Σχέση στην 3η λυκείου
Μήνυμα #87433 από arxangelos στις 17 Οκτωβρίου 2011, 4:58μμ
![]() |
Για να μην τα πολυλογό, εχω μια σχέση εδώ κ 3 μέρες...Χθες μας είδε ο καθηγητής του φροντιστηριου μου και άμεσος πήρε τηλ την μάνα μου και την είπε να χωρίσω γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω πουθενά. Εν το μεταξύ εμένα μια γκόμενα με χαλαρώνει έστω κ για μια μερα την βδομάδα(βγάζεις τις γκαυλες σου ρε φίλε) δεν θα πας κ για γάμο ;-) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87434 από tasos41997 στις 17 Οκτωβρίου 2011, 5:09μμ
![]() |
Ελεος δεν σημενει οτι επειδη εχεις σχεσει δεν θα περασεις πουθενα οπως ειπες κι εσυ μια σχεση σε ηρεμη Κατσε και σηζητησε το με τους γονεις σου (ειδικα σε αυτον που θα φερει λειγοτερη αντιρηση) Και μετα οταν περασεις τους βουλωνεις ολους!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87443 από psixakias στις 17 Οκτωβρίου 2011, 6:49μμ
![]() ![]() μηνύματα: 332 ![]() |
Έλεος. πες του καθηγητή σου ότι άμα έχεις το μυαλό σου στην θέση του μπορείς να περάσεις όπου θες. Με την ίδια λογική κόψε τους φίλους σου και τις βόλτες. Και εγώ πάω φροντιστήριο και μου λέει ο διευθυντής ''Κάνε τα μαθήματά σου πρώτα και να έχεις το μυαλό σου και μετά βγες με 100 γκόμενες δεν με νοιάζει και γύρνα την άλλη μέρα σπίτι... αρκεί να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου που είναι τα μαθήματα''. Ο νοών νοείτο. Αυτός νομίζει ότι θα σου πάρει τα μυαλά και θα σταματήσεις να διαβάζεις και τέτοια προφανώς. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87444 από arxangelos στις 17 Οκτωβρίου 2011, 6:50μμ
![]() |
Για μένα η γκόμενα μπορεί να σε ανεβάσει και να σε κατεβάσει...πιστεύω ότι μπορώ αν δω ότι με πάει πίσω την χωριζω και τελος |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87447 από Doctoras στις 17 Οκτωβρίου 2011, 7:24μμ
Βασικά ο χωρισμός από μια γκόμενα ίσως σε επηρεάσει (εάν προλάβετε να δεθείτε).Άν εσύ ο ίδιος δεν έχεις αποφασίσει να περάσεις κάπου δεν θα περάσεις να του πείς.Και μετα εγώ στην θέση σου επίσης θα ευχαριστούσα τον καθηγητή λέγοντας του σας ευχαριστώ που ενημερώσατε την μάνα μου το πήρε ψύχραιμα (είναι ζηλιάρα ξέρετε) για να του την σπάσεις αλλά την επόμενη φορά θα την ενημερώσω μόνος μου.Έρε κομπλεξικοί καθηγητές να πείς οτι σε παρακολουθεί καιρο και έχει στοιχεια οτι δεν διαβάζεις λογο κοπέλας παει στο διά...λο.Τι πρόλαβε μια κοπέλα να κανει στην ζωή σου μέσα σε τρείς μέρες? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87448 από aswtos στις 17 Οκτωβρίου 2011, 7:27μμ
δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο να εχεις μια σχεση στην τριτη λυκειου αρκει να ειναι με ενα ατομο που μπορει να συνειδητοποιησει και σε τι φαση βρισκεσαι για να μην σε αναγκαζει να αποσπασε απο τις υποχρεωσεις σου και σε αποσυντονιζει. αν ειναι μια σοβαρη σχεση τοτε χρειαζεται υποχωρησεις και συμπαρασταση. αν ειναι να εχει γκρινια και να χρειαζεται ολη την ωρα να εισαι με το τηλεφωνο στο χερι και να σηκωνεσαι να πας να την δεις οποτε στο ζητησει και γενικα σου χαλαει τη ζωη και τη διαθεση τοτε καλυτερα χωρισε οσο ειναι νωρις. αν ειναι κατι το χαλαρο για να βγαζετε και οι δυο καπου τις καυλες σας χωρις πολλες δεσμευσεις τουλαχιστον μεχρι να τελειωσει η χρονια ειναι οτι το καλυτερο. απλα καλο ειναι να μην δεθεις πολυ ετσι και δεν το βλεπεις και πολυ σοβαρα το πραγμα γιατι αν τυχον χωρισετε μπορει να χαλαστεις και να σε παει πισω ολο αυτο. επισης μην το κανετε και τρεις φορες τη μερα γιατι μετα μονο εκθεση και μαθηματικα δεν θα εισαι σε θεση να διαβασεις... εχει και η τριτη λυκειου τα ξενυχτια της... εγω ξερω πολλα παιδια που ειχαν σχεση στην τριτη λυκειου και περασαν σε σχολες πρωτης σειρας. το σημαντικο ειναι να μπορεις να κατανεμεις σωστα το χρονο σου και για οτι και αν συμβει να μην δωσεις προτεραιοτητα στην κοπελα και μετα στο διαβασμα. απο την αποδοση σου στην τριτη λυκειου κρινεται σε καποιο βαθμο το μελλον σου ενω οσο και καλα να περνας με μια κοπελα σε αυτη την ηλικια και οσο και ερωτευμενοι να ειστε αργα ή γρηγορα οι δρομοι σας μαλλον θα χωρισουν. δεν αξιζει να το ρισκαρεις για χαρη της γι αυτο και μην κολλας μαζι της. σεβασου την αλλα κοιτα πρωτα τις υποχρεωσεις σου. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88026 από AmazonaToumpaLi στις 27 Οκτωβρίου 2011, 1:42μμ
![]() |
Δες εχουν και καποιο δικιο γιατι σε αποσπα αλλα σιγουρα αυτο εξαρτατε απο τον χαρακτηρα σου δεν σημαινει σονη και καλα οτι δεν θα διαβαζεις αν ειναι να διαβασεις η οχι θα το κανεις ειτε εχεις κοριτσι ειτε οχι..Ολα εξαρτοντε απο εσενα..μην σε νοιαζει τι λεει ο καθενας αλλα ο εαυτος σου απλα κατσε και σκεψου οτι αυτη η κοπελα αυριο ειναι η και μεθαυριο δεν ειναι ΟΚ περνα καλα αλλα με μετρο γιατι παιζετε το μελλον σου..Ηρεμα πραγματα χωρις υπερβολες και οταν με το καλο τελειωσεις να σαι και καθε μετα μαζι της..εξηγησε το και στην ιδια ομως για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.πες της οτι θες να εισαι μαζι της αλλα θελεις και χρονο για τα διαβασματα σου θα το καταλαβει σιγουρα απτην στιγμηπου ειναι και αυτη στην ιδια θεση.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #130554 από βασιλης ιδανικο στις 29 Σεπτεμβρίου 2014, 4:44μμ
PERNAW IDIA FASH | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |