Μήνυμα στις 6/2/2015 στις 19:37 @Κλάψιμο
Καλησπέρα...όπως μαρτυρά και ο τίτλος φέτος δίνω πανελλήνιες.Είμαι θετική και θέλω να βγάλω περίπου 17.600-18.000 μόρια...Μέχρι στιγμής τα πάω καλά στα διαγωνίσματα του φροντηστιρίου και πιο συγκεκριμένα γράφω 17-19.5 χημεία,βιολογία κατ. και γεν. και έκθεση 14-15 ενώ μαθ/φυσ από 10-14 (πάντα σε αυτά βάζουν παλούκια)...όσοι έχουν δώσει πανελλήνιες πιστεύευτε πως από Μάρτη και μετά που θα αρχίσουν οι επαναλήψεις υπάρχει περιθώριο να καλύψω τυχόν κενά ή γενικά παρατηρείται βελτίωση στις επαναλήψεις;
Πήγαινε στο θέμα: Πανελλήνιες 2015
Μήνυμα στις 29/7/2014 στις 08:35 @Θ. Κλημεντίνη
Απλά σκέψου την κόρη σου να ρθει μια μέρα και σου πει -Μάνα θα παντρευτώ αυτόν! -Τον αγαπάς? -όχι καλέ απλώς αμα του δείξω λίγο τις βυζάρες μου και τον κώλο μου μου κάνει όλα τα χατίρια Σκέψου αυτό το τελευταίο και γενικά ψάξε μέσα σου να δεις τι θέλεις πραγματικά στη ζωή σου!Και να θυμάσαι πως σαν γυναίκα μπορεί να έχεις ωραίο σώμα αλλά αν μείνεις μόνο εκεί την πάτησες...αν σεβαστείς τον εαυτό σου και γίνεις κάποια που ξέρει τι θέλει,συγκροτημένη κάθε άντρας θα πέφτει στα πόδια σου ;) Καλημέρα και καλή τύχη Πήγαινε στο θέμα: ερωτικο διλλημα
Μήνυμα στις 28/7/2014 στις 21:30 @Κλάψιμο
κι εγώ έτσι είμαι ;) Πήγαινε στο θέμα: Μελαγχολία-Πανελλήνιες-Γκομενικά
Μήνυμα στις 28/7/2014 στις 15:21 @Κλάψιμο
Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2...θα περιμένω και άλλες απαντήσεις για να δώσω αποδεκτή...(πίθηκε απ αυτά που γράφεις δε σε είχα για καλό μαθητη και έτσι προσγειωμένο να με συμβουλεύεις να κοιτάω τα μαθήματα :P )
Πήγαινε στο θέμα: Μελαγχολία-Πανελλήνιες-Γκομενικά
Μήνυμα στις 27/7/2014 στις 22:36 @Κλάψιμο
Γεια σας φτούδες, είναι καλοκαίρι και όπως όλοι από γενιά του 97 προετοιμάζομαι για πανελλήνιες.Μία λέξη χίλιες εικόνες,καθώς το πρόγραμμα καθημερινά περιλαμβάνει πολλές ώρες φροντηστίριο και διάβασμα.Κι όπως όλοι έτσι κι εγώ αισθάνομαι την κούραση σε μεγάλο βαθμό. Παρ όλ αυτά δεν είναι οι πανελλήνιες που με κάνουν να μελαγχολώ διότι ανέκαθεν υπήρξα πολύ καλός μαθητής. Το θέμα είναι πως κάθε μα κάθε μέρα σκέφτομαι το ότι θέλω μία κοπέλα.Είμαι αρκετά κοινωνικός γιατί εκτός από τους πολλούς φίλους που έχω μου αρέσει το γεγονός ότι και η παρέα των μεγαλύτερων αδερφών μου με θέλουν,μα όλα αυτά πλέον δε με συγκινούν.Περνάω πολύ καλά με όλους,σίγουρα,και χωρίς αυτούς δε θα μουν δυνατός να διαβάζω και για τις πανελλήνιες. Όμως το γεγονός ότι είμαι 17 και δεν έκανα ποτέ σχέση με έχει κομπλάρει κάπως.Εμφανισιακά δεν είμαι ούτε του πεταματού,αλλά ούτε και κανένας που ξεχωρίζει,μα μου λένε πως είμαι αρκετά αρρενωπός και μεγαλοδείχνω. Δεν ξέρω τι να κάνω.Ίσως πάλι να ναι και μία μελαγχολία λόγω της πίεσης των πανελληνίων...το τρελό είναι ότι το ίδιο πρόβλημα έχουν και κάποια άλλα παιδιά-φίλοι-φίλες μου που είναι πιο ωραίοι/ωραίες εμφανισιακά από εμένα. Το τελευταίο φλερτ το είχα το Μάρτιο αλλά δεν έγινε τίποτα γιατί δεν την ξαναείδα :P Πήγαινε στο θέμα: Μελαγχολία-Πανελλήνιες-Γκομενικά
Μήνυμα στις 31/12/2013 στις 19:04 @Διασκέδαση
Γιατί να αισθάνεσαι άσχημα και γιατί να πηγαίνεις ντε και καλά σε κλαμπ?Κι εγώ δευτέρα γυμνασίου πάω και απλά ίσως μαζευτούμε για κανα χαρτάκι σπίτι μου με μερικά παιδιά και that's all!ούτε που μας αρέσει να πηγαίνουμε εκεί που πάει όλος ο κόσμος γιατί ξέρουμε πως δε θα περάσουμε και τέλεια ;)
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτοχρονια
Μήνυμα στις 26/12/2013 στις 00:55 @Sex
Μπορείς να αρχίσεις λίγο να τον φιλάς από το στερνό και να πηγαίνεις προς τα κάτω,κάνοντάς τον να νομίζεις πως πας προς τον στρατιώτη αλλά εσύ στα μισά του δρόμου θα σταματάς..επίσης πολλά σάλια πίσω από το αυτί είναι ευαίσθητη περιοχή...αυτά :D
Πήγαινε στο θέμα: πως να τον αναψω!??..
Μήνυμα στις 3/12/2013 στις 17:24 @Sex
Είσαι έφηβος κι έχεις ορμές!Αυτό είναι όλο :P ;)
Πήγαινε στο θέμα: ΘΕΛΩ την οικογενεια του κολητου μου
Μήνυμα στις 29/10/2013 στις 17:25 @Sex
λογικά δε θα έχεις μπει ακόμα στην εφηβία...περίμενε να μπεις στο λύκειο και από κει και πέρα μπορείς να πας και σε γιατρό για να παρατηρήσει την ανάπτυξή σου γιατί ο καθένας διαφέρει στον τρόπο που μεγαλώνει
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα ! |