Νοστιμα ποτα...
Σελ. 1
Μήνυμα #80427 από arxangelos στις 23 Ιουνίου 2011, 6:21μμ
![]() |
Ρε παιδια τι πινετε οταν βγαινετε εξω, δοκιμασα ποτα οπως johny cola, famus cola, αλλα δεν μ αρεσαν. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80432 από asap στις 23 Ιουνίου 2011, 8:54μμ
Ursus Caipirinha ..!!! αγαπημενο... με κομματια Lime και μαυρη ζαχαρη... :) η φωτο ειναι σκετη caipirinha ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80442 από arxangelos στις 24 Ιουνίου 2011, 12:41πμ
![]() |
Πως λεγετε αυτο στα ελληνικα? ΟΥΡΣΟΥΣ ΚΕΠΡΙΝΙΑ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80446 από diamondz στις 24 Ιουνίου 2011, 12:51πμ
![]() |
τεκιλα καθαρη φιλε οτι καλυτερο. Υ.Γ να αποφευγεις μιξαρισμενα ποτα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80464 από Doctoras στις 24 Ιουνίου 2011, 11:53πμ
Ειδικα καλοκαιρακι παραλια!!!(Ειναι τονοτικο) Εγω γενικα δεν πινω οταν βγαινω εξω.Προτιμαω χυμους.Σπανια πινω μπυρα.Οστοσο μου αρεσει πολυ το κοκκινο κρασι το οποιο το απολαμβανω μονος μου παρα εξω.Μερικες φορες στον χυμο βαζω και λιγο vodka ισα ισα να καταλαβαινω την γευση απο το αλκολ διοτι με αιδιαζει οταν ειναι εντονο. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80499 από Aitherovamwn στις 24 Ιουνίου 2011, 5:14μμ
![]() ![]() μηνύματα: 421 ![]() |
ασπρη tequila συνηθως το πλακονουμε στα σφινακια vodka λεμονι επισης ειναι νοστιμο mojito ετσι κ ετσι κοκκινο κρασακι ημιγλυκο και μαλαματινα επισης ωραια αλλα προτιμω να τα πινω μεσα στο σπιτι μου τα απολαμβανω περισσοτερο μπυρα(heineken)επισης μαρεσει το ουισκι ειπες δεν σαρεσε αλλα εμενα μαρεσει κ αυτο και φυσικα (αμπσετι) absinth το οποιο ειναι το αγαπημενο μου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80501 από AggelosTuDromu στις 24 Ιουνίου 2011, 5:26μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
αμπσεντι μια φορα ειχα πιει ενα ποτιρι κ ειχα γινει πιτα πολυ καλο το αμπσετνι κ gordons space αλλα επειδη δεν ειμαι κυριλε πρασινη μπυρα FTW εχει απαγορευτει τωρα το αμπσεντι στην ελλαδα? πουθενα δεν βρισκω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80525 από asap στις 24 Ιουνίου 2011, 10:24μμ
ουρσους καηπηρηνηα ( με Η για να το καταλαβεις :P ) | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80530 από Doctoras στις 24 Ιουνίου 2011, 11:29μμ
Εχει απαγορευτει το 80αρι (80% v/v περιεκτικοτιτα αλκολ). Το πενηνταρι υπαρχει.Παρολλα αυτα βρισκεις ογδονταρι ανετα και δεν χρειαζεσαι μεσο.Μπορεις να το βρεις σε δευτερης κλασης σουπερμαρκετ και μινι μαρκετ και στις περισσοτερες καβες (αρκει να το ζητησεις). | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80585 από giannisefoa στις 25 Ιουνίου 2011, 10:45μμ
Εμένα μ αρέσει η ursus capirinha,vodka λεμόνι,vodka πορτοκάλι,rusty nail ή αλλιώς jack drambui,long island ice tea(κορυφαίο!),tequila κίτρινη και cube libre!!!!!!!!!! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |