Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 14:58 @Sex
Στάση δεν ξέρω. Βαζελίνη βάζετε φαντάζομαι έτσι? Άμα όχι να βάζετε. Τώρα τι να σου πω.. :D Καλά χριστούγεννα και σε εσένα.
Πήγαινε στο θέμα: Προκτικο σεξ
Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 12:42 @Θ. Κλημεντίνη
ΕΓΩ ΤΑ ΚΛΑΝΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ. Όμως έχω μπει σε λίγα μικρός που είμουν. Φοβάμαι σε μερικά και σε άλλα όχι. Θυμάμαι όταν ήταν να μπω στην ρόδα που είναι πολυ απλά τα έκλανα όμως μετά μπήκα και είδα ότι δεν ήταν τίποτα. τώρα τι να σου πω..
Πήγαινε στο θέμα: Φοβαμαι
Μήνυμα στις 24/12/2011 στις 10:30 @Sex
Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι στον κύκλο της επειδή κάνατε σεξ. Άμα όμως φάει κόλλημα και έχει άγχος παρόλα αυτά, να ξέρεις ότι το άγχος καθυστερεί την περίοδο. Χαλαρά και να μην τελειώσεις μέσα της.
Πήγαινε στο θέμα: πρώτη φορά
Μήνυμα στις 24/12/2011 στις 10:25 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν είναι παρανοϊκό. Πάρα πολλοί το θέλουν αυτό απλά για να το κάνει κάποιος πρέπει να έχει το μυαλό του στην θέση του και να μην είναι επιπόλαιος γιατί υπάρχει κίνδυνος μεγάλος. Το άτομο που γνωρίζεις μπορεί να είναι κάποιος άλλος και ότι μπορεί να βάλει ο νους σου. Όμως υπάρχουν και σωστά πράγματα αλλά θέλει πάντα προσοχή.
Πήγαινε στο θέμα: Τί συμβαίνει;;
Μήνυμα στις 24/12/2011 στις 10:24 @Διάφορα
Νομίζω ότι όπου και να πας ίδιες τιμές θα βρεις γιατί είναι μια αλυσίδα από ίδια μαγαζιά.. οπότε? Γιατί το e shop του πειραιά παράδειγμα να είναι φθηνότερο από ότι στην αθήνα ? Παράδειγμα... Πάρε και άλλες απαντήσεις όμως.
Πήγαινε στο θέμα: e-shop μαγαζι
Μήνυμα στις 17/12/2011 στις 13:57 @Flame
Ένας άνθρωπος που δεν σκέφτετε και ακολουθεί την υπόλοιπη ομάδα χούλιγκαν που επειδή όλοι είναι έτσι γίνετε ένα μπλέξιμο. Κομπλεξικοί που το μυαλό τους είναι κολημένο σε μια ομάδα ...
Πήγαινε στο θέμα: χουλιγκαν
Μήνυμα στις 17/12/2011 στις 11:53 @Μηχανήματα
Θέλω να πάρω ηχεία μόνιτορ αλλά έχω μια απορία. Συνδέονται σε επαγγελματική κάρτα ήχου έτσι ? Είδα κάτι ηχεία και συγκεκριμένα αυτά όμως τα είδα από πίσω και εκτός από το κόκκινο βίσμα και το άσπρο βίσμα που θα συνδεθεί με την κάρτα ήχου έχει και άλλο 2 μαύρα.. Έχω αυτή την κάρτα ήχου. Τέλος πάντων θα μπαίνει άμα τα πάρω? Αλλά τι είναι οι μαύρες υποδοχές? είναι για κάτι άλλο? Ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Ηχεία monitor + σύνδεση
Μήνυμα στις 17/12/2011 στις 11:49 @Διάφορα
Και κάτι άλλο... όταν λες τοκετός? Να γεννήσει?
Πήγαινε στο θέμα: Σπάσανε τα νερά μου
Μήνυμα στις 17/12/2011 στις 10:29 @Διάφορα
Τι εννοούμε όταν λέει μια έγκυος ''Σπάσανε τα νερά μου'' .... ποια νερά? Σπάνε στους 9 μήνες και είναι έτοιμη να γεννήσει.. Τι στο καλό εννοούμε και τι είναι? Ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Σπάσανε τα νερά μου
Μήνυμα στις 16/12/2011 στις 20:31 @Διασκέδαση
Ξέρετε κανένα παιχνίδι σαν το crysis, far cry για το pc? Αν ξέρετε θα ήταν χαρά μου να μου πείτε και εμένα κανένα. Ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Παιχνίδια για το pc |