Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 21:16 @Sex
Οχι βεβαια. Μην ανησυχεις και καλου κακου μην ξανακουσεις αυτον που διδιδει τετοιες φημες
Πήγαινε στο θέμα: στοματικό σέξ
Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 21:09 @Διάφορα
Ειναι πολυ λεπτο το ζητημα. Η μονη λυση ειναι να τους αγνοησει και να το παιζει χαλαρος. Ο μονος λογος που το κανουν ειναι επειδη ειναι ανωριμοι μ*****ς και θελουν να τον πειραζουν, αν δουν οτι δεν ενοχλειται θα βαρεθουν και θα βρουν αλλο "θυμα".
Πήγαινε στο θέμα: help!!
Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 19:26 @Θ. Κλημεντίνη
Συνεχισε οπως το πας. Προσπαθησε να κρατησεις επαφη και να ερθεις οσο πιο κοντα μπορεις. Ομως αμα δεις οτι δεν θελει ρωτα τον αυτος τι θελει απο εσενα, γιατι με αυτα που σου ειπε ή σε κοροιδευει ή δεν ξερει τι θελει.
Πήγαινε στο θέμα: αυτη η αποστασηη..:(
Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 12:35 @Διάφορα
Σταματα να προσπαθεις να τρομαξεις, δεν θα συμβει και στο λεω απο πειρα. Δες ωραια κλασικα θριλερ και δεν ειναι αναγκη να περνας ολη την ωρα σκεπτομενος αν θα τρομαξεις.
Πήγαινε στο θέμα: το ποιο τρομακτικό θρίλερ που έχετε δει
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 23:53 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:μεροσ που μπορουμε να τα προμηθευτουμε;(κατα προτιμιση στη θεσσαλονικη) Πήγαινε στο θέμα: Tillandsia-Τα φυτά του αέρα
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 23:38 @Διάφορα
Επισης μπορεις να δεις "τη σιωπη των αμνων". Ειναι απο τις ταινιες με ατμοσφαιρα που σου προκαλουν αγωνια, οχι φοβο. Αξιζει, τελειες ερμηνειες και ο θρυλικος.... hannibal lecter.
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 23:35 @Διάφορα
Ουτε εγω τρομαζω ευκολα. Αρα απο σκηνοθετικη αποψη και αν σου αρεσουν τα αγρια θριλερ, σου προτεινω τα SAW.
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 23:30 @Διάφορα
Προσπαθησε να τρως οσο πιο συχνα μπορεις για λιγο καιρο(μικρα ή μεγαλα γευματα, δεν παιζει ρολο) και να επιλεγεις φαγητα με πολλες θερμιδες. Βαζε στοιχημα με τον εαυτο σου καθε μερα να τρως 2300 θερμιδες.Εχω μια φιλη που εχει το ιδιο προβλημα με εσενα και με τις συμβουλες μου εχει βαλει 5 κιλα
Πήγαινε στο θέμα: Πως παίρνει κάποιος, λοιπόν, κιλά;
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 23:24 @Διάφορα
Τα εχω περασει και με υγεινη διατροφη, περπατημα και αυτοσυγκρατηση θα τα καταφερεις.
Πήγαινε στο θέμα: χασιμο κιλων
Μήνυμα στις 1/6/2011 στις 22:51 @Διάφορα
προς doktora: η ταινια λεγεται the notebook και σε συγχαιρω για το γουστο σου
Πήγαινε στο θέμα: TAINIA NA ΔΩ |