κατι ξεχωριστο...
Σελ. 1
Μήνυμα #42591 από death στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 4:40μμ
μέλος από: 21/4/2007 μηνύματα: 289 0 |
θα σας κανω μια προταση... σε αυτο το θεμα θα ηθελα ο καθε ενδιαφερομενος που θα εισελθει, να γραψει οτι γουσταρει για τον εαυτο του. οτι νιωθει αυτη τη στιγμη, οτι ονειρα εχει για το μελλον κ γενικα να πει οτι του καρφωθει αυτη τη στιγμη...
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42597 από TzhmhS στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 6:19μμ
μέλος από: 21/6/2007 μηνύματα: 237 0 |
Το ονειρο μου ειναι να προδευψω στο IRC! πλακα κανω...Τωρα που λεμε θελω να τελειωσω το σχολειο τοσο πολυ που το αντιπαθω και να βρω μια καλη δουλεια για το μελλον μου και να σπουδασω αμα γινετε που δεν νομιζω...Αυτα εω για το μελλον μου, Αυτη τι στιγμη νιωθω απιστευτη βαρεμαρα και μαλλον θα βγω με κανενα φιλαρακι,λιγες μερες μου μενουν ακομη μετα αρχιζουν τα βασσανα... |
προφίλάλλα... |
6
Μήνυμα #42599 από senza paura στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 6:33μμ
μέλος από: 21/5/2007 μηνύματα: 332 0 |
Αποδεκτή απάντησηΑφού λέμε για επαγγέλματα ας πω και εγώ αυτό που θέλω να κάνω... Όπως πολλά παιδιά στην ηλικία μου θέλω να πάω στην Ιατρική και συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η ειδικότητα του πλαστικού χειρουργού (όχι δεν βλέπω Nip/Tuck, ο θείος μου είναι πλαστικός χειρουργός)... Βέβαια παλιότερα σκεφτόμουν να συνεχίσω και επαγγελματικά το κολύμπι ή το μπάσκετ μιας και πολύ καλός είμαι σε αυτά και "πληρώ τις προδιαγραφές"... Αλλά κατέληξα στο ότι αυτά τα επαγγέλματα είναι μέχρι τα 35, γιατί μετά θεωρήσε πολύ μεγάλος... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42603 από death στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 7:11μμ
μέλος από: 21/4/2007 μηνύματα: 289 0 |
εγω θελω να γινω χημικος αλλα σε 2 χρονακια που θα παρω επισημα το πτυχιο κιθαρας θελω να ασχοληθω κ με τη μουσικη καπως σοβαρα. senza paura απ'οτι εχω καταλαβει εισαι πολυ αθλητικος τυπος κ γι'αυτο νομιζω οτι πρεπει να κανεις κατι αναλογο... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42605 από spirooos στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 7:17μμ
μέλος από: 4/2/2007 μηνύματα: 364 0 |
Εγω θελω πρωτα να τελειωσω το σχολειο. Μετα θα σπουδασω σκηνοθεσια και μολισ τελειωσω θα φυγω στο εξωτερικο για να σπουδασω animation. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42607 από Antre στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 7:27μμ
μέλος από: 28/4/2007 μηνύματα: 566 0 |
Τελειώνω Οικονομικών επιστημών του πανεπιστημίου Αθήνας. Έχοντας χόμπι το tango argentino σκεφτόμουνα να συνδυάσω τις γνώσεις μου από τη σχολή αλλά και από το χορό και να ανοίξω την δική μου επιχείρηση - σχολή χορού. Καλό είναι να κάνεις όνειρα αλλά το πιο πιθανό είναι να δουλεύω ως λογιστής-καφετζής-παιδί για όλα τα θελήματα σε κάποια επιχείρηση δουλεύοντας 10 ώρες την ημέρα αλλά με μισθό μόνο το 8ωρο |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42609 από senza paura στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 7:32μμ
μέλος από: 21/5/2007 μηνύματα: 332 0 |
Κοίτα death... Πολλοί μου λένε ότι πρέπει να συνεχίσω και επαγγελματικά στην κολύμβηση γιατί είναι κάτι στο οποίο είμαι πολύ καλός και το αγαπώ... Ο προπονητής μου στο μπάσκετ μού έλεγε να σχοληθώ με το μπάσκετ αφού είμαι και ψηλός, γύρω στο 1.93 αυτό τον καιρό, και επειδή έχω καλή τεχνική κατάρτιση... Τελικά σταμάτησα το μπάσκετ αφού δεν άντεχα και μπάσκετ και κολομβητήριο/γυμναστήριο... Αλλά έχω συνηδειτοποιήσει ότι αυτό που πραγματικά μου αρέσει να κάνω σαν επάγγελμα είναι η πλαστική χειρουργική... Πολλές φορές έχω παρακολουθήσει τον θείο μου σε χειρουργείο και με συναρπάσει το όλο σκηνικό... Πάντως τα άλλα μπορώ να τα συνεχίσω ως hobbies... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42618 από antreas_16 στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 9:45μμ
μέλος από: 12/6/2007 μηνύματα: 135 0 |
egw den xerw ti thelw na gine. eutixos oi vathmoi m ine aristoi (persi vgika aristos tou sholeiou) alla auto p me provlimatizei ine pos 8elw mia dulia me eukeries anelixis diladi den thelo na perioristo tin stigmi pou pistevw oti exo tis dinatotites |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42624 από ksanthoulla στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 11:26μμ
μέλος από: 12/8/2007 μηνύματα: 748 0 |
Egw 8elw na teliwsw t gce kai profieciency me arista..toulaxisto B i kati,kai na me kanoun dexti se panepistimio agglias,afou prwta exw 18 geniko sto apolitirio..egw kai akoma 3 files m spoudes agglia g 4-5 xronia..an teliwsw me t kalo kai tis spoudes m 8a epistreyw g na vrw douleia..alliws 8a eimai katoikos agglias g ta epomena xronia tis zwis m..osa exw dld!!!avta....!!:) |
προφίλάλλα... |