Μήνυμα στις 25/11/2012 στις 20:46 @Διασκέδαση
γιατί δεν πας εσύ για να δεις αν σου αρέσει ή όχι; ο,τι αρέσει σε έναν δεν αρέσει σε άλλους.... και ό,τι σου φαίνεται εσένα ακριβό για κάποιον άλλο μπορεί να είναι ο,τι φτηνότερο... και έτσι κι αλλιώς πρέπει να δεις αν σου κάνει και σαν ποιότητα... Πήγαινε στο θέμα: American Way Στο Μοναστιρακη
Μήνυμα στις 24/11/2012 στις 22:58 @Διασκέδαση
η κοπέλα μου είδε όλες τις ταινίες με τον Adam Sandler... και λέει ότι έχουν πολλή πλάκα... Πήγαινε στο θέμα: Καλή Κωμωδία
Μήνυμα στις 24/11/2012 στις 22:54 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:μια γυναίκα είναι ωραία και με ένα μεγάλο μύτι...για παράδειγμα... (η κλεοπάτρα λέγεται ότι είχε μια τεράστια μύτι και όμως όλοι την θεωρούσαν να είναι πολύ όμορφη)δεν είναι μόνο η εμφάνιση που εντυπωσιάζει...χαρακτήρας και προσωπηκότητα είναι πιο σημανηκά... αλλά αν αυτή η επέμβαση σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα... κάνε την Πήγαινε στο θέμα: Πλαστικές
Μήνυμα στις 24/11/2012 στις 22:49 @Διασκέδαση
το κλασσικο Star Wars το έχω δει πολλές φορές και ακόμι μου αρέσει Prison break πάλι είναι καλό, το είδα όλο σε 2-3 μέρες, άμα δεις ένα κομματάκι, πρέπει να το δεις όλο και E.T. Ο Εξωγήινος μου άρεσε... το είδα όταν ήμουν μικρός και τόσο μου άρεσε, που ήθελα κι εγώ να βρω έναν εξωγηινό Πήγαινε στο θέμα: Ταινίες και σειρές
Μήνυμα στις 24/11/2012 στις 22:23 @Κλάψιμο
άμα θέλεις να χάσεις κιλά, όταν βαριέσαι κάνε κάτι άλλο, μην τρως και μην τρως μπούρδες...με τσιψάκια και τυροπιτάκια δεν χάνεις κιλλα, τα πολλαπλασιάζεις και βέβαια κάνε γυμναστική, χωρίς αυτή δεν κάνεις τίποτα... Πήγαινε στο θέμα: Πρέπει να χάσω κιλά
Μήνυμα στις 24/11/2012 στις 22:09 @Διασκέδαση
πάλι αρχίζει η αγωνία, με Γκραν Πρι στην Βραζιλία... για τον Βέμπερ η Ιντερβέττεν έχει απόδοση 12,00... χμμ... Πήγαινε στο θέμα: φορμουλα 1
Μήνυμα στις 23/11/2012 στις 20:30 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:ξέρεις πως κάνουν οι ηθοποιοί;κάυονται μπροστά στον καθρέφτη με τις ώρες για κάνουν διάφορα 'χαμόγελα" για να δουν ποιο τους πάει καλύτερα... κάνε το κι εσύ, και την επόμενη φορά που σου κάνει κανείς φωτογραφίες θα χαμογελάς έτσι που θα βγαίνεις τέλεια Πήγαινε στο θέμα: ειμαι χαλια...
Μήνυμα στις 23/11/2012 στις 20:22 @Διασκέδαση
Πήγαινε στο θέμα: φορμουλα 1
Μήνυμα στις 15/11/2012 στις 23:25 @Διασκέδαση
κάνε προσοχή, κανονικά ό,τι είναι δωρεάν στο ίντερνετ μπορεί να έχει πρόβλημα: είτε ιούς ή malware, είτε να λειτουργεί αργά ή καθόλου
Πήγαινε στο θέμα: hosting page
Μήνυμα στις 15/11/2012 στις 23:12 @Διασκέδαση
χτες είδα Πεθάνω για σένα (ελληνικό) καλλιούτσικο Πήγαινε στο θέμα: Καλή Κωμωδία |