Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ιστορία επαναλαμβάνεται μόνο όταν κάποιος δεν την ακούει την πρώτη φορά.
Τετάρτη, 16 Απριλίου

Κατοικιδιο σε φοιτητικο σπιτι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #84975 από gossipgirl στις 01 Σεπτεμβρίου 2011, 12:32μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2011
Χθες πηγα στην πολη που περασα κ νοικιασα ενα μικρο σπιτι,στουντιο λεγεται αυτο το στυλ σπιτιου,και ειναι πολυ μικρο...Θελω ,μολις εγκατασταθω μονιμα εκει-σε λιγες μερες δηλαδη,να παρω ενα κατοικιδιο.Τι προτεινεται?Μαρεσουν πολυ τα σκυλια αλλα φοβαμαι οτι οσο λειπω στην σχολη θα ενοχλει τους υπολοιπους.Σκεφτομουν κανενα κουνελακι που επισης συμπαθω πολυ.Εσεις τι προτεινεται?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84981 από lagouditos στις 01 Σεπτεμβρίου 2011, 1:07μμ

lagouditos

Εικονίδιο
μέλος από: 20/8/2011
ψηφίζω bunny!!! (έχω και συγγένεια μαζί του λόγο ονόματος )
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84982 από makis92 στις 01 Σεπτεμβρίου 2011, 1:20μμ

makis92

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/1/2011
Άμα πάρεις σκύλο ότι και να πάρεις στην αρχή θα πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο ώστε να το εκπαιδεύσεις για να μην γαυγίζει πολύ και να μάθει να μένει μόνο του κάποιες ώρες.Αλλά πρέπει να ασχολήσε μαζί του αρκετές ώρες.Οπότε άμα δεν έχεις αρκετό χρόνο και βγένεις συνέχεια έξω και πιστεύεις ότι δεν μπορείς να το φροντίζεις αρκετά σου προτείνω και εγώ κουνελάκι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84983 από Arthas στις 01 Σεπτεμβρίου 2011, 1:24μμ

Arthas

Εικονίδιο
μέλος από: 11/1/2011
Γατακι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84985 από gossipgirl στις 01 Σεπτεμβρίου 2011, 1:36μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2011
Arthas και η γατα δεν θελει την ιδια φροντιδα με τον σκυλο?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84986 από arxangelos στις 01 Σεπτεμβρίου 2011, 1:57μμ

arxangelos

Εικονίδιο
μέλος από: 16/1/2011
Εγώ εχω 4 σπιντι γκονζάλες...είναι μικρα πολύ μικρα χαμστερακια χωρίς ούρα κ έχουν απίστευτη πλακα...κ δεν θέλουν να αφιερώνεις καθόλου χρόνο μόνο λίγο νερό κ τροφή...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85164 από George13 στις 04 Σεπτεμβρίου 2011, 3:48μμ

George13

Εικονίδιο
μέλος από: 12/3/2011
σου προτεινω να παρεις κουνελι γιατι ειναι πολυ γλυκα δν κανουν θορυβο απλα αμα παρεις αρσενικο γινεται αγριο αμα δν εχει "παρτενερ" επισης δεν χρειαζονται ιδιαιτερη φροντιδα μονο λιγη κουνελινη(τροφη) και λιγο νερακι και ειναι μια πολυ καλη συντροφια.επισης δεν θα σπαταλαν τον χρονο σου σε βολτες και μπανια σε εποχη εξεταστικης...αυτα ειχα να σου πω η επιλογη δικια σου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85168 από psixakias στις 04 Σεπτεμβρίου 2011, 10:32μμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011
Άμα θες οπωσδείποτε κατοικίδιο πάρε κανένα κουνέλι!! Όμως δες εάν σου φτάνουν τα λευτά σου να τρώς εσύ και το κατοικίδιο είναι δευτερέυον.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85176 από tragikos στις 05 Σεπτεμβρίου 2011, 2:15πμ

tragikos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/12/2010
Γατουλα ειναι μια καλη λυση γιατι δεν χρειαζετε να την πηγενεις βολτα την αναγκη της την κανει στην αμμο που την εχεις σε μια γονιτσα και απο εκει και περα φαγητο και νερο.... αλλα ειναι λιγο πουστικα ζωα η γατες δεν ειναι σαν τα σκυλια....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85219 από Doctoras στις 05 Σεπτεμβρίου 2011, 10:44μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Πρώτα από όλα καλό Χειμώνα.Τι θα έλεγες αρχή τα χαμστεράκια η ένα χρυσόψαρο?Διότι είναι ζώα τα οποία δεν θέλουν να αφιερώνεις μαζί τους και η δεν απαιτούν μεγάλη φροντίδα.Και ο σκύλος και η γάτα χρειάζονται χρόνο και διαρκώς παρέα και είναι δύσκολο να τα φροντίζεις.Είμαι επίσης αρνητικός στο να πάρεις κουνέλι διότι αν δεν το έχεις σε κλουβί τις ώρες που λείπεις από το σπίτι μπορεί να κάνει πολλές ζημιές μασάνε έπιπλα κτλ.Θα μου πεις τι παρέα μπορεί να προσφέρει μια γυάλα με χρυσόψαρα πραγματικά ούτε εγώ ξέρω (είναι σαν διακοσμητικό).Αυτό που
θέλω να σου πω είναι ότι αν οπωσδήποτε έχεις ανάγκη να πάρεις κάτι πάρε κάτι που δεν απαιτεί πολλά πολλά.Διότι αν πάρεις κάτι που χρειάζεται αυτό τον παραπάνω χρόνο ,χρόνο που εσύ πιθανών μπορεί να μην μπορείς να διαθέτεις όλες τις ώρες είναι αναμενόμενο ότι θα κάποια στιγμή θα νιώθεις άσχημα και εσύ αλλά και το ζώο το οποίο θα ταλαιπωρείτε.Απλά ξανασκέψουτο και αν νομίζεις ότι θα τα καταφέρεις πάρε ότι νομίζεις πως θα είναι καλύτερο για εσένα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login