Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι άντρες με σκουλαρίκι είναι έτοιμοι για γάμο. Έχουν εμπειρίες και πόνου και αγοράς κοσμημάτων.
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

Πως παίρνει κάποιος, λοιπόν, κιλά;

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #78385 από Σηπτικό Βόδι στις 01 Ιουνίου 2011, 1:27μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Θα σου πω αμέσως γιατί μερικές απ' τις οδηγίες που έχω πάρει μου είναι πολύ δύσκολο να τις ακολουθήσω.
Έχω τα συγκεκριμένα μειονεκτήματα:

-> Δε μπορώ να κάτσω πάνω από 6 ώρες συνεχόμενα στο σπίτι (ειδικά όταν δεν κάνω και τίποτα). Με απειλούν τα έπιπλα και γενικώς πνίγομαι.
-> Τα βράδια συνήθως είμαι έξω και επειδή δεν παίρνω ολόκληρη περιουσία μαζί μου, αρκούμαι σε μια πίτα/κρέπα κλπ. Δεν μπορώ να ζητάω 15 ευρώ να τα χαλάω όλα στο φαΐ.
-> Δεν έχω φάει ποτέ πρωινό, και αυτό γιατί έχω μάθει έτσι. Δηλαδή δε μπορώ ξαφνικά μια μέρα να ξυπνήσω στις 8 και να πάω στο φούρνο να φάω.
-> Όταν χορτάσω, δε μπορώ να φάω άλλο, ακόμα κι αν ξέρω ότι πρέπει.

Αυτό είναι μάλλον που πρέπει ν' αλλάξω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78447 από queen_elisadeth στις 01 Ιουνίου 2011, 11:30μμ

queen_elisadeth

Εικονίδιο
μέλος από: 1/6/2011
Προσπαθησε να τρως οσο πιο συχνα μπορεις για λιγο καιρο(μικρα ή μεγαλα γευματα, δεν παιζει ρολο) και να επιλεγεις φαγητα με πολλες θερμιδες. Βαζε στοιχημα με τον εαυτο σου καθε μερα να τρως 2300 θερμιδες.Εχω μια φιλη που εχει το ιδιο προβλημα με εσενα και με τις συμβουλες μου εχει βαλει 5 κιλα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78450 από AggelosTuDromu στις 01 Ιουνίου 2011, 11:37μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
ο θειος μου ειχε ενα προβλημα δεν θυμαμαι τι και για να παρει κιλα ετρωγε καθε βραδυ τηγανιτες πατατες με μαγιονεζα κ τυρι σε 1 βδομαδα πηρε 4 κιλα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78463 από giannisefoa στις 02 Ιουνίου 2011, 1:08πμ

giannisefoa

μέλος από: 6/5/2009
Κοίτα εγώ δεν μπορώ να σου πω πως να βάλεις κιλά 1ον διότι με καλύψανε οι από πάνω και 2ον διότι όσα άτομα ξέρω που έχουν το ίδιο "πρόβλημα" δεν έχουν βάλει κιλά.Θα σου πω όμως κάτι άλλο σοβαρό:πρόσεχε διότι μπορεί να μην βάζεις κιλά με όλα αυτά αλλά σε πληροφορώ ότι δεν το χει σε τίποτα να ανέβει η χοληστερίνη και το ζάχαρο(ξέρω περιπτώσεις ακόμα και σε τέτοια ηλικία) και το πρόβλημά σου να είναι πολύ μεγαλύτερο απ το πως θα βάλεις κιλά.   Το γράφω για βοήθεια κι όχι για να κατακρίνω αυτό που θες να κάνεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78482 από Doctoras στις 02 Ιουνίου 2011, 11:30πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Να βαλεις κιλα ειναι το ποιο ευκολο πραγμα εαν τρως καθημερινα σουβλακια,πιτσες γενικα κρεας και παχιντικα απο εξω.Το θεμα δεν ειναι ομως να παρεις κιλα μεσο τετιου τροπου διοτι ειναι καταστροφικο και αν ξεπερασεις το το οριο θα ειναι δυσκολο να τα χασεις και θα πλαδαρευσεις.Λοιπον αν ο μεταβολισμος σου ειναι αερκετα καλος οπως εμενα (αντικειμενικα μιλαω) να παρεις κιλα ειναι εξερετικα δυσκολο και απετει μεγάλη προσπαθεια ωστε αυτα που θα παιρνεις να κατανεμονται ωραια στο σωμα.Αυτο που εχεις να κανεις για να μην μπεις σε διαδικασιες να ψαχνεις για ειδικες διατροφες κτλ ειναι να μην τρως τιγανιτα,και να κοψεις τα αναψικτικα.Να τρως διπλες και τριπλες μεριδες απο το καθιμερινο φαγητο και κρεας δυο φορες απαρέτητα την βδομαδα.Και καλο θα ειναι το σαββατοκυριακο να πηγαινεις για κανα τρεξιμο και να κανεις καθιμερινα διατασεις.Με αυτο τον τροπο ολλα τα συστατικα του φαγητου θα αναγκαζονται να το περνουν οι μυες και οχι τοσο να μετατρεπεται σε λιπος.Ετσι και κιλα θα παρεις, και θα φαινονται ωραια πανω σου και καλο στην καδρδια και στους πνευμονες παραλληλα.Τρεξιμο μονο μια με δυο φορες την βδομαδα γιατι αν κανεις συστηματικα θα τα χασεις αντι να τα παρεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78755 από Aitherovamwn στις 06 Ιουνίου 2011, 10:18πμ

Aitherovamwn

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/11/2010
παντως αν θες να παρεις κιλα μην τα παρεις με σουβλακια κοκα κολες και τετοια!!καλυτερα σε μυες!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78762 από Reaction στις 06 Ιουνίου 2011, 3:39μμ

Reaction

μέλος από: 15/5/2011
Και εγω βασικα ειμαι αρκετα λεπτος αν και τρωω τον αγλεουρα, αυτο οπως προειπαν αφορα το μεταβολισμο καθε τροπου.Ουτε εγω εχω ορεξη να τρωω πρωινο αλλα αν φασ μια μπουκια με θα σου ερθει.(Φαει κατι ελαγρει αν δεν μπορεις οπως Toast η μαρμελαδα που παχαινει κιολας).Επισης τρωε αρκετα γλυκα , εγω ειμαι fun τους μεγαλος :P
E τρωγοντας τρωγοντας ολο και κατι θα παρεις.Αλλα προσοχη αν συνηθησεις να τρως τοσα πολλα οταν θα εχεις το επιθυμητο βαρος θα θες να φας και αλλο και τελικα θα παχυνεις και θα ψαχνεις μετα να βρεις πως θα λεπτυνεις :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login