Μήνυμα στις 24/11/2007 στις 11:33 @Κλάψιμο
και το καταληλοτερο αλλαζεις αριθμο :p
Πήγαινε στο θέμα: idou h aporia!!!?
Μήνυμα στις 27/10/2007 στις 14:25 @Διάφορα
Tι μου λετε ρε παιδες εχουν χασει την διαθεση τους για ζωη μα βλεπω emo που ειναι αντε 13-14,ελεος δηλαδη Πήγαινε στο θέμα: Ti einai emo???
Μήνυμα στις 27/10/2007 στις 14:20 @IRC admin
Εχει προβλημα η σελιδα οτι διορθωθει θα μπορεις να μπεις.
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί;
Μήνυμα στις 26/10/2007 στις 22:58 @IRC admin
ουτε σε εμενα δεν μπενει φτου,σιγουρα γινεται η σελιδα?
Πήγαινε στο θέμα: Παρακαλώ την βοήθεια σας!
Μήνυμα στις 2/10/2007 στις 15:27 @Θ. Κλημεντίνη
Καλυτερα ρε παιδια να εχετε μια κοντινη σχεση ετσι δεν λει...Πως βα καθεσαι πχ οπως λες να τον περιμενεις τον αλλον το αλλο καλοκαιρι...
Πήγαινε στο θέμα: Σχέσεις εξ αποστάσεως..
Μήνυμα στις 30/9/2007 στις 15:16 @Διάφορα
Eνα εχω να πω μπορει να μην πολυακουω Tokio Hotel αλλα το αγαπημενο μου τραγουδι ειναι το Monsoon
Πήγαινε στο θέμα: Tokio Hotel
Μήνυμα στις 30/9/2007 στις 15:13 @Ftou.gr admin
Πολυ απλα δεν σε θελουνε αλλο στο chat
Πήγαινε στο θέμα: Η κατάσταση στο chat! ELEOS!
Μήνυμα στις 30/9/2007 στις 15:09 @Θ. Κλημεντίνη
Οχι για σχεση μεσο αποσταστης καλυτερα απο κοντα,εχω παρατηρησει και σε αλλα chat οτι καποιοι κανουν σχεση μεσω internet δηλαδη ελεος,που τον ξερεις τον αλλον μιλας με εναν αγνωστο,και θα συμφωνησω κι εγω με την ksanthoylla ουτε εγω εγκρινω τις σχεσεις μεσω αποστασης και υπαρχουν πολλοι λογοι που το πιστευω αυτο...
Πήγαινε στο θέμα: Σχέσεις εξ αποστάσεως..
Μήνυμα στις 26/9/2007 στις 16:34 @Flame
ενταξει δεν λεω μπορει να πεφτω λιγος στην γνωμη του Raspountin αλλα ελεος πιστευω οτι ειναι μεγαλος ανθρωπος(απο οτι ειπε) και δεν νομιζω οτι λυνεται το προβλημα βριζοντας στο φoroum...
Πήγαινε στο θέμα: κρίμα...
Μήνυμα στις 26/9/2007 στις 14:51 @Flame
Ρε Raspoutin ελεος δεν εχεις μαθει οτι τους μεγαλυτερους τους σεβομαστε? Τι τροπος ειναι αυτος που μιλας ετσι στον Webmaster(Βασικα οι πιο πολλοι θα πουν οτι σε γλυφω,πιστευςω να με επιασες)... Αυτα ειχα να πω πιστευω να με καταλαβατε... Πήγαινε στο θέμα: κρίμα... |