Μήνυμα στις 11/12/2015 στις 04:10 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα..αντιμετωπιζω ενα θεμα με τον κολλητο μου που αφορα μια κοπελα. Την προηγουμενη βδομαδα ηρθε ο κολλητος μου απο θεσσαλονικη στην αθηνα να με δει και να παμε εξω. Εγω ειπα τους φιλους που εκανα εδω(αθηνα,ειμαι 1οετης) και τον κολλητο μου. Λοιπον η κοπελα που μου αρεσει δεν θα ερχοταν σε κλαμπ αλλα την επεισα λεγοντας της πως θα τη γυρισω μετα εγω μεχρι την πιατσα των ταξι και ετσι ηρθε αλλα κατι ετυχε σε μια φιλη μου και δεν ηταν καλα αρα περασε η ωρα και οταν εγω πηγαινα στο κλαμπ ο κολλητος μου την πηγε στη σταση. Μεχρι εδω ολα καλα. Η κοπελα που μου αρεσει ειχε ανεφερει πως μιλησε στον κολλητο μου αλλα εγω δεν εδωσα σημασια. Σημερα ξαναηρθε ο κολλητος μου και πηρα το κινητο του για να βγουμε καμια σελφι αλλα τυχαια ανοιξα το messenger και ειδα το ονομα της κοπελας που μου αρεσει και ετσι ειπα να δω τι λενε( ξερω μικροπρεπες αλλα δεν μου ειχε αναφερει πως μιλανε παρολο που ξερει οτι μου αρεσει). Καλυτερα να μην εβλεπα..εδω και 5-6 μερες την φλερταρει αφανταστα μεσω μηνυματων...το χειροτερο ειναι πως πιο νωρις με ειχε ρωτησει πως παει μαζι της,του ειπα πως θελω αλλα τη βλεπω λιγο απομακρη μερικες φορες και στα τελευταια μηνυματα της εστελνε ολο φιλακια και καρδουλες(πραγμα αδιανοητο για αυτον). Τωρα εγω δεν ξερω τι να κανω... ευχαριστω :) Πήγαινε στο θέμα: θεμα με κολλητο..
Μήνυμα στις 1/6/2015 στις 17:27 @Θ. Κλημεντίνη
Τελικα ολα καλα,εκανα κινηση και τωρα καπως τα εχουμε θα παρακαλουσα τον webmaster να σβησει το θεμα αφου λυθηκε το προβλημα που ειχα :) Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κορη των κουμπαρων
Μήνυμα στις 1/5/2015 στις 16:44 @Θ. Κλημεντίνη
Τις τελευταιες περιπου 10 μερες μιλαμε συνεχεια μεσα απο φβ αλλα ουτε μια φορα δεν πηγε τη συζητηση στο πονηρο αυτη αλλα ουτε εγω γιατι δεν μου ''βγηκε'' να την παω προς τα εκει. Οταν παιζοταν κατι με αλλες απο φυσικο μου εβγαινε και δεν χρειαζοταν να προσπαθησω και αυτο με προβληματιζει αρκετα. Αλλα δεν μπορω να πω,μου αρεσει και μαλιστα πολυ. Σκεφτομουν να περιμενω να τελειωσουν οι εξετασεις και μετα να κανω κινηση,μηπως το καθυστερω πολυ ;; Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κορη των κουμπαρων
Μήνυμα στις 28/4/2015 στις 10:43 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις πρωτα απο ολα :) Να πω πως και οι δυο ειμαστε 18 αρα λογω αγνοιας δεν ειναι σιγουρα,να ντρεπεται τωρα λιγο περιεργο το βρισκω. Παντως απο οτι συζηταω με τους φιλους μου(δεν τους εχω πει οτι μου αρεσει αλλα καμια φορα φτανει η συζητηση σε αυτη επειδη την ξερουν) λενε πως δεν ειναι για πολλα και λενε ειναι του τυπου ''μυξοπαρθενα''. Ειναι δυνατον να ισχυει σε τετοια ηλικια;; Για κοριτσι που βγαινει εξω κανονικα,ξενυχταει κανει ρανει που λεει ο λογος;; Λες να ισχυει τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι;; Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κορη των κουμπαρων
Μήνυμα στις 27/4/2015 στις 21:23 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Του αρεσεις απο οτι φαινεται και την εχει δει καπως αυτος επειδη εχει γκομενα και νομιζει μπορει να εχει οποια θελει. Και να χωρισει τη φιλη σου και να κανει κατι μαζι σου μετα απο λιγο καιρο μπορει να κανει σε εσενα οτι κανει στη φιλη σου. Μακρια απο τετοιους αν θες σοβαρη σχεση,αν απλα θες να περασεις καλα για λιγο καιρο κανε κατι μαζι του αλλα πιθανον να εχεις επιπλοκες με τη φιλη σου.Αποδεκτη αν σε καλυψα :) Πήγαινε στο θέμα: Μου την πεφτει το αγορι της φιλης μου.
Μήνυμα στις 27/4/2015 στις 18:48 @Θ. Κλημεντίνη
Shooter_girl Πρωτα απο ολα να σου πω οταν λεω ειναι κουμπαροι μας εννοω οι γονεις της με βαφτισαν. Αρα αν εκανα κινηση πως θα της φαινοταν;; Δευτερον σε σχεση με αλλες ειναι σχεδον καθολου ''προστυχη''. Οταν λεω αλλες δεν εννοω κατι ''πουτ@ν@κια'' που τον παιρνουν αβερτα απλα εκει που μιλαμε δεν θα πεταξει ποτε κατι προστυχο απο μονη της ή αν πω εγω θα βρει ενα τροπο να αλλαξει το θεμα. Τη Γ την ανεφερα καθαρα για να εχετε απολυτη επιγνωση της καταστασης και δεν προκειται να κανω κατι με αυτην καθως ακουγονται διαφορα για αυτην και δεν εχω την ορεξη να μπλεκω και αν παει να γινει κατι θα της πω ευγενικοτατα πως δεν ενδιαφερομαι. Cockteaser εννοεις την Γ ε;; Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κορη των κουμπαρων
Μήνυμα στις 27/4/2015 στις 14:16 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον οπως λεει και ο τιτλος μου αρεσει και μαλιστα πολυ. Να πω πως οι δικοι μας ειχαν μαλωσει πριν 7-8 χρονια και ειχα χαθει μαζι της αλλα εδω και τρια χρονια ειμαστε στο ιδιο σχολειο και αρχισαμε να ξαναμιλαμε. Την πρωτη χρονια ταιριαξαμε πολυ σαν φιλοι καθως γνωριζομασταν απο μικρα αλλα και επειδη και οι δυο εχουμε πολυ χιουμορ. Ειχε αρχισει να μου αρεσει απο τοτε αλλα δεν ειχα καθολου αυτοπεποιθηση και δεν εκανα κατι. Τη δευτερη χρονια,δλδ περσυ,συνεχισαμε να κανουμε παρεα και να μιλαμε πιο πολυ αλλα μονο στα πλαισια του σχολειου και καμια φορα αν την εβλεπα εξω γιατι δεν ηξερα πως θα το παρουν οι δικοι μου αλλα και οι δικοι της αν ηξεραν οτι βγαινουμε εξω μαζι εστω και φιλικα. Να πω πως σε αυτο το διαστημα με μηνυματα και τετοια ολο και ολο δυο τρεις φορες ειχαμε μιλησει αλλα για πολυ ωρα. Φετος στην αρχη της χρονιας τα πηγαιναμε πολυ καλα και ημουν αποφασισμενος να κανω κινηση μιας και ειχα ''φτιαχτει(πιο ωραια ρουχα,εφτιαξα το σωμα μου)'' και το σκεφτομουν πολυ. Εδω να πω πως και οι δυο ειμαστε εμφανισιμοι,οχι και τα μοντελα του σχολειου αλλα δεν μας λες και ασχημους. Αυτη εχει απιστευτο κωλο(σορρυ και για την εκφραση αλλα δεν ξερω πως να το πω),ειναι τυπου bouble butt και δεν συμμαζευεται,με λεπτη μεση αλλα απο στηθος σχεδον τιποτα,που εμενα δεν με πειραζει καθως μου αρεσει παρα πολυ σε καποια οταν εχει bouble butt. Μια μερα καθως περιμεναμε να μπουμε στην ταξη καθοταν σε μια καρεκλα εξω απο την ταξη και για πλακα πηγα εκατσα στα ποδια της αλλα εκατσα καπως ατσαλα οπως ειπε και μου ειπε οτι πονεσε. Δεν το πιστεψα γιατι ειχα κατσει πολυ ελαφρυα και δεν ειμαι 100 κιλα να πεις. Οταν μπηκαμε μεσα αυτη ηρθε και εκατσε στα ποδια μου(και καλα επειδη την πονεσα για να δει πως ειναι) και εγω φυσικα επειδη μου αρεσει πολυ ( επισης ειχαμε γυμναστικη εκεινη τη μερα και αυτη ηταν με κολαν και εγω με φορμες) μολις εκατσε μου εγινε πετρα και αυτη νομιζω το καταλαβε γιατι μετα απο 3-4 δευτερολεπτα σηκωθηκε και πηγε στην θεση της. (Σορρυ για τη λεπτομερη περιγραφη αλλα θελω να γινω οσο το δυνατον πιο συγκεκριμενος) Ενταξει μετα απο αυτο νομιζα εγινα ρεζιλι,και πως θα με νομιζε για κανεναν ασυγκρατητο κτλ και ειπα δεν γινεται να κανω κατι αν και μου αρεσε ακομα και ειπα να κανω υπομονη μεχρι το καλοκαιρι. Καθως περνουσε ο καιρος παιχτηκαν φασεις με δυο κοπελες απο το νεομβριο μεχρι το φεβρουαριο αλλα το σταματουσαμε γιατι παντα υπηρχε ενα προβλημα. Και με τις δυο ομως το ειχαμε στα πολυ κρυφα και δεν το εμαθε σχεδον κανεις εκτος απο τη μια που ακουστηκαν ΄΄φημες΄΄ οτι κατι παιζοταν γτ ειχε θεμα με εναν αλλον πρωην. Στο ενδιαμεσο διαστημα κρατουσα κανονικα επαφη με την κορη των κουμπαρων μας αλλα οταν μιλουσαμε οταν το πηγαινα για πλακα στο προστυχο αυτη αλλαζε θεμα. Τον τελευταιο μηνα ενα κοριτσι(ας το πουμε Γ) με καθολου καλη φημη αρχισε να μου μιλαει πολυ,οχι απο φβ αλλα απο κοντα στο σχολειο με αποτελεσμα να με δει η κορη των κουμπαρων. Και με ρωτησε ''τι σχεσεις εχεις εσυ με αυτην;;'' με βλεμμα λες και ξινηστηκε και της ειπα καμια απολυτως και μου λεει '' ναι ναι'' και πως θα μαθει. Ε περασε ο καιρος και πριν απο λιγες μερες καθως μιλουσαμε απο φβ με την κορη των κουμπαρων μου ειπε '' ειδα την δικια σου'' και εγω επαιξα λιγο τον χαζο να δω τι θα μου πει και μου ειπε αυτη και μου ειπε την Γ και μου εκανε κατι σαν σκηνη ζηλιας. Λοιπον πρωτα απο σορρυ για το μεγαλο ποστ και ευχαριστω οσοι το διαβασατε :) Απο αυτα που διαβασατε πιστευετε πως αν κανω κινηση μεσα στο καλοκαιρι θα της φανει καπως;; και ειναι καπως αν κανεις κατι με την κορη των κουμπαρων;; Βρισκομαι σε μεγαλο διλημμα καθως δεν ξερω πως να ξεκολλησω :( Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κορη των κουμπαρων
Μήνυμα στις 29/11/2014 στις 20:57 @Sex
Θα του πιασεις το χερακι και θα του το πας εκει..δειξτου και τι κινησεις να κανει για να σε ευχαριστει κιολας.
Πήγαινε στο θέμα: πως να του το πω
Μήνυμα στις 22/11/2014 στις 14:21 @Sex
Λοιπον παιδια ειμαι 18 χρονων και σε πληρη στυση μου ειναι 11,5 cm και παχος οσο περιπου αν ενωσεις ολα τα δαχτυλα του ενος χεριου . Να σας πω την αληθεια μου φαινεται λιγο μικρο και αυτο με εχει εμποδισει να ολοκληρωσω με μια κοπελα το καλοκαιρι (δηλαδη θα μπορουσα να συνεχισω αλλα δεν το εκανα) . Και εδω μου δημιουργειται μια απορια , μεχρι ποτε μεγαλωνει το πεος ; Επισης να αναφερω πως και γενια δεν εχω σχεδον καθολου καθως περσυ ξεκινησα να ξυριζομαι και σκεφτομαι μηπως εχω καθυστερημενη αναπτυξη και το πεος μου αργει να μεγαλωσει ή θα μεινει τοσο ;;
Πήγαινε στο θέμα: μεχρι ποτε μεγαλωνει το πεος;
Μήνυμα στις 19/6/2014 στις 18:47 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες σου :) Για να την πλησιασω και να μην φανει καπως σκεφτηκα αν με ρωτησει αν της αρεσω να της πω ελα πιο κοντα να σου πω και οταν ερθει να την φιλησω με τον τροπο που ειπες.Μπορω να κανω κατι καλυτερο; Πήγαινε στο θέμα: πως να φιλησω πρωτη φορα |