Μήνυμα στις 5/2/2013 στις 23:09 @Sex
Εχεις φβ; ενδιαφερομαι να σε γνωρισω (if you know what i mean)
Πήγαινε στο θέμα: κωλος
Μήνυμα στις 5/2/2013 στις 21:41 @Μηχανήματα
Ναι το ξέρω μόνο που εγώ θέλω να σβήσω και αυτό να κάνω καθαρή εγκατάσταση
Πήγαινε στο θέμα: Toshiba sattelite c855d format
Μήνυμα στις 5/2/2013 στις 21:40 @Sex
ok ευχαριστω για την απαντηση
Πήγαινε στο θέμα: Πότε τελειώνει η γυναίκα (οργασμός)
Μήνυμα στις 5/2/2013 στις 20:25 @Μηχανήματα
Γεοσκωλιξ από τη στιγμή που κάνω φορματ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ τα ΠΑΝΤΑ από το σκληρό δίσκο και γίνεται καθαρή εγκατάσταση
Μήνυμα στις 5/2/2013 στις 14:23 @Μηχανήματα
ρε παιδιά θα βοηθήσετε είναι σωβαρό
Μήνυμα στις 4/2/2013 στις 19:06 @Sex
Ναι εγώ δίνω πολύ μεγάλη σημασία. Πρώτα το πρόσωπο, μετά το σώμα και τρίτος ο κώλος. Αν δεν έχει ωραίο κώλο δεν θα φάει άκυρο αλλά χάνει πόντους
Πήγαινε στο θέμα: κωλος
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 14:55 @Sex
Φιλαράκι εγώ πρώτη φορά ΄εχυσα στη 2α γυμνασίου. Πιο πριν και εγώ έπαιζα και δεν έχυνα και είχα ανησυχήσει. Άμα χύσεις μία φορά καταρχήν μετά δεν θα ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα. Και είναι πολύ πιο απολαυστικό να χύσεις από το να μη χύσεις, για τον απλούστατο λόγο ότι άμα δεν χύσεις δεν σου έρχετε οργασμός. 1ον) Ένα βράδυ θα κατεβάσεις από ένα σιτε μια τσόντα μεγάλης διάρκειας που να σου αρέσει η γκόμενα και το γ@μισι να είναι άγριο 2ον) Κλειδώνεις την πόρτα, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα διακόψει κανείς. 3ον) Φτύσε πάνω στο κεφαλάκι του πέους σου 2-3 φορές και μετά κούνα το χαίρι σου πάνω κάτω σαν να τον παίζεις για να απλωθεί το σάλιο 4ον) Βάλε ακουστικά για να μην σε ακούσουν οι γονείς σου (μη διανοηθείς να κλίσεις τον ήχο γιατί αν ακούς τα αχ και βαχ θα είναι πιο ερεθιστικό 5ον) ξάπλωσε στο κρεβάτι σου και ξεκκίνα να τον παίζεις στην αρχή σιγά σιγά και όσο προχωράει το βίντεο επιτάχυνε (σου προτείνω να το κάνεις βράδυ, να είναι σκοτεινά τριγύρω θα το απολαύσεις καλύτερα) 6ον) Επειδή το πιθανότερον είναι να χύσεις, πάρε ένα ρολό χαρτί υγείας για να κόψεις όσο χρειαστεί, διότι την πρώτη φορά θα χύσεις πάρα πολυ (τη δεύτερη φορά θα χύσεις λιγότερο την τρίτη ακόμα λιγότερο μέχρι να σταθεροποιηθεί). Εγώ τη μέρα που έχυσα πρώτη φορά εννοείται ότι ήταν βράδυ και μετά τον έπαιξα 4-5 φορές και έχυνα πολύ, το απόλαυσα αρκετά. Την επόμενη άρχισα να τον παίζω 2 φορές την μέρα και έχυνα κανονικότατα. Ελπίζω να μην σε κούρασα, και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο. Καλή τύχη Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερματωση
Μήνυμα στις 2/2/2013 στις 21:21 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχήν Gray οφελεί και παραοφελεί η εκδίκηση, διότι έτσι το παιδί θα δείξει το ανάστημά του και δεν θα αφήνει ένα θυληκό να τον περιπαίζει. Φίλε μου σου προτείνω να κάνεις 2 πράγματα: Αφού ήταν χοντρό να τη χωρίσεις για αρχή, και μετά για να το κάνεις πιο βασανιστικό ανέβαζε φώτο που φιλιέσαι με άλλες στο φβ για να γίνει ανυπόφορο. Αλλά πρόσεξε, μην ανεβάζεις φώτο που να φασώνεσαι με πολλά κορίτσια, βρες μία καινούρια και βάλε καμιά 10αρια φώτο. Και μετά άστην να τρώγεται Πήγαινε στο θέμα: τροπος εκδικησης
Μήνυμα στις 2/2/2013 στις 17:26 @Sex
Παιδιά έχω μια απορία. Όταν 2 κάνουν σεξ ο άνδρας τελειώνει όταν εκσπερματίζει. Η γυναίκα πότε τελειώνει; Και αν δεν τελειώσουν ταυτόχρονα τί γίνεται; Οκ καταλαβαίνω ο άνδρας άμα τελειώσει πρώτα η γυναίκα θα παίξει μ@λ@κία μέχρι να τελειώσει, η γυναίκα τί θα κάνει; Πήγαινε στο θέμα: Πότε τελειώνει η γυναίκα (οργασμός) |