Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 18:39 @Μηχανήματα
rossonero το δοκιμασα αλλα δεν
Πήγαινε στο θέμα: FACEBOOK EMAILS
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 18:30 @Μηχανήματα
Παιδια οταν παω να κανω log in στο fb κ γραφω e-mail με κωδικο εκει εχουν αποθηκεφτει στην μνημη διαφορα e-mails πως γινετε να τα διαγραψω να μην φενοντε?
Πήγαινε στο θέμα: FACEBOOK EMAILS
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 11:30 @Flame
pantelis20 εχεις απολυτο δικιο...!! Θελω και αλλες γνωμες παιδια να δω αποψεις επι του θεματως Πήγαινε στο θέμα: WICCA
Μήνυμα στις 4/9/2012 στις 21:31 @Flame
και εγω ειπα οτι ειναι σατανικα αλλα λενε οτι κανουν λευκη μαγεια οχι μαυρη
Πήγαινε στο θέμα: WICCA
Μήνυμα στις 4/9/2012 στις 19:04 @Flame
Καταρχην δεν ξερω αν στο φορουμ επιτρεποντε τετοιου ειδους συζητησεις αλλα ας πω τν εμπιρια μου. Γνωρισα ατομα τα οποια πιστευουν στην WICCA και κανουν ξορκια κανουν μπαλες φοτος με ξορκια και αλλα ας πουμε που κανουν τον αλλον να κλαιει χωρις λογο χωρις να σταματαει η και να γελαει αντιστοιχα μετακινουν πραγματα χωρις να τα ακουμπησουν και αλλα διαφορα και δεν μου λενε ψεματα αλλα εγω σαν χριστιανη δεν μπορω να το αντιληφθω αυτο που κανουν και δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε να συνηπαρχει αυτο με την ορθοδοξια εχω μπερδευτει. Πήγαινε στο θέμα: WICCA
Μήνυμα στις 19/8/2012 στις 13:57 @Μηχανήματα
το εχω 1 χρονο ενταξει καλο ειναι δεν εχω παραπονο απλα μου κλεινει μονο του καπου στις 2 φορες τον μηνα δεν ξερω γιατι αλλα δεν με ενοχλει κιολας
Πήγαινε στο θέμα: Sony Ericsson xperia x8
Μήνυμα στις 11/8/2012 στις 23:38 @Διασκέδαση
Γεια σας,μιας και η χαλκιδικη εχει απασχολησει θεματα θα ήθελα να ρωτησω πως σας φενετε το ποσειδι για διακοπες? εχω ακουσει οτι ειναι ηρεμη σχετικα περιοχη με καλη θαλασσα, αλλα δεν εχει καμια καφετερια? θελω λεπτομεριες για την συγκεκριμενη περιοχη απο γνωστη Πήγαινε στο θέμα: Ποσείδι Χαλκιδικης
Μήνυμα στις 9/8/2012 στις 00:10 @Διάφορα
Γεια σας μελη. Σημερα εκανα μια συζητηση με μια φιλη μου και ηταν εκνευρισμενη με ενα θεμα που μπορει να σας φανει καπως αλλα αυτη πραγματικα την πειραζει και μου φανηκε περιεργο το ολο θεμα και ειπα να το μοιραστω να δω πως σαν φαινετε και εσας. Καθοταν με τον πατερα της και χασμουριθηκε 2-3 φορες και αυτος της ειπε,τι χασμουργιεσε? μονο οι γεροι χαμουργιουντε και λεει αυτη ε αν νυσταζεις δεν χασμουργιεσε εσυ? και της λεει αυτος εχεις δει κανενα παιδι εξω να χασμουργιετε? και του ειπε ε μεσα στο σπιτι μου το κανω οχι εξω. εμενα μου φανηκε ηλιθιοτητα αυτο που της ειπε και μπορει να εκανα καυγα στην θεση της.τωρα αυτη ειναι πολυ θημομενη γιατι της το εχει ξαναπει αλλες δυο φορες στο παρελθον. η γνωμη σας? Πήγαινε στο θέμα: χασμουριτο
Μήνυμα στις 7/8/2012 στις 17:23 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:αν εχεις την δυνατοτητα να πας να τον δεις καντο αφου δεν μπορεις χωρις να τον δειςΠήγαινε στο θέμα: megali apostasi. ti na kanw?? |