Μήνυμα στις 7/1/2015 στις 23:08 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Πω ρε φιλαράκο,ψόφησα ώσπου να το διαβάσω ολόκληροΣτο θέμα σου.Από ότι φαίνεται,σε θέλει,αν και αυτά που κάνει τα κάνει γιατί είναι ακόμα ανώριμη.Εφόσον την θέλεις και εσύ,πήγαινε πιάσε την,πηγαίνετε κάπου μόνοι σας και πες της ότι θέλεις να της πεις.Δεν θα χάσεις,να είσαι σοβαρός και αν τα πάρει για πλάκα παράτα την,έχει και αλλού πορτοκαλιές.Που δεν πιστεύω να νομίζει να της κάνεις πλάκα,αν είστε μόνοι.Πες της ότι,έχεις να της πεις και δώστης και ένα φιλάκι Πήγαινε στο θέμα: Με γουσταρει;
Μήνυμα στις 7/1/2015 στις 22:58 @Μηχανήματα
Εγώ προσωπικά έχω hol 8 mbps και αν ήθελα έβαζα τηλέφωνο,το έβαλα πριν κάνα χρόνο το τηλέφωνο(με 200' προς σταθερά και 20' προς κινητά).Η συνδρομή είναι 19 και κάτι με ή χωρίς το τηλέφωνο,αλλά μερικές φορές έχει έρθει παραπάνω επειδή όντως ξεπεράσαμε το όριο προς κινητά.
Πήγαινε στο θέμα: Σύνδεση Ίντερνετ
Μήνυμα στις 7/1/2015 στις 01:31 @Sex
Δεν θέλω να κρίνω,αλλά δες σε τι επίπεδο φτάσαμε,να μας γ@μάνε οι γυναίκες. Εγώ προσωπικά το θεωρώ μεγάλη μ@λακία. Πιστεύω δεν θα σου αρέσει,αν και δεν το έχω κάνει. Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια
Μήνυμα στις 30/12/2014 στις 13:46 @Sex
Πάρε μεγαλύτερο νούμερο τζιν! Αυτό το πρόβλημα με το μπάνιο το πρωί το έχουμε όλοι και όλοι κάνουμε τα δικά μας κόλπα. Από ζήλια είναι που σε κοροϊδεύουν.Κάνε αυτό που σου είπε ο Dieftharmenos και θα δεις ότι δεν θα σου ξαναπούν τίποτα ;) Πήγαινε στο θέμα: τεραστιο πεος βοηθεια
Μήνυμα στις 27/12/2014 στις 22:22 @Θ. Κλημεντίνη
Δύσκολα τα πράγματα.Και εγώ όταν ήμουν σε αυτή την ηλικία,έτσι πίστευα ότι αυτή που θέλω,αν την έχανα δεν θα μπορούσα να ζήσω :P,τώρα το σκέφτομαι και γελάω(είμαι 17 τώρα).Θα τον ξεχάσεις μην ανησυχείς,έτσι σου φαίνεται,θα τον σκέφτεσαι για κάποιο χρονικό διάστημα,αλλά θα το ξεχάσεις. Από ότι κατάλαβα,από όσα έγιναν,σε θέλει και αυτός,οπότε αν θες σχέση μπορείς να κάνεις,αλλά αργά η γρήγορα θα χωρίσετε λόγω απόστασης. Βγείτε με καμιά φίλη σου να ξεχαστείς,να γνωρίσεις κάνα άλλο αγοράκι,τόσοι υπάρχουν! :) Καλές γιορτές,καλή τύχη και υπομονή! Πήγαινε στο θέμα: Φεύγει από το σχολείο
Μήνυμα στις 25/12/2014 στις 20:00 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Φεύγεις από την πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας κρίμα..!Κοίτα,τις πρώτες μέρες λογικό να είσαι μόνος,πρέπει να κάνεις υπομονή,προσπάθησε να μιλάς με άτομα από την τάξη σου, να τους κάνεις ερωτήσεις(π.χ. τι έχουμε μετά;) για να τα γνωρίσεις τα παιδιά καλύτερα!Δεν θα φαίνεσαι άκυρος,απλώς αλλάζεις πόλη,οποιοσδήποτε να άλλαζε πόλη έτσι θα ήταν. Προσπάθησε,να είσαι χαλαρός και να μην αγχώνεσαι από την πρώτη εβδομάδα αν δεν κάνεις φίλους..!Θα είναι δύσκολο στην αρχή,αλλά στο χέρι σου είναι! :) Καλή αρχή να έχεις και καλή τύχη! Καλά Χριστούγεννα! Πήγαινε στο θέμα: μετακομιση
Μήνυμα στις 25/12/2014 στις 15:25 @Sex
Αν συνεχίσεις έτσι,σε βλέπω πατέρα σε λίγο καιρό. Κράτα 2-3 ευρώ και αγόρασε προφυλακτικά..! Πήγαινε στο θέμα: Έγκυος
Μήνυμα στις 22/12/2014 στις 22:06 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Αυτές οι οικογενειακές στιγμές θα είναι από τις τελευταίες της ζωής σου ως παιδί των γονιών σου(όχι ότι μετά δεν θα είσαι,αλλά δεν θα είναι το ίδιο).Με τους φίλους σου μπορείς να βγεις πολλές φορές,έχεις χρόνο μπροστά σου.Δεν μπορώ να σου πω εγώ τι θα κάνεις,σου είπα την γνώμη μου,επιλογή σου είναι! Πήγαινε στο θέμα: Πρωτοχρονια οικογενειακα
Μήνυμα στις 18/12/2014 στις 14:00 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Πάντως αν θέλεις να αγοράσεις ένα κινητό με τέτοια λεφτά,να προτιμήσεις το LG G3 ή το Samsung Galaxy S5 είναι καλύτερα και από τα 2 που έβαλες.Το G3 βγήκε το καλύτερο smartphone της χρονιάς.Το S5 και αυτό είναι πάρα πολύ καλό το έχω χρησιμοποιήσει.Τα Sony είναι ελαττωματικά δηλαδή χαλάνε πολύ εύκολα.Τα iphone είναι καλά κινητά,απλά αν σου χαλάσει για να το φτιάξεις π.χ οθόνη θέλει γύρω στα 150 ευρώ.Και τα iphone είναι πολύ ευαίσθητα,όσους ξέρω που έχουν iphne έχουν ραγισμένη οθόνη και γεμάτο γρατσουνιές Πήγαινε στο θέμα: Sony Xperia sp ή iphone 5s |