Mας πιασανε
Μήνυμα #98047 από myname στις 15 Απριλίου 2012, 5:26μμ
![]() |
Παιδια SOS την βοηθεια σας,με τον κολλητο μου καναμε ενα fake account kai kaname add atoma apo tin poli mas tous milousame kai koroideuame,den vrizame oute apilousame apla to paizame trelitses,e kai simera mpika ligo kai eida oti mia mas esteile inbox oti phge sthn astunomia auth hlikia 14 peripou egw ayxothika terma,apenergopoihsa to fake facebook kai esbisa kai ton logariasmo tou email ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98050 από asap στις 15 Απριλίου 2012, 5:48μμ
αμα κανατε καμια μαλακια η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος σας βρισκει για την πλακα της... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #98054 από kalakalatom@@to στις 15 Απριλίου 2012, 6:19μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηοχι δεν σας κανει τιποτα , 1 σας ειπε ψεματα ,14 χρονον να παει στην αστυνομια δεν νομιζω ,εστι και αλιως τη να πει με κοροειδευουν απο το facebook , 2 και εγω ειχα ενα fake acount και μου το εκλεισας και δεν εκανα τιποτα που απαγορευεται ,απλα μοθ το εκλεισαν επειδη ηταν fake . Μην φοβασε δεν θα παθεις τιποτα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98056 από XxXGreGXxX στις 15 Απριλίου 2012, 6:25μμ
![]() ![]() μηνύματα: 392 ![]() |
χαχαχα και να πηγε στην αστυνομια απο την στιγμη που δεν εβρισες δεν απειλησες κτλπ δεν μπορει να σου κανει τιποτα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98068 από panosx στις 15 Απριλίου 2012, 9:30μμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
θεε μου...fake profile... ηλεκτρικη καρεκλα δεν ειναι αρκετη.... α ρε ψαρακλα.κι να σε βρουνε θα σου κλ@σουν |
προφίλάλλα...˵quote˶ |