Μήνυμα στις 1/10/2015 στις 14:48 @Sex
δεν ξερω πως πατε απο ξυλο....παντως γαντζοσου με τα νυχια απο τον κωλο του οταν ειναι μεσα σ ή οταν ειναι απο πανω σ δαγκα λαιμο κ τετοια ασε μονο τις βρισιες Πήγαινε στο θέμα: Βρισίδια!
Μήνυμα στις 1/10/2015 στις 10:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:κανε με το πουτανακι σου--εσυ να το πεις σε αυτον μετραειΠήγαινε στο θέμα: Βρισίδια!
Μήνυμα στις 1/10/2015 στις 10:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:περιμενε μεχρι την 15 μερα καθυστερησης και μετα πανε παρε ενα τεσταν κ τα διαφανα υγρα πριν σου ερθει περιοδος λενε οτι μπορει κ να ειναι εγκυμοσυνη, καλυτερα να το συζητησεις με την μητερα σου γιατι οτι και να σου πουμε εμεις εδω ειναι θεωριες ελπιζω να βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: καθυστερηση
Μήνυμα στις 14/3/2013 στις 19:08 @Sex
δε ξέρω γτ ή τι άλλο να,κάνω αλλά δεν έχω καταφέρει να κάνω την κοπέλα μου να τελειώσει. Δάχτυλα,γλύψιματα,σεξ χαλαρο σεξ γρήγορο ΤΙΠΟΤΑ
Πήγαινε στο θέμα: κορίτσια εσείς χυνετε?
Μήνυμα στις 27/2/2013 στις 16:28 @Sex
να τρως υδατανθρακες και κοτοπουλο, λογικα θα παχαινεις αλλα σε καμια 2 χρονια θα χεις μεγαλο στηθος... μηπως να της πουμε να παει και στρατο να κανει βυζακι? ελεος ρε σεις.. εαν γυμναζεσαι συστηματικα και πολυ (κυριως στιβο κολυμπι) το στηθος δεν μεγαλωνει ωστοσο μολις κοψεις την γυμναστικη γινετε ενα αποτομο μπαμ. Κατα τα αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια φορμουλα να μεγαλωσει, εαν παχυνεις παλι δεν μεγαλωνει αλλα παιρνει λιπος οποτε το φαε να μεγαλωσει δεν ισχυει. Σκεψου απο την αλλη και για μας τα αγορια, μακαρι να υπηρχε μια φορμουλα που θα μας εκανε 30 εκατοστα πουλι...ε δυστυχως δεν υπαρχει Πήγαινε στο θέμα: μικρο σεξουαλικο προβλημα.
Μήνυμα στις 4/2/2013 στις 00:12 @Θ. Κλημεντίνη
η εεκδικηση θα την κανει να νιωσει οπως εγω και στο φιναλε δεν ειμαστε και φλωρουμπες να τα τρωμε στην μαπα ολα απο τις ρουφιανες...αιντε μας κανουν οτι γουσταρουν
Πήγαινε στο θέμα: τροπος εκδικησης
Μήνυμα στις 1/2/2013 στις 19:53 @Θ. Κλημεντίνη
ηταν πολυ σπασιμο αυτο π εκανε...κατι εχω στο μυαλο μ με παλια φιλη κ ετσι,
Πήγαινε στο θέμα: τροπος εκδικησης
Μήνυμα στις 1/2/2013 στις 16:39 @Θ. Κλημεντίνη
η κοπελα μου εκανε κατι πολυ χοντρο που με πειραξε παρα πολυ, ουσιαστικα εκανε σχεδια πισω απο την πλατη μου, δεν μπορω να το εξηγησω ακριβως... πειτε μ κατι να της κανω για να την εκδικηθω και να δει οτι δεν ειμαι τερμα μαλακας Πήγαινε στο θέμα: τροπος εκδικησης
Μήνυμα στις 30/1/2013 στις 08:07 @Θ. Κλημεντίνη
.άντε ρε ολόκληροι μαντραχαλοι είστε κδεν κκάθεστε να μιλήσετε οι δύο σας για το τι νιώθετε...κάτσε με αυτον που είσαι τώρα καλύτερα πάντως ο άλλος δε με γεμίζει το μάτι
Πήγαινε στο θέμα: Απωθημένο.. ?
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 17:19 @Θ. Κλημεντίνη
εγώ δεν έχω πρόβλημα ειδικά όταν είμαι με την κοπέλα μου μου αρέσει να μου σηκωνετε
Πήγαινε στο θέμα: Για τα αγορια |