Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 23:27 @Θ. Κλημεντίνη
Χα χα :P .......Οπως και να εχει εμεις ομως μπορουμε πιο ευκολα να αντιμετωπισουμε το προβλημα ,αφου συνηθως τα αγορια κανουν το πρωτα βημα .....σκεψου να ειναι καποια " ασχημη "(απο οποια αποψη θες) κοπελα και να μην μπορει να κανει τιποτα ....
Πήγαινε στο θέμα: Έντονος Προβληματισμός
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 23:01 @Θ. Κλημεντίνη
Παντως και εσεις θελετε να το ακουτε......εγω με οσες ειχα δεν ελεγα ποτε σε αγαπω ,εκτος απο μια ...και μ ελεγε γιατι δεν μ λες και εσυ σε αγαπω(αυτη με ειπε πρωτη).....και τις λεω πως θα στο πω οταν το νιωσω γιατι αυτη η λεξη ειναι πολυ "δυσκολη"..........επισης δεν της ελεγα ποτε εισαι θεα ,κουκλα κτλ ,τα ελεγα σε καταλληλες στιγμες για να εχουν αξια ..αλλα και παλι μ ελεγε "ουτε ενα κοπλιμεντο δεν κανεις "...φυσικα και εκανα ,απορω πως κρατιομουν ,σαν μοντελο ηταν ,αχαχ.... Πήγαινε στο θέμα: Πως συμπεριφέρεστε όταν θέλετε κάποιον/α;
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 22:56 @Μηχανήματα
Για το alpha romeo τι λετε?
Πήγαινε στο θέμα: Αγορα αυτοκινητου
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 22:55 @Μηχανήματα
Κριμα ,αρα το ξεχναω.. Πήγαινε στο θέμα: Αγορα αυτοκινητου
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 22:05 @Μηχανήματα
Παιδια βρηκα αυτο ....το εψαχνα καιρο τωρα....... http://www.theophiluschin.com/?p=2309&cpage=1#comment-34599 ........μπορει καποιος να βρει περισσοτερο στοιχεια ,δεν μπορω να βρω πουθενα.....
Πήγαινε στο θέμα: Αγορα αυτοκινητου
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 21:31 @Θ. Κλημεντίνη
Το εχω νιωσει αυτο το συναισθημα....εμενα μ ειχε ερθει επειδη μια μερα εβλεπα γυρω μ ολοι την ωρα ζευγαρια και λεω γιατι να μην ειχα και εγω τωρα μια κοπελα..
Πήγαινε στο θέμα: Έντονος Προβληματισμός
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 19:41 @Sex
Φιλε το βρηκα πες του οτι αρραβωνιαστηκες .......αν θες να το χοντρηνεις πες οτι περιμενει παιδι η κοπελα σ ........καλο ??!!
Πήγαινε στο θέμα: ο φιλικος διοικητης
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 19:34 @Sex
μεσα στο μπουφαν ...δεν θα γινει τιποτα.....εκτος και αν του το βγαλει :P( πλακα κανω φιλε)
Πήγαινε στο θέμα: ο φιλικος διοικητης
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 19:28 @Sex
Κοιτα για να μην φας τιποτα αν σ πεσει καμια μερα το σαπουνι εγω σ λεω να κανεις αυτο που ειπα παραπανω......να του δειχνεις πως δεν θες με τα λογια σ ...επισης μαθε αν ειναι γκει απο καπου ........αν βλεπεις δεν γινετε τιποτα ..βαλε στο κινητο σ την ηχογραφηση και ηχογραφησε 3-4 φορες ,μετα πηγαινε σε καποιον ανωτερο να του πεις να κανει κατι εμεσα ή πηγαινε και πες στον ιδιον να σταματηση αυτη τη κατασταση ,αν δεις να πηγαινει να κανει τιποτα για φυλακη και τετοια ,βαλτον να ακουσει τις επιμαχες ηχογραφησης.....
Πήγαινε στο θέμα: ο φιλικος διοικητης |