαν γιο για τα greeklish γιο δεν θα λες yo lol φίλε γράφε με ελληνικά αν θές γιατί δεν εβγάλα το 60% απόσα εγραψες
Πήγαινε στο θέμα: Άτριχοι γκόμενοι...
Μήνυμα στις 5/8/2008 στις 17:00 @Sex
απόσο ξέρω το ταμπόν δεν έχει συνέπειες ενώ το στρινγκ είναι θέμα υγιεινής
Πήγαινε στο θέμα: ταμπον+στρινγ |