Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μαγκέψανε οι κότες και κάνουνε τα πούπουλα χωρίστρα.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

ενοχλητικοί συμμαθητές

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #113616 από Kathrine_R στις 04 Δεκεμβρίου 2012, 3:45μμ

Kathrine_R

Εικονίδιο
μέλος από: 19/11/2012
υπάρχει μία παρέα παιδίων στην τάξη μου που κοροιδεύουν τους πάντες εμένα μου χαλάει την διάθεση και την ψυχολογία τι θα μπορούσα να κάνω?
δεν το αν΄τεχω άλλο δεν σταματάνε ακόμη και αν τους πεις να σταματήσουν είναι ανυπόφορο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113624 από Troller στις 04 Δεκεμβρίου 2012, 4:28μμ

Troller

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/9/2012
δεν υπαρχει γιατρεια...εκτος και αν τους κανετε κατι χοντρο που θα τους κανει να σταματησουν...αλλιως...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113628 από Amlet στις 04 Δεκεμβρίου 2012, 4:53μμ

Amlet

μέλος από: 25/6/2012
Κοίτα κι εμείς έχουμε 2-3 τέτοιους που όμως βαράνε κι όλας (σε εμένα έχουν μια τρελή αδυναμία και μέσα και έξω από τη τάξη μιας και είμαι ο πιο αδύναμος) αλλά θα συμφωνήσω με τον από πάνω ότι γιατρειά δεν υπάρχει προσωπικά η μόνη λύση για μένα είναι το γεγονός ότι σκεύτομαι πως μιας και είμαι 1η λυκείου από του χρόνου θα αλλάξουμε τάξεις και σε 2 χρόνια δεν πρόκειται να τους ξαναδώ.

Υ.Γ. Το κακό είναι ότι όχι μόνο δεν τις τρως αλλά σου διαλύουν και τα πράγματα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113632 από KwnstantinosS στις 04 Δεκεμβρίου 2012, 5:11μμ

KwnstantinosS

banned
μέλος από: 27/11/2012
Ρε παιδια υπαρχει γιατρεια :D......η λυση ειναι μια....να μαζευτητε μια μερα που θα κοροιδευου καποιον πολλα ατομα καμια 10ρια ας πουμε ....αλλα τα παιδια να τα σεβονται και να μην τα κοροιδευουν .......και να τους βαλετε στη μεση και να λετε εσυ εισαι καλυτερος ,τι πειραζεται τους παντες κοιτα εσυ πως εισαι (και αρχισε να λες τι εχει) και να λετε τι ανοριμωτητες κανετε(ιδαιτερα τα κοριτσια,αν ειναι και ωραια)....αυτη την δουλεια καλυτερο ειναι να την κανουν τα κοριτσια ...μετα να δεις δεν θα μιλανε καθολου ......
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116767 από ThResh στις 28 Ιανουαρίου 2013, 10:53μμ

ThResh

Εικονίδιο
μέλος από: 28/1/2013
και εμενα με κοροιδευαν κατι παλιοι ''φιλοι'' αρχισα να τους κοροιδευω και εγω και γυρισε πανω μου ομως,απλα αγνοησε τους και με τον καιρο θα σταματησουν.
ελπιζω να βοηθησα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116824 από billys96 στις 30 Ιανουαρίου 2013, 10:09πμ

billys96

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/1/2013
Να τους πάτε στον διευθυντή, και αν δεν συνετιστούν αστυνομία κατευθείαν!! Είναι ακραίο αλλά εκτός από τη λύση του προβλήματος όλοι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την εκδίκηση. Να δούμε μετά αν θα τους σπάσει ο τσαμπουκάς ή όχι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116826 από o 3an8os στις 30 Ιανουαρίου 2013, 10:38πμ

o 3an8os

Εικονίδιο
μέλος από: 7/5/2011
Έγραψε:(Amlet@04 Δεκεμβρίου 2012)
Κοίτα κι εμείς έχουμε 2-3 τέτοιους που όμως βαράνε κι όλας (σε εμένα έχουν μια τρελή αδυναμία και μέσα και έξω από τη τάξη μιας και είμαι ο πιο αδύναμος)
Υ.Γ. Το κακό είναι ότι όχι μόνο δεν τις τρως αλλά σου διαλύουν και τα πράγματα.

Aρχισε μια πολεμικη τεχνη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117379 από vasileios1 στις 12 Φεβρουαρίου 2013, 12:28μμ

vasileios1

μέλος από: 2/12/2012
Τι μαλακίες είναι αυτές με τους διευθυντές;;;;Για χάρη του διπλανού μου που πείραζε κατι παιδια στην ταξη την πληρωσα και εγώ για αυτο πριν κανετε την μαλακία και πάτε στον διευθυντή προσεξτε τι θα πείτε και για πιούς .Θυμήσου οσο τους λες να σταματησουν και τους δειχνεις οτι ενοχλείσαι τοσο πιο πολυ τους καβλώνεις απλα μν τους δινεις σημασια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120504 από Idon'tknowwhatt στις 25 Μαΐου 2013, 6:36μμ

Idon'tknowwhatt

Εικονίδιο
μέλος από: 25/5/2013
Λοιπόν γλυκία μου κι εγώ έχω τέτοια άτομα στην τάξη μου τα οποία ευτυχώς δεν με ενοχλούν αλλά ενοχλούν ένα συμμαθητή μου!Ο καημένος δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί από μικρός έλεγε πολλά ψέματα κι έτσι οι καθηγητές δεν τον πιστεύουν κάτι που με στεναχωρεί!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το πεις στον/ην καθηγήτρια σου και αν δεν σταματήσουν καλό θα ήταν να πας στον διευθυντή!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login