Μήνυμα στις 7/3/2017 στις 03:07 @Διασκέδαση
Αρχικα ευχαριστω για την απαντηση...κατα δευτερων εγω ειμαι 21 και αυτη 19...της αρεσουν πολυ τα αεροπλανα κ θελει να γινει αεροσυνοδος αλλα δεν εχω σκεφτει κτ που μπορω να της παρω πανω σ αυτο...κατι αεροπλανακια μικρα τυπου σαν παιχνιδακια εχει πολλα τετοια κ δεν νομιζω να ητα καλη ιδεα...ωστωσο νμζ δεν ειν κ τοσο απαρετητο να της παρω κτ σχετικο με τ αεροπλανα...ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες Πήγαινε στο θέμα: Δωρο Γενεθλειων
Μήνυμα στις 6/3/2017 στις 21:41 @Διασκέδαση
Γεια χαρα σε ολους...δεν ξερω αν βρισκομαι στ σωστο θεμα anyway....οπως γραφω και στον τιτλο θελω να παρω ενα δωρο για τν κοπελα μ εχει γενεθλεια κ ειμαστε 1 χρονο μαζι αλλα δεν ξερω τι? να πω οτι μεχρι τωρα τις εχω παρει μια κολωνια και ενα μικρο κολιε φθηνο...απο χρηματα διαθετω μεχρι 30-40 ευρω...θελω ετσι κατι ξεχωριστω να τν εντυπωσιασω....ευχαριστω εκ των προτερων
Πήγαινε στο θέμα: Δωρο Γενεθλειων
Μήνυμα στις 25/11/2016 στις 15:54 @Sex
Γεια χαρα μελη του φτου....αυτο π θελω να γραψω στο θεμα ειναι εαν μια κοπελα εφοσον κανει εκτρωση και μετα απο 2 μερες κανει σεξ μπορει να μεινει εγκυος γιατι στην ουσια ο γιατρος χρησιμοποιεί μια αναρροφητική αντλία για να αδειάσει το περιεχόμενο της μήτρας... δηλαδη πρεπει να της ξαναερθει περιοδος και να ξαναξεκινησει ο κυκλος της για να μεινει εγκυος ? Y.Γ ολο αυτο συνεβει σε ενα γνωστο μου για αυτο και σας ρωταω Ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: μπορει να μεινει εγκυος 2 μερες μετα την
Μήνυμα στις 20/10/2016 στις 16:36 @Μηχανήματα
Ευχαριστω φιλε Azaroth για την ανταποκριση σου...μιλουσα με ενα φιλο μου χθες πολυ μεγαλυτερο απο μενα και μ ειπε οτι ειχε παλιοτερα τετοιο καλωδιο και συνεδεε το pc του με την ΤV για αυτο ρωτησα κ εδω μηπως καποιος γνωριζει κατι περισσοτερο...επεισης λιγο που ψαχτικα χθες στ google διαβαβα οτι γινετε και με καλωδιο dvi to hdmi η κατι τετοιο δεν θυμαμαι ακριβως...οπως και να εχει θα παω σε ενα καταστημα και θα ρωτησω για σιγουρια...παντως για το μετατροπεαα που μ ειπες καπου το εχω ξαναακουσει
Πήγαινε στο θέμα: Συνδεση TV με hdmi-scart
Μήνυμα στις 19/10/2016 στις 14:13 @Μηχανήματα
Γεια χαρα...οπως γραφω και στον τιτλο θελω να συνδεσω το υπολογιστη μου με την τηλεοραση...η τηλεοραση ειναι απο τις τελευταιες(χοντρες)που βγηκαν και δεν εχει θυρα hdmi...μπορω λοιπον να παω σε καποιο καταστημαα ηλεκτρικων ειδων και να αγορασω καλωδιο hdmi που να καταληγει σε scart ωστε να το συνδεσω? υπαρχει τετοιο καλωδιο? και αν ναι ξερετε αν υπαρχει καποιο θεμαα στην ποιοτητα της εικονας? Ευχαριστω εκ των προτερων..!! Πήγαινε στο θέμα: Συνδεση TV με hdmi-scart
Μήνυμα στις 24/9/2016 στις 18:03 @Μηχανήματα
Γεια χαρα σε ολα τ μελη...λοιπον για να μην πολυλογω οπως γραφω και στον τιτλο ψαχνω ελληνικο εγχειριδιο απο αυτοκινητο bmw 316i μοντελο του '97..εψαξα στο google κ γενικοτερα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι...εαν καποιος ξερει κατι περισσοτερο θα εκτιμουσα την βοηθεια του.. Ευχαριστω εκ των προτερων..!! Πήγαινε στο θέμα: Βmw 316i ελληνικο εγχειριδιο
Μήνυμα στις 3/6/2016 στις 16:10 @Sex
Γεια χαρα σε ολους...νομιζω πως ο τιτλος ειναι ξεκαθαρος..εχω ακουσει πολλους να λενε οτι αμα κανεις σεξ μεσα στην θαλασσα θα κολησεις με την κοπελα σου και μετα θα πρεπει να πας στο νοσοκομειο και το ενα και το αλλο...απο την αλλη εχω ακουσει να λενε οτι δεν ισχυει τιποτα απο αυτα και οτι ολα ειναι κομπλε...τι ακριβως ισχυει ρε μαγκες? γιατι σκεφτομαι να το κανω με την κοπελα μου αλλα πριν θελω να ειμαι ενημερωμενος Ευχαριστω εκ των προτερων.. Πήγαινε στο θέμα: Σεξ μεσα στην θαλασσα και διαφορες φημες.
Μήνυμα στις 6/4/2016 στις 04:22 @Διασκέδαση
Γεια χαρα...οπως γραφω και στον τιτλο θελω να μου προτεινετε σειρες αλλα σειρες που αξιζουν δηλαδη που τις εχετε δει(οχι απλα ακουσατε απο ενα φιλο σας οτι ειναι καλη) και λετε αυτη μ'αρεσε πολυ με πορωσε κ εβλεπα το ενα επεισοδιο μετα απο το αλλο.. Υ.Γ εκτος απο:prison break,breaking bad,game of thrones,walking dead,arrow,vikings,gotham,supernatural,jericho,lost,flash Ευχαριστω εκ των προτερων...!! Πήγαινε στο θέμα: Σειρες τηλεορασης (Tv Series)
Μήνυμα στις 1/8/2015 στις 20:02 @Μηχανήματα
Γεια χαρα μελη του Ftou...οπως γραφω και στον τιτλο εχω προβλημα με το ασυρματο δικτυο μου...λοιπον για να σας δωσω να καταλαβετε εχουμε μαγαζι και ακριβως απο πανω το σπιτι...του ρουτερ ειναι κατω και εγω πανω παιρνω σημα με την εξης pci καρτα δικτυου την οποια ομως την εχω πολλα χρονια και αρχισε να μου κανει κουσουρια και τωρα σκεφτομαι να την αντικαταστησω δεν ξερω ομως τι ειναι προτειμοτερο να παρω πλεον και εδω ειναι που χρειαζομαι την βοηθεια σας....να παρω καινουργια pci?να αγορασω usb? να αγορασω κεραια με usb? τι ειναι καλυτερο? Υ.Γ το pc ειναι ακριβως πανω απο το ρουτερ απλα στον πανω οροφο οπως σας ειπα ποιο πανω Ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το ασυρματο δικτυο
Μήνυμα στις 30/6/2014 στις 18:01 @Διασκέδαση
Sleeping dogs μην το παιξεις ειναι Α-Π-Ο-Τ-Υ-Χ-Ι-Α Στο θεμα μας τωρα...παιξε το far cry 3 φοβερο παιχνιδακι Battlefield 4 και αυτο ωραιο Αssasins greed το τελευταιο δεν ξερω ποιο ειναι δεν το θυμαμαι aλλα πολυ καλο Τωρα δεν ξερω αν παιζεις τιποτα ποδοσφαιρακια και η κανενα παιχνιδακι με μπασκετ και ετσι...αν σ'αρεσουν τετοιου ειδους παιχνιδια παιξε το pro 2014 και το fifa 2014 απο ποδοσφαιρο και απο μπασκετ παιξε το nba 2k14 Πήγαινε στο θέμα: Παιχνίδια PS3 |