Μήνυμα στις 31/3/2013 στις 23:37 @Διάφορα
Είμαι 3η λυκείου και παμε 5ημερη σε 4 μέρες Θεσσαλονίκη.Θα παμε με αεροπλανο και κατι παιδια που γενικα μιλαω,κανω παρεα(οχι η παρεα μου) εχουν βαλθει να περασουν χορτο.Εχουμε βαλει στοιχημα οτι θα τη πατησουν,γιατι τους τα χω πριξει μη κανουν καμια μ@@@ια και μπλεξουν ασχημα...Με βαλαν να ψαξω στο ιντερνετ ποσο ευκολο εινε και να διαπιστωσω και ο ιδιος οτι δεν ειναι και τιποτα τρομερο..Γιαυτο λοιπον σας ρωταω(επειδη εχω ξαναταξιδεψει εξωτερικο 3 φορες στο παρελθον)...Γινεται να περασεις τοσο ευκολα>?Ενας ελεγε να το βαλει στη βαλιτσα κρυμμενο καπου πολυ καλα,μεσα στο καπακι κλειστης συσκευης κινητου(αφου αφαιρεσει τη μπαταρια) η κατι τετοιο,και κατι αλλοι στα τετοια τους,η στο παπουτσι τους,η ακομα και πολυ μικρη ποσοτητα στο στομα τους και να το παιξουν οσο πιο χου μπορουν στον ελεγχο μη το παρουν χαμπαρι.Επισης μια απορια που εχβ.το μηχανημα που περνας ο ιδιος που βρισκει πανω σου σιδερικα,μπορει να εντοπισει και χορτο η γενικα οτιδηποτε,η ειναι μονο για μεταλλα?Και τελος υπαρχει κανεις που να το χει δοκιμασει?Αυτα.. Υ.Γ. μη μου πειτε σας ικετευω δηλαδη,οτι ειναι ηλιθιοι η να τους πεισω να μη κανουν καμια βλακεια...Το τελευταιο μηνα οποτε συζηταμε γιαυτο,αυτο τους λεω και τους τα χω πριξει,αλα χαμπαρι... Σημείωση moderator: Banned σύμφωνα με τους όρους χρήσης. Πήγαινε στο θέμα: Αεροδρόμιο-Έλεγχος
Μήνυμα στις 28/2/2013 στις 16:24 @Διασκέδαση
Λοιπον παιδια 3η λυκειου,τελευταια σχολικη μασ εκδρομη,5ημερη στα Χανια....σε λιγες μερες...Το χουμε βαλει σκοπο να καλοπερασουμε οσο δεν παει,θα παμε φουλ οπλισμενοι (χαρτια για κανα ποκερακι,τσιγαρα,ποτα,ηχειακια,καποτες...),αλλα θελω κιαλλες ιδεες...Για ριχτε οτι εχετε,απο δικες σας εμπειριες η οτι μπορειτε να σκεφτειτε...Ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: 5ημερη εκδρομη σχολειο
Μήνυμα στις 11/2/2013 στις 16:48 @Διασκέδαση
Ρε παιδια να σας ρωτησω για τη συναυλια του Roger Waters-The Wall το καλοκαιρι στο ΟΑΚΑ...θα ειναι μονος του ο Roger (με ακυρους κιθαριστες κτλ κτλ) η θα ειναι και αλα μελη των θρυλικων pink floyd?(π.χ. Γκιλμορ,Μεισον κτλ κτλ)
Πήγαινε στο θέμα: Roger Waters συναυλία
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 14:31 @Διασκέδαση
God of war 3,need for speed most wanted(το καινουριο),cod:black ops 2.....Ποιο απαυτα να αγορασω,δεν μπορω να διαλεξω!!εχω ps3..
Πήγαινε στο θέμα: video game
Μήνυμα στις 10/12/2012 στις 17:29 @Sex
σωστος..Ναι ρε συ,δεν το λεω οτι φταιει σονι κε καλα η μαλακια...Η διατροφη κτλ σιγουρα παιζουν καθοριστικο ρολο σε κατι τετοια...Εγω ρωτησα απλα εαν επηρεαζει ΚΑΙ η μαλακια,εστω λιγο...Ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος-σπυρακια
Μήνυμα στις 9/12/2012 στις 22:44 @Sex
ναι ρε γαμωτο,αλλα εμφανιζονται ξαφνικα και απτο πουθενα...μπορει για ενα μηνα να μην εχω ιχνος σπυριου,για εναν ολοκληρο μηνα ετσι..,και μετα σε 2 βδομαδες να βγαζω καθε μερα αφου ξυπναω και απο 1-2...Τελος παντων,να σαι καλα ;)
Μήνυμα στις 9/12/2012 στις 22:23 @Sex
Ρε παιδια,ισχυει καθολου η φημη οτι και καλα απτην πολλη μαλακια,κατα την εφηβια,βγαζεις σπυρακια?(κυριως στο προσωπο)Εγω το θεωρουσα τελειως αστειο,αλλα τους τελευταιους μηνες βγαζω κατι ενοχλητικα σπυρακια σε ακυρες περιοχες του προσωπου(γενικα δεν ειχα ποτε σπυρακια,η ακμες,η μολυνσεις,τιποτα)καθε τοσο και λιγακι,και μου σπανε τα νευρα...Οι μισοι μου λενε οτι εινε απλα της εφηβιας,και οι αλλοι μισοι οτι επηρεαζει και η μαλακια..Ακουω..
Μήνυμα στις 2/11/2012 στις 00:37 @Διάφορα
Ναι δυσκολα θα εχω μελλον μαυτη τη προοπτικη και το ξερω,εκτος αν ειμαι τυχερος η μου ερθουν καλα τα πραματα...Οποτε ειναι σιγουρα ρισκο...Ομως ενταξει,μαρεσει πραγματικα...ειμαι και αθλητικος τυπος,και 1 χρονο που το ψαχνω,δεν εχω καταληξει σε κατι αλλο
Πήγαινε στο θέμα: ΤΕΦΑ |