Μήνυμα στις 30/10/2012 στις 21:48 @Θ. Κλημεντίνη
http://www.tumblr.com/tagged/deborah-ann-woll?before=1344911050 κόλλημα η κοπέλα πέρα από αυτά να έχει καμπύλες στυλ κλεψύδρα
Πήγαινε στο θέμα: προτιμησεισ στισ γυναικεσ
Μήνυμα στις 28/10/2012 στις 01:07 @Θ. Κλημεντίνη
Τυχερός αν υπάρχει κοπέλα που να θέλει να σου κάνει κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα πίπα απλά τέλειο
Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλο ή οχι ?
Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 22:20 @Θ. Κλημεντίνη
πιστεύω πως είναι και τα δύο βασικά όσο αφορά στο ότι είσαι χάλια να σε στηρίξει Πήγαινε στο θέμα: αξία φίλου
Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 15:06 @Διασκέδαση
fredoccino caramel,milk shake,mojito(Tέλειο απλά δροσιστικό και δεν σε χτυπάει καθόλου πρώτη φορά ήπια 14 χρονών)χυμό δεν είναι απαραίτητο καφέ αν δοκιμάσεις τα 3 πρώτα (βέβαια το μοχίτο είναι πιο βραδινό) θα ενθουσιαστείς
Πήγαινε στο θέμα: τι να παραγγειλω?
Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 14:44 @Διασκέδαση
fredoccino caramel,milk shake,mojito(Tέλειο απλά δροσιστικό και δεν σε χτυπάει καθόλου πρώτη φορά ήπια 14 χρονών)χυμό δεν είναι απαραίτητο καφέ αν δοκιμάσεις τα 3 πρώτα (βέβαια το μοχίτο είναι πιο βραδινό) θα ενθουσιαστείς για χειμώνα ζεστή σοκολάτα
Πήγαινε στο θέμα: τι να παραγγειλω?
Μήνυμα στις 21/10/2012 στις 22:08 @Κλάψιμο
Θα δω τι θα κάνω πάντως ευχαριστώ και τους...3 αποδεκτή σε όλους μόνο για τον κόπο που κάνατε να μου απαντήσετε
Πήγαινε στο θέμα: Kλαμπ
Μήνυμα στις 21/10/2012 στις 16:39 @Κλάψιμο
Δεν νομίζω ότι κάποιος διασκεδάζει μόνο στα κλαμπ υπάρχουν και τα κέντρα που κάθεσαι σαν άνθρωπος υπάρχουν μια χαρά ταβέρνες ή cafe club με lounge μουσική και πολλά άλλα και αν θέλει να χορέψει υπάρχουν τα κέντρα (επαναλαμβάνομαι)που κάθεσαι στο τραπεζάκι σου ήρεμα χωρίς να πνίγεσαι(έτσι νιώθω)
Μήνυμα στις 20/10/2012 στις 01:07 @Κλάψιμο
Δεν ξέρω αν γράφω σε σωστή κατηγορία.Λοιπόν τρεις φίλοι μου έχουν γενέθλια τα δίδυμα 30 Οκτωβρίου και η άλλη μου φίλη έχει 29.Αποφασίσανε να κάνουνε πάρτυ σε κλαμπ,αλλά υπάρχει ένα θέμα.Πρώτον γενικά δεν μου αρέσει να χορεύω γενικά από παιδί δεν χόρευα και δεν θέλω να είμαι καθιστός και οι άλλοι να χορεύουν θα τους το χαλάσω.Και δεύτερον έχω θέμα με το πολύ κόσμο νιώθω πάρα πολύ άβολα όταν υπάρχει πολύς κόσμος στριμωχτά νιώθω ότι απειλούμε και γενικά φοβάμαι τη σκιά μου αγοραφοβία και 3ον δεν είναι από τα μέρη που θα ήθελα να πάω.Τι να κάνω?
Μήνυμα στις 14/10/2012 στις 00:16 @Διασκέδαση
πωωω τι μου θύμισες Απαρχήη.Δεν μου έρχεται κάποια άλλη ζουπι και εγώ ψάχνω αλλά τανίες που να παίζουν με το μυαλό σου να σπαζοκεφαλιάζεις..Σου προτείνω το shutter island
Πήγαινε στο θέμα: Ταινία που παει μπρως πισω τον χρονο
Μήνυμα στις 12/10/2012 στις 00:21 @Διασκέδαση
Το φαινόμενο της πεταλούδας butterfly effect πολλοί ακόμα και με την 3η δεν την πολύ καταλαβαίνουν Το παρελθόν και το παρόν κάνουν πάρτυ σε αυτή τη ταινία.Είναι εξαιρετική. και επίσης η εμμονή (Premonition)
Πήγαινε στο θέμα: Ταινία που παει μπρως πισω τον χρονο |