Μήνυμα στις 2/12/2014 στις 10:48 @Διάφορα
Το τι θα διαλεξεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα. Αμα θες να γινεις γιατρος προσπαθησε το και επισης εαν σου αρεσει και η ηθοποια μπορεις να παρακολουθησεις παραλληλα μια δραματικη σχολη. Πουθενα δεν ξερεις αμα υπαρχει μελλον. Το οτι θα βρεις στο εξωτερικο κατι αμα γινεις ηθοποιος δεν ειναι καθολου σιγουρο. Κανε αυτο που θες και οι καλοι δεν χανονται.. Οι γονεις σου με οτι διαλεξεις πιστευω θα αε στηριξουν και θα βοηθησουν οσο μπορουν. Γενικοτερα υπαρχει μελλον :-)
Πήγαινε στο θέμα: Σπουδές και γενικότερα μέλλον
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 18:49 @Sex
Ισα ισα εγω δεν θα ξενερωνα γιατι θα μου αρεσε να περιμενω πραφνατα απο τηννκοπελα μου σιγα σιγα χωρις να βιαζεται. Μπορεις απλα να του πεις πχ. Αν εισαι καλο παιδι θα γινω πιο αγρια.. Και θα τον κανεις ετσι να περιμενει πιο πολλα απο εσενα..
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 17:38 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Οχι φιλε μου δεν πας στρατο. Εισαι μεχρι το 2017 ελευθερος να χαρεις.την ζωη σου :-P Ο.μονος τροπος για να πας ειναι να την διακοψεις :-) Εχεις δηλωθει οτι σπουδαζεις μεχρι το 17 ανεξαρτητα το τι κανεις :-) . Αρκει οταν γραφτεις σε αλλο ιεκ τα παρατηνεις την αναβολη σου με τα αναλογα πιστοποιητικα .Πήγαινε στο θέμα: Ιεκ και Στρατος.
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 11:45 @Θ. Κλημεντίνη
Αλλο να τον ξερεις και αλλο να εχεις σχεση μαζι του. Χρονο απο οτι φσιβεται χρειαζεται.. Μιλησε του . Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με το αγορι
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 10:36 @Sex
Καλημερα φιλη. Γνωμη μου ειναι πως ναι θα υπαρχουν καποια λογια σε ενα ζευγαρι λιγο πιο προστυχα σε συγκεκριμενες στιγμες. Και εμενα μου αρεσει η κοπελα μου να μου μιλαει βρομικα αλλα μονο σε στιγμες του σεξ. Τωρα το να μιλας βρομικα γνκα στον δρομο δεν ειναι οτι καλυτερο μπροστα σε κοσμο και κοσμακι. Απλα σεβεσαι τους γυρω σου και ειδικοτερα τον εαυτο σου. Αυτο ισχυει και για το χουφτωμα που μας λες . Οταν σε χουφτωνει μπροστα σε ολοκληρο σχολειο υπαρχουν πολλα περιθωρια να σου βγει το ονομα. Θα υπαρχουν χουφτωματα αλλα σε ιδιαιτερες στιγμες. Αμα του το πεις και ξενερωσει παει να πει οτι μαλλον ή δεν σε σεβεται ή εχει μονο αλλα στο.μυαλο του. Μιλησε του και δες αναλογα πως θα πραξεις :-)
Πήγαινε στο θέμα: βρωμολογα κ χουφτωμα :P
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 10:24 @Θ. Κλημεντίνη
Ειναι δυσκολο καποιοι ανθρωποι να βγαλουν σε μικρο χρονικο διαστημα τον πραγματικο τους εαυτο. Μην συγκρινεις τις γυρω σχεσεις σου. Ο καθε ανθρωπος εχει περασει κατι διαφορετικο. Ο δικος σου μπορει να εχει περασει ασχημα με καποια προηγουμενη κοπελα και να φοβαται να δωσει πολλα ή να θελει χρονο για να σου δειξει πραγματα γιατι απλα ειναι τετοιος χαρακτηρας. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να του μιλησεις καπου ηρεμα ωστε να σου πει καποια πραγματα. Με τον καιρο θα αλλαξει. Επισης για καλο και για κακο κρατα μια πισινη για τον καθε ανθρωπο θα σε βοηθαει να μην πληγωθεις. Ελπιζω να σε βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με το αγορι
Μήνυμα στις 29/11/2014 στις 01:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπερα φιλη μου. Ειναι πολυ απλο. Ισως για να τον κανεις να αναψει παραπανω μπορεις την ωρα που θα παει να σ βαλει το χερι να τραβηχτεις να τον κοιταξεις παιχνιδιαρικα στα ματια και να βαλεις το χερι σ μονη σου. Τωρα για να κανεις το παιχνιδι απλα θα του την πιασεις θα αρχισεις να την ανεβοκατεβαζεις σιγα σιγα κ οσο παει τον ρυθμο θα τον ανεβαζεις.. Το κολπο ειναι κατατην διαρκεια να παιζεις με το βλεμα σ. ελπιζω να σε βοηθησαΠήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 28/11/2014 στις 22:29 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι στα φιλικα παντα. Να μην δειχνεις οτι τον θες. Απλα περνα μαζι του χρονο λεγοντας τα νςα σας κτλπ. Μην το ξανα πας στο ερωτικο.
Πήγαινε στο θέμα: με βλεπει φιλικά/πενταήμερη
Μήνυμα στις 28/11/2014 στις 19:06 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κοιτα επειδη στο ειπε οτι σε βλεπει φιλικα δεν νομιζω οτι θα αλλαξει ευκολα γνωμη. Το να ντυθεις σεξι ή να βαφτεις εντονα δεν θα βοηθησει ισα ισα μπορει να κανει τα πραγματα χειροτερα. Μ. πορεις απλα να συνεχισεις να εισαι ο εαυτος σου. Δεν γινεται να αρεσουμε σε ολους και σε ολα. Κανε παρεα μαζι ττου και περνα χρονο χωρις να τον καταπιεζεις και ισως να σε δει διαφορετικα. Αμα πιασεις να τον φιλησεις πιστευω θα βρεθειτε και.οι δυο σας σε δυσκολη κατασταση. Απλα να εισαι ανετη και οτι ειναι να γινει θα γινεις. Απλα γενικα να ξερεις υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..Πήγαινε στο θέμα: με βλεπει φιλικά/πενταήμερη
Μήνυμα στις 27/11/2014 στις 19:42 @Sex
Καλησπερα. Μην πιεσεις τον εαυτο σου να κανεις κατι. Αμα δεν θελεις και δεν εισαι ετοιμη να του το πεις. Εαν απο την αλλη το θελεις μπορεις να δεις καμια τσοντα για να δεις πανω κατω πως γινεται Σημείωση moderator: Banned για προτροπή ανηλίκου ατόμου σε παράνομη συμπεριφορά. Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΠΑ |