δωρο για κοπελα
Μήνυμα #108903 από Periptero στις 06 Σεπτεμβρίου 2012, 2:34πμ
![]() ![]() μηνύματα: 47 ![]() |
Γεια σας παιδια,βιαζομαι,αυριο μεσημερι θα συναντησω το κοριτσι μ μετα απο αρκετες μερες και κλεινουμε 3 μηνες,ειμαι 16 και κεινη 15...Τι προτεινετε να της παρω σαν δωρο? (κατι φτηνο και π να βρισκεται ευκολα κατα προτιμηση,περα απο μπλουζα και ενα κολιε της πλακας που τις εχω παρει σε προηγουμενους επετειους...) Γρηγορα παιδιαα,ευχαριστω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108904 από Rossonero στις 06 Σεπτεμβρίου 2012, 2:44πμ
![]() |
Μπορεις να της παρεις ενα τριανταφυλλο η μια ανθοδεσμη λουλουδια η ακομα και ενα αρκουδακι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108928 από high_tech στις 06 Σεπτεμβρίου 2012, 2:56μμ
![]() |
κάτι λουλούδια θα έλεγα κι εγώ αλλά εσύ την ξέρεις καλύτερα και μάλλον ξέρεις τι της αρέσει... ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108933 από madness2012 στις 06 Σεπτεμβρίου 2012, 4:01μμ
![]() |
Η αν θες μπορείς να της κάνεις ένα άλλο δώρο πιο δημιουργικό και πρωτότυπο χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου! Π.χ Φτιάξε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες σας.Πάρε ένα άλμπουμ και εμφάνισε κάνα δυο φωτογραφίες. Μπορείς να της χαρήσεις ένα πράγμα που όταν το βλέπεις να σου τη θυμίζει! Δε χρειάζεται να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Φ Α Ν Τ Α Σ Ι Α Θ Ε Λ Ε Ι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109005 από Pro Gamer στις 07 Σεπτεμβρίου 2012, 2:52μμ
![]() |
Ειχτην ενα γαμηση να μην μπορει να περπατησει για τις επομενες μερες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109012 από άσχετος στις 07 Σεπτεμβρίου 2012, 3:24μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Τι λέει ο άλλος ρε αχαχα!Δώρο είπε όχι πράξη. Συμφωνώ με τους παραπάνω(εκτός από Pro Gamer φυσικά)φαντασία θέλει όχι λεφτά,δηλαδή θέλει και λεφτά αλλά όχι πολλά.Όσο για τα λουλούδια είναι παλιό,θα σου πρότεινα να της πάρεις κάτι πρωτότυπο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109177 από Pro Gamer στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 7:55μμ
![]() |
Γιατι ορε ο πουτσος θα την χαλασει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109188 από Τέλης στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 9:36μμ
![]() ![]() μηνύματα: 75 ![]() |
Αν και αργά το προτείνω για την επόμενη επέτειο.Να την πας κάπου ρομαντικά.Θησείο,Σούνιο,Λυκαβηττό και να της αρχίσεις της εξομολογήσεις ότι σήμερα η μέρα είναι για σένα και το μόνο που θέλω είναι να τη μοιραστώ μαζί σου εδώ.Η θυμηθείτε μαζί το πως γνωριστήκατε φόρα τα ίδια ρούχα με τότε όπως και εκείνη και κάντε έτσι στη πλάκα πως γνωριστήκατε(Αν θυμάσαι τη σκηνή από στα σφηνάκια αλλά όχι να φαίνεται παρωδία).Να βγείτε να φάτε μπορείτε.Πάρε ένα δώρο συμβολικό,μια μισή καρδιά για το λαιμό για σένα και άλλη μια μισή για εκείνη και θα της πεις ότι όσο είμαστε μαζί η το ένα κομμάτι θα βρίσκει το άλλο και όταν θα είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλον θα είμαστε μισοί |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116063 από carioca στις 12 Ιανουαρίου 2013, 2:32μμ
ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΦΤΩ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ OUTLET ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΤΣΙ ? ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 113 ΗΤΑΝ ,Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ, ΠΛΗΡΩΣΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |