Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 18:36 @Flame
θα φερω και τους φιλους μου τους "αμορφωτους" να σε γαμησουν αναποδα παλιοπουστη! οταν εσυ κοιμοσουνα την μανα σου την γαμουσαν ναζι! με τις ψωλαρες τους τις ανοιγαν την κωλοτρυπιδα! και της αρεσε της παλιοπουτανας!
Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 18:32 @Flame
τι σορρυ ρε μλκ!? πρωτα γραφεις και μετα σκευτεσε? Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 18:31 @Flame
παλιοπουστη γαμω την μανα σου και οτι εχεις και δεν εχεις μην ξαναβαλεις στο στομα σου την οικογενεια μου! παλιομπασταρδε! οι γονεις μου δεν εχουν καμια σχεση με τον ναζισμο ουτε με τπτ! και ΟΧΙ δεν τρολλαρω! επειδη εχουμε διαφορετικα πιστευω δεν σημαινει οτι ειμαι εγω αμορφοτος! τι στον πουτσο εχεις? καποιο πτυχειο? ενας μαλακας σαν πολους αλλους εισαι! και αν ειναι να φαω μπαν για αυτα που ειπα να το ξανασκευτει λιγο ο γουεμπ πριν βγαλει το συμπερασμα! να δει απο που προηλθε η συμπεριφορα μου! αλλιως καλος μαλακας θα ειναι και αυτος! ψευτοδημακρατες! Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 18:27 @Flame
ειμαι εθνικιστης της ΕΛΛΑΔΑΣ!! οχι της γερμανιας! Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 18:08 @Flame
βλακακο?!! ιιιιι εσχος! ντρπη να χρησιμοποιεις τετοιες λεξεις! εγω πιστευω (αν και δεν θελω να φαω μπαν αλλα θα το πω) πως πεθαναν απο κακο του κεφαλιου τους! εγω ναζι ειμαι και πιστευω πως καλα επραξε! τωρα τι να πω? ειναι ανωφελη η συζητηση! Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 18:01 @Flame
ηταν κατακτητης! λες αμα εισαι κατακτητης να πεις στους αλλους ηρθα δωστε μου την περιοχη σας? ΟΧΙ! με το ετσι θελω τους την περνεις και δεν δινεις λογαριασμο σε κανεναν! τους εκανε με το ζορυ ελληνες για να διευρινει τον πολιτισμο! τι νομιζεις ειναι πιο ευκολο? να διεθυνεις μια τεραστια περιοχη σαν εκεινη χωρις τον τορινο εξοπλισμο ή απλα να τους κανεις ελληνες?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 17:51 @Flame
ΟΧΙ! δεν το διαβασα στο βιβλιο ο αγων μου! αν και θα ηθελα να το διαβασω! το διαβασα σε αυτο το βιβλιο : Οι Ναζί απο τον Lawrence Rees! βραβευμενο πολλες φορες! ναι ετσι δικαιολογω τον χιτλερ! ηταν εθνικιστης και ετοιμος να πεθανει στη μαχη! εγω θα εδεινα τα παντα για να εχω την τιμη να πεθανω στη μαχη! Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 17:45 @Flame
αυτη ειναι απλως μια δικαιολογια! στον Α' Π.Π. οι εβραιοι κατηχαν ενα τεραστιο ποσο των τοτε υψηλοβαθμων θεσεων στη διηκηση του κρατους! αυτοι ηταν οι κυριοι υπαιτιοι για την παραδωση της γερμανιας! ο χιτλερ ελεγε πως στο πεδιο της μαχης ειχαν ακομα κουραγιο να συνεχησουν να πολεμανε για πολυ καιρο ακομα αλλα οι εβραιοι τους στερισαν την ευκαιρια να συνεχισουν να πολεμουν! αυτη ειναι η πραγματικη αληθεια!
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 17:37 @Flame
απαντησε σε αυτο που σε ρωτησα! Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!? |