2012
Μήνυμα #87565 από Blackzero στις 20 Οκτωβρίου 2011, 1:37πμ
![]() |
γεια σας παιδια εχω μια απορια.τι πιστευεται πως θα γινει το 2012 τελικα? αν γινει βασικα.λεγονται πολλα γι'αυτο. εγω δεν πιστευω πως θα ρθει το τελος και τετοια αλλα εχω ακουσει πως θα ξεκινησει μια νεα εποχη και ο κοσμος δεν θα ναι οπως τον ξεραμε.ειναι και αυτο το θεμα με το ημερολογιο των μαγιας και των ινκας που υποτιθεται οτι το τελος του σημειωνει και το τελος μιας εποχης.. μια για εξωγηινους λενε μια για τον αντιχριστο.. εσεις τι λετε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87567 από Pantera4 στις 20 Οκτωβρίου 2011, 8:02πμ
![]() ![]() μηνύματα: 201 ![]() |
Εγω λεω πως ολα αυτα ειναι βλακειες. δεν πιστευω στο τελος του κοσμου και τετοια. οσο αναφορα την νεα εποχη μαλλον θα εννουν τις απολυσεις τα κοψηματα μισθων, απλως το λενε ετσι για να υποψιαστουμε τιποτα XD παντως αμα ερθει ο αντιχριστος οραια θα ειναι! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87569 από HiddenBoy στις 20 Οκτωβρίου 2011, 11:22πμ
![]() ![]() μηνύματα: 230 ![]() |
Ανοησιες αυτο ειναι πιστεβω... Αλλο ενα παραμυθει οπως το 1999 απο τους μαγια για να φοβισουν τον κοσμο... Μονη τους θα ειχαν αυτοκτονισει αμα ηταν ΤΟΣΟ αληθινο οσο λενε!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87571 από tragikos στις 20 Οκτωβρίου 2011, 12:16μμ
![]() ![]() μηνύματα: 479 ![]() |
Ευθυγραμιση πλανιτων.Γινετε πρωτη φορα λενε οι επιστιμονες και δεν ειναι σιγουρι για τα αποτελεσμα υποθετουν καποια αλλαγη (μικρη) στην βαρητητα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87574 από tasos41997 στις 20 Οκτωβρίου 2011, 12:51μμ
![]() |
|
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87580 από lagouditos στις 20 Οκτωβρίου 2011, 1:49μμ
![]() |
Ότι και να συμβεί στον πλανήτη θα μας αξίζει. Μια διαλαξιακή συμβαντική δικαιωσύνη εναντίον αυτού του αρωστημένου κόσμου που έχουμε δημιουργήσει!!! ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87586 από Me lene στις 20 Οκτωβρίου 2011, 3:16μμ
![]() |
Εγώ σαν Χριστιανός Ορθοδοξος ξερω οτι δεν θα γινει τιποτα...γτ και το 2006 θα καταστρεφομασταν... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87589 από tasos41997 στις 20 Οκτωβρίου 2011, 3:31μμ
![]() |
επησης θα καταστρεφομασταν και αλλες φορες οπως το 2000 (αν θημαμε καλα) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87590 από psixakias στις 20 Οκτωβρίου 2011, 3:34μμ
![]() ![]() μηνύματα: 332 ![]() |
Η Γη έχει καταστραφεί και θα καταστραφεί πολλές φορές... καταστράφηκε το 1999, το 2006, το 2012, το 2018,2024...χαχ.. όλο τέτοια λένε. όλα πιστεύω έχουν να κάνουν με την τρομοκρατία του κόσμου ώστε να μην σκέφτεται ο κόσμος αυτά που θέλουν να περάσουν και να μην αντιδρούμε όπως μας φοβίζουν με την οικονομική κρίση και δεν αντιδρούμε στις συμφονίες του παπανδρεου με την τουσκια και αλλα κακα...και σιγά σιγά να έρθουμε σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση που θα κυριαρχούν οι πλούσιοι και οι άλλοι θα είναι φτωχοι. Αυτό το θέμα θέλει ανάπτυξη. :D |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87602 από Blackzero στις 20 Οκτωβρίου 2011, 5:10μμ
![]() |
aυτο με την παγκoσμια κυβερνηση ειναι το μονο που make sense-ας το πω ετσι- αν και εχω ακουσει,απο βιντακια δηλαδη, και αλλα κουλα του στιλ οτι πριν το ανθρωπινο ειδος ζουσε στη γη αλλο ειδος τα ερπετοειδη τα οποια οταν εμφανιστηκε το ανθρωπινο ειδος αποσυρθηκαν στο κεντρο της γης και ο σκοπος τους ειναι να προστατεψουν το πλανητη απο μας που ειμαστε καταστροφικο ειδος και για αυτο υπαρχουν οι συνωμοσιες που σκοτωνουν τους πληθησμους για να μην γινουμε καρκινος για τον πλανητη.. αυτα εχουν καμια λογικη η ειναι μπουρδες?εχει παντως απιστευτα πολλα βιντακια για ερπετοειδη που υποτιθεται ειναι στην κυβερνηση.τι νομιζετε για αυτα? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |