Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 16:23 @Κλάψιμο
Και εγω ειμουν εθυσμενος με το λ2 παλια και οταν το σταματησα και αρχισα να βγενω εξω το ξεσινιθισα και ησηχασα... Αυτο που πρεπει να καταφερεις ειναι να χαλασει ο υπολογιστης του :P και οσπου να φτιαχτει θαχει ξενερωση λιγο και δεν θα θελει τοσο επιμονα...
Πήγαινε στο θέμα: ολη του η ζωη ειναι το L2 βοηθηστε με!!
Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 15:53 @Flame
Ημαρτον τι απαντησεις βλεπω... Εδω μιλαμε για ναρκωμανη ρε παιδια για χαλαρωστε τωρα αν μενουν παιδια στην ποληκατοικεια σαφος να φυγει τι παραδειγμα θα παρουν και αυτα τα ερημα? Θα πανε 18 και θα γινουν και αυτα ετσι οπως μεγαλονουν... Εννοειτε πως με το δικαστιριο θα τον βαλουν σε κεντρο αποτοξινοσης δεν θα τον πεταξουν στο δρομο... Μα πανω στην επηρεια των ναρκοτικων μπορει να διαπραξη και εγκλημα παιδια μη το ξεχναμε αυτο σαφος ενας ναρκωμανης ειναι επικυνδινος... Το ατομο ειναι δικο του δεν θα δεχτει ομιλιες για να μπει σε κεντρο αποτοξυνοσης μονο με δικαστιριο για το καλο του δηλαδη οχι τιποτα αλλο... Αμα εχει aids και παει ενα ερυμο παιδι χωρις να ξερει και τριπηθει μετα αντε κλαψτο... απαπαπα ουτε να το φανταστω...
Πήγαινε στο θέμα: ναρκομανης στην πολυκατοικια
Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 15:35 @Sex
Δεν νομιζω να εχεις μηνει στυρος αλλα θα πρεπει να πας αμεσως σε εναν γιατρο για το καλο σου γιατι αν εχει τραυματιστη τιποτα εσωτερικα και δεν το προλαβεις ισως να μηνεις... Πηγενε σε γιατρο.
Πήγαινε στο θέμα: στεροτητα?
Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 11:53 @Θ. Κλημεντίνη
Ευτιχως καταφερα και μπηκα και το ξεπερασα αλλα παραμενει ο φοβος να μπω στα υπολοιπα παιχνιδια :P
Πήγαινε στο θέμα: Φοβαμαι
Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 11:52 @Διασκέδαση
Ευχαριστω για την απαντηση σου
Πήγαινε στο θέμα: Πατιναζ
Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 09:58 @Θ. Κλημεντίνη
Και εγω ειμαι 16 και φενομαι μικροτερος αλλα δεν εχει να λεει κατι αυτο... Αμα εχει καλο χαρακτηρα και εστω να σου αρεσει λιγο φτιαξτα μαζι του αμα οπως λες ειναι καλο παιδι... Αλλιως τι λογος να υππαρχει να φαει ακυρο? Αμα δεν θες σχεσεις ξεκαθαρησετουτο. Δεν ειναι δικο σου προβλημα αλλα ουτε δικο του δεν θα μηνει για παντα μικρος θα μεγαλωσει το πρωσοπο του με τον κερο αυτο ειναι κληρονομικο που εχει μπορει ο πατερας του να μικροδειχνει...
Πήγαινε στο θέμα: μοιάζει μικρότερος
Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 09:50 @Διασκέδαση
Καλημερα, Θα ηθελα να ρωτησω κατι εχθες πηγαμε στα αλλου φαν παρκ κι καναμε στο παγοδρομιο με τους φιλους μου και 2 κοπελες πατιναζ 4 αγορια και 2 κοριτσια ειμασταν και το ερωτημα μου ειναι ειναι κακο ενας αντρας να κανει? Εγω παντως και οι φιλοι μου γελασαμε κιολας με της σαβουρες εκει πλακα ειχε...
Πήγαινε στο θέμα: Πατιναζ
Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 09:41 @Sex
Κιτα δεν πιστευω οτι εισαι γκει γιατι απλα ειναι κατι που σου μπηκε στο μιαλο... Εμενα πρωσοπικα δεν μου αρεσει αυτο και δεν θελω να το κανω...
Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικος αυνανισμος
Μήνυμα στις 25/12/2011 στις 12:28 @Διασκέδαση
Βραδυ στην αθηνα= Κυνδινος θανατος... θα σου προτινα στο γαλατσι στην βεικου πανω εχει πολλα τετοια οπως το περιγραφεις...
Πήγαινε στο θέμα: Club
Μήνυμα στις 25/12/2011 στις 09:44 @Sex
μπα δεν εισαι λεσβια... Απλως την βρησκεις ετσι... χαλαρωσε.
Πήγαινε στο θέμα: μου αρεσει η φιλη μου..?? |