Μήνυμα στις 19/10/2007 στις 20:58 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ νομίζω πως πρέπει να περάσει καιρός για να πεις πως αγαπάς κάποιον... Το "σ'αγαπώ" είναι μεγάλη κουβέντα... Το λέμε όλοι μας δυστυχώς πολύ νωρίς... Αλλά αν δεν έχεις μάθει τον άλλο, να τον ξέρεις από όλες του τις μεριές, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει αγάπη... Απλώς είναι μια έλξη, ένας θαυμασμός... Κοινώς "κόλλημα"...Πήγαινε στο θέμα: gt gt gt???
Μήνυμα στις 19/10/2007 στις 20:54 @Διάφορα
Δεν έχω μετανιώσει για τα λάθη μου... Αν δεν τα είχα κάνει, δεν θα ήξερα πως να μην τα ξανακάνω... Και δεν θα ήμουν αυτός που είμαι τώρα... Να μετανιώνετε για κάτι που δεν κάνετε... Τα άλλα δεν είναι λάθη... Είναι εμπειρία, μάθημα ζωής...
Πήγαινε στο θέμα: Εχω μετανιωσει για..
Μήνυμα στις 19/10/2007 στις 20:51 @Κλάψιμο
Ναι, έχεις πολύ δίκιο... Το να βλέπεις μια γυναίκα να καπνίζει είναι πολύ αντιαισθητικό... Και ξενερώνουμε... Γενικότερα, και άντρας να είναι είναι άσχημη εικόνα να βλέπεις κάποιον να "αυτοκτονεί" και να νομίζει πως κάνει "μαγκιά"...
Πήγαινε στο θέμα: EGW TA LEW EGW TA AKOUW
Μήνυμα στις 16/10/2007 στις 18:00 @Κλάψιμο
Βασικά είμαστε σε διαφορετική ζώνη ώρας νομίζω... Γι' αυτό μπήκαμε διαφορετική ώρα στο teen... Πάμε 21:00 ώρα Ελλάδας, αργότερα δεν μπορώ, πρέπει να βγω έξω...
Μήνυμα στις 16/10/2007 στις 17:37 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν καταλαβαίνω γιατί μας λέτε γουρούνια... Όντως πολλοί άντρες είναι γουρούνια αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αντιπροσωπεύει όλους... Όπως φαντάζομαι θα είπαν πολλοί παραπάνω και πολλές γυναίκες συμπεριφέρονται με πολύ άσχημο τρόπο... Και Βίκυ, το παράδειγμα που αναφέρεις γίνεται συχνότερα στις γυναίκες... Όταν σας κυνηγάμε μας φτύνετε ενώ όταν είμαστε αδιάφοροι κολλάτε εσείς...
Πήγαινε στο θέμα: Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια (;;;)
Μήνυμα στις 16/10/2007 στις 17:31 @Κλάψιμο
Από αυτά που λες, ο χαρακτήρας σου θα πρέπει να μοιάζει πολύ με την Ειρήνη... Σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο και μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε... ΥΓ: Ήμουν στο teen μέχρι τώρα, δεν σε είδα... Μπες αν μπορέσεις στις 21:00 σήμερα... Πήγαινε στο θέμα: EGW TA LEW EGW TA AKOUW
Μήνυμα στις 16/10/2007 στις 00:27 @Κλάψιμο
Ναι να κανονίσουμε αύριο κάποια στιγμή να "συναντηθούμε" στο irc να ανταλλάξουμε msn... Θέλω να σε γνωρίζω από κοντά... Σε εκτιμώ πάρα πολύ από όλα αυτά που γράφεις... Πες κάποια ώρα που να σε βολεύει... Έχω όλη την μέρα ελεύθερη αύριο...
Μήνυμα στις 15/10/2007 στις 22:39 @Κλάψιμο
Τι να πω... Να είσαι καλά και να προσέχεις... Με τον Μάριο μιλήσατε καθόλου; Σου απαντάει στα mail? ΥΓ: Τα Χριστούγεννα θα έρθω Λευκωσία για 2 μέρες... Είναι σχεδόν σίγουρο... Εσύ που μένεις; Πήγαινε στο θέμα: EGW TA LEW EGW TA AKOUW
Μήνυμα στις 15/10/2007 στις 21:42 @Κλάψιμο
SchooLiGaN καλώς ήρθες στην παρέα... Δεν έχω κάτι να συμπληρώσω, τα είπε υπέροχα η Βίκυ... Απλώς το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου... Δημιούργησε το δικό σου στυλ... E lasce il mondo straparlare, όπως είπε σωστότατα η Βίκυ... Οι ψευτόμαγκες φοβούνται το διαφορετικό, κάν' τους λοιπόν να φοβηθούν... Σας ζητώ συγγνώμη τώρα, θα βγω λίγο εκτός θέματος... Βίκυ γράφεις στην υπογραφή σου ότι χώρισες και με τον Γιώργο... Ακόμα σκέφτεσαι τον Μάριο; Συγγνώμη, έχω μείνει λίγο πίσω μάλλον, αλλά δεν προλαβαίνω να μπαίνω στο forum να βλέπω τι γίνεται... ΥΓ: Αν γίνομαι αδιάκριτος, μην απαντάς... Πήγαινε στο θέμα: EGW TA LEW EGW TA AKOUW
Μήνυμα στις 12/10/2007 στις 19:02 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Θα έλεγε: "Ειρήνη σε αγαπάω!!!"Πήγαινε στο θέμα: if ur heart could speak... |