Μήνυμα στις 11/11/2011 στις 23:03 @Flame
ολεσ οι κρισεις ειναι στημενες για να ερθει αργοτερα καποιος που θα μας σωσει ωστε να θεωρηθει απ τον κοσμο σωτηρας και ετσι να αρχισουν να μας ποτιζουν τσιπακια και να μας ελεγχουν και στην ουσια θα λεμε και ευχαριστω.ολο ειναι ενα καλοστημενο κολπο που εχει αρχισει ηδη εδω και πολλα χρονια μεσα στα πλαισια της νεας ταξης πραγματων
Πήγαινε στο θέμα: Αέρια - Πειραματοζωα - Οικονομια
Μήνυμα στις 4/11/2011 στις 08:13 @Flame
δεν ειναι οτι υποστηριζω να επεμβαινουμε στην φυση ισα ισα που παντα πιστευα πως οτιδηποτε φτιαχτο απ τον ανθρωπο ειναι ειτε ελλατωματικο ειτε καταστροφικο.αλλωστε ειμαστε το μονο ειδος που κατασρεφει το περβαλλον που ζει. απλα ειχα δει το splice και σκεφτομουν τι αλλο περιεργο θα χουν σκεφτει να κανουν..
Πήγαινε στο θέμα: ζωα που μιλανε
Μήνυμα στις 3/11/2011 στις 20:08 @Flame
παιδια εχω μια απορια λιγο παραξενη βεβαια αλλα θα θελα να ακουσω γνωμες.. πιστευεται οτι θα μπορουσαν να κανουν τα ζωα να μιλανε? εννοω με γονιδιακη μεταλλαξη, να τους βαλουν ανθρωπινο γονιδιο που θα τους δινει την ικανοτητα να μιλανε. νομιζεται οτι υπαρχει τετοια δυνατοτητα?
Πήγαινε στο θέμα: ζωα που μιλανε
Μήνυμα στις 23/10/2011 στις 20:33 @Κλάψιμο
εγω εχω παρατηρησει πως οταν πινω ντεκαφεϊνε δεν με πιανει συχνοουρια
Πήγαινε στο θέμα: Καφες - Κατουριμα
Μήνυμα στις 23/10/2011 στις 16:52 @Flame
εχει πηξει ο τοπος απο τετοιες ιστοριες και τις λενε χρονια. που να ακουσεις ομως ιστοριες για τα βουντου που γινονται στην αφρικη που εκει γινεται χαμος στα αληθεια.voodoo people..
Πήγαινε στο θέμα: τι να γραψω?
Μήνυμα στις 23/10/2011 στις 15:07 @Flame
για την πρωτη εχω ακουσει ιστορια απο ενα φιλο μου οτι συνεβει στη μανα του. απο οτι καταλαβα υποτιθεται οτι ειναι μια μανταμ στα μαυρα που ερχεται στον υπνο σου και σε πλακωνει.και απο εδω ειδα αναφορες σ αυτο αλλα πριν δεν ηξερα το ονομα.υπαρχει στα αληθεια αυτο το πραγμα? και επισης εχω ακουσει και για τα βριλ που και αυτα ειναι μαυρα και και καλα φαινονται μονο τα ματια τους που λαμπιριζουν και λενε οτι η θεσσαλονικη ειναι γεματη με τετοια. απο τη μια μου φαινονται πολυ κουλα να τα πιστευψω αλλα και παλι απ οτι βλεπω πολλοι μλανε για τετοιου ειδους οντα, οντως υπαρχουν?
Πήγαινε στο θέμα: τι ειναι η μορα και τα βριλ?
Μήνυμα στις 23/10/2011 στις 00:23 @Κλάψιμο
πως αντιμετωπιζεις εναν ανθρωπο που εχει πολυ τουπε γιατι αυτο το πραγμα με εκνευριζει παρα πολυ να μιλας στον αλλο και να σου μιλαει με υφακι του στιλ 'εγω ειμαι και κανενας αλλος' μου ρχεται να τους βαρεσω μπουνια στη μυτη πολλες φορες μπας και νιωσουν επιτελους οτι μονο εκνευριστικοι γινονται.αλλο να χεις αυτοπεποιθηση και αλλο να το παιζεις καρδιναλιος ρισελιε αλλα τ κανεις αν ειναι φιλοι σου που τους ξες χρονια και περα απο αυτο ειστε δεμενοι?
Πήγαινε στο θέμα: τουπε και υφος
Μήνυμα στις 23/10/2011 στις 00:13 @Διάφορα
δυσκολα πιστευει κανεις αν δεν του χει συμβει αλλα εμενα που λεει τον καφε η μανα μου και ενας θειος, που του εμαθε τσιγγανα, μου βρηκαν πραγματα απ τη ζωη μου που δεν εχουν ιδεα γ αυτα γιατι το φλιτζανι δεν λεει μονο το μελλον.κ επισης η μανα μου μου εχει βρει πραγματα στο φλιτζανι να γινουνονται απο ατομα που δεν περιμενα και ομως μετα απο λιγες μερες συνεβησαν. και δεν εχει πει φλιτζανι μονο σε μενα αλλα και σε αλλους και τους βγηκαν και δυστιχως καποιες φορες δεν ειναι ολα ευχαριστα
Πήγαινε στο θέμα: καφες
Μήνυμα στις 22/10/2011 στις 16:19 @Διάφορα
ισως να μην ταιριαζει σε ολους η κουλτουρα μιας χωρας και ας ειναι πατριδα του. ξερω πολλους που θελουν να φυγουν και οχι μονο λογω κρισης.. σιγουρα παντως δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα και το ξεσηκωμα και η προσαρμογη. αν δεν εχεις και υποχερωσεις και μπορεις να το κανεις θα λεγα να το δοκιμασεις και αν δεν κατσει τουλαχιστον θα χεις την εμπειρια
Πήγαινε στο θέμα: μεταναστευση
Μήνυμα στις 21/10/2011 στις 13:32 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:the Clique, John Tucker must die, Saved, She Gets What She Wants, Daria: Is It Fall Yet?, Bring It On, Frankie and Hazel, Never Been Kissed, Clueless, Heathers,Can't Buy Me Love, Pretty in Pink, Valley Girl, Fast Times at Ridgemont High,JawbreakerΠήγαινε στο θέμα: σαν τα κακα κοριτσια |