Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 15:51 @Flame
μπορει να μου εξηγησει καποιος τι υποστηριζει η Χρυση αυγη?Εχω διαβασει μερικα αρθρα αλλα το μονο που καταλαβα ειναι οτι δεν συμπαθει τους ξενους που ερχονται παρανομα.τι αλλο.αξιζει να την ψηφισουμε σαν κομμα στις εκλογες?
Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη
Μήνυμα στις 11/4/2012 στις 17:41 @Διασκέδαση
Το Chains Eternity πως σου φαίνεται?
Πήγαινε στο θέμα: ονομα συγκροτηματος
Μήνυμα στις 11/4/2012 στις 10:58 @Διάφορα
Καλημερα σας,σκεφτομαι να αρχισω να παιρνω καψουλες λεκιθινης για να χασω βαρος και επισης να εχω και ενα κινητρο παραπανω για να το ραψω.Πιστευετε οτι ειναι καλη ιδεα αν οχι γτ
Πήγαινε στο θέμα: λεκιθινη
Μήνυμα στις 11/4/2012 στις 10:53 @Διασκέδαση
το ονομα σας πρεπει να ειναι κατι που να σας εκφραζει και οχι κατι του στυλ μπλε καλαμακια...
Πήγαινε στο θέμα: ονομα συγκροτηματος
Μήνυμα στις 23/3/2012 στις 08:26 @Διάφορα
Η λέξη Γραικοί πρωτοεμφάνιστηκε στην Τουρκοκρατια.Ετσι μας φώναζαν οι Τουρκοι.Κάποιοι λενε οτι σημαίνει Δούλοι γι'αυτό ζητάν η Ελλαδα να μην λέγεται Greece αλλα Hellas
Πήγαινε στο θέμα: Ελλαδα ή Γραικία
Μήνυμα στις 22/3/2012 στις 18:55 @Διάφορα
παιδια θελω να βγαλω φλεβες στα χερια πως μπορω να το κανω αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: φλεβες στα χερια
Μήνυμα στις 29/12/2011 στις 23:49 @Sex
Παιδια το πεος μου οταν δεν ειναι σε στυση το κεφαλι ειναι σχεδον καλυμενο απο δερμα.οταν ειναι σε στυση ειναι το περισσοτερο κεφαλι εξω και οταν το τραβαω προς τα κατω κατεβαινει ευκολα χωρις να ποναω.εχω φυμωση ή ετσι ειναι το φυσιολογικο? Πήγαινε στο θέμα: Εχω φιμωση?
Μήνυμα στις 17/12/2011 στις 22:38 @Διάφορα
παιδια παρηγγειλα κατι γαντια μποξ alpine.ξερει κανεις αυτη την μαρκα ή ειναι αγνωστη?
Πήγαινε στο θέμα: μαρκα γαντιων μποξ
Μήνυμα στις 5/12/2011 στις 15:37 @Μηχανήματα
παιδια θελω να αγορασω μια κιθαρα που ειναι για pc.λετε να δουλευει και σε xbox 360??
Πήγαινε στο θέμα: guitar hero κιθαρα xbox 360
Μήνυμα στις 2/12/2011 στις 15:45 @Διασκέδαση
μπορει καποιος που ασχολειται με μουσικη να μου πει τον ρυθμο του τραγουδιου γυριζω τις πλατες μου στο μελλον?εχω ψαξει σε ολα τα site που εχουν παρτιτουρες ομως δν μπορω να τον ρυθμο του δεξιου χεριου
Πήγαινε στο θέμα: γυριζω τις πλατες μου στον μελλον ρυθμος |