Μήνυμα στις 24/4/2021 στις 03:50 @Sex
Ηρεμησε φιλε. Gay με το ζορι δεν έγινε κανένας. Λογικό ειναι να σε καυλώνουν κ τα ομοφυλοφυλικα σεξουαλικά ερεθισματα. Σε όλους μπορει να συμβει. Είσαι κ σε μια ηλικια που οι καυλες βαρανε κοκκινο. Μολις βρεις μια κοπελα, ξεφυγεις από τη μαλακια και νιωσεις την απολαυση του σεξ θα σου φυγει κάθε τετοια σκεψη...και ακομη και αν δεν σου φυγει δεν πειράζει.
Πήγαινε στο θέμα: 100% straight?
Μήνυμα στις 3/4/2021 στις 12:37 @Sex
Ολα προκυπτουν απο την απειρια σου και απο το οτι συνηθως η αυτοικανοποιηση που ειναι η βασικη σου σεξουαλικη εμπειρια μέχρι σημερα στηριζεται συνηθως στη βιασυνη. Προσπαθησε να μην αγχωνεσαι, να μην το σκεφτεσαι πως θα συμβει γιατι δεν βοηθαει. Πρεπει να μαθεις να κοντρολαρεις λιγο τις καυλες σου. Το σεξ μαθαινεται. Κανεις δεν γεννηθηκε πορνοσταρ. Μην το μεγαλοποιεις κ ζηστο. Εγώ θα σου δώσω τις εξης συμβουλες: 1) Είσαι νέος, εχεις καυλες οποτε ακομη κ να χυσεις δεν ειναι προβλημα. Θα ξανακαυλωσεις ευκολα κ θα συνεχισεις με περισσοτερες αντοχες μαλιστα. 2) Οταν νιωθεις πως ερεθιζεσαι πολυ παιρνε βαθιες ανασες κ σταματα τον εντονο ερεθισμο. 3) Όταν ερεθιζεσαι πολυ κανε σκεψεις που δεν σε ερεθιζουν τοσο. Αν ειναι κ λιγο ξενερωτικες. 4) Προσπαθησε να μην σφιγγεις πολυ το καυλι σου. Δεν ξερω αν ειμαι κατανοητος οπως στο λεω. Να εισαι καυλωμενος αλλα μην το σφιγγεις ωστε να πρηζεται εντελως το κεφαλακι. 5) Χρησιμοποιησε προφυλακτικο. Αισθανεσαι λιγοτερα οποτε ερεθιζεσαι λιγοτερο και δεν εχεις κ το αγχος για το που θα χυσεις. 6) Βρες στασεις που μειωνουν την τριβη και τον ερεθισμο σου. Νομιζω το ιεραποστολικο ειναι μια καλη επιλογη. 7) Φροντισε να παρεχεις ικανοποιηση στην κοπελα και με αλλους τροπους. Το στοματικο ειναι μια πολυ καλη επιλογη. Ιδανικα να εχει τελειωσει η κοπελα τουλαχιστον μια φορα πριν καν ξεκινησει η επαφη. Αυτα από μενα. Θα δεις πως μετα τις πρωτες φορες θα βελτιωθουν τα πραγματα. Να περνας ομορφα. Πήγαινε στο θέμα: Γρήγορη Εξσπερματιση
Μήνυμα στις 27/3/2021 στις 11:31 @Sex
οπως τα περιγραφεις οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης είναι ελαχιστες. δεν πιανονται ετσι ευκολα τα παιδια. πιο πιθανο είναι απο προσπερματικα αν ησουν μέσα της χωρις προφηλακτικο παρά από δακτυλο οπως το περιγραφεις. δεν νομιζω πως πρεπει να αγχωνεστε. απλα γενικα να προσεχετει.
Πήγαινε στο θέμα: Έγκυος από δάχτυλο
Μήνυμα στις 27/3/2021 στις 08:14 @Sex
Χρειάζεσαι βοήθεια φίλε μου κι στο λέω καλοπροαιρετικά και με συμπόνια. Ίσως ένας ψυχολόγος να σε βοηθήσει. Έχεις συμβιβαστεί σε αυτή την κατάσταση και αυτό δεν είναι καλό. Δεν καταδικάζω τον αυνανισμό, ως ένα βαθμός είναι φυσιολογικός, αλλά όταν είναι η μόνη μορφή σεξουαλικης έκφρασης και δεν σε απασχολεί η πραγματικη σεξουαλικη εποχή υπάρχει πρόβλημα. Καταλαβαίνω πως όσο περνούν τα χρόνια σου φαίνεται και πιο δύσκολο. Ντρέπεσαι και εσύ, νιώθεις πως θα είσαι με κάποια που σίγουρα θα είναι πιο έμπειρη από σένα. Εγώ θα σου έλεγα να αρχίζεις να προσεγγίζεις κοπέλες. Μάθε να φλερτάρεις. Μην βάζεις στόχο μοντέλα. Σε όλους μας αρέσουν αλλά δεν ξέρεις να τις προσεγγίσεις και το σημαντικό για σένα τώρα είναι να λυθείς, να αποκτήσεις λιγο αυτοπεποίθηση. Όσον αφορά τις τριχες δεν θα σου πούμε εμείς τι να κάνεις. Εγώ γενικά θα σου πω απλά να κάνεις μπάνιο κάθε μέρα και να περιποιησε το σώμα σου. Πρέπει να νιώθεις πρώτα από όλα καλά εσύ με το σώμα σου για να κάνεις και κάποια άλλη να σε θέλει. Ξεβολεψου! Μην κάθεσαι και μιξοκλαις! Ξεκινα δράση και απέφυγε τις δικαιολογίες. Καλή σου τύχη! Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι
Μήνυμα στις 27/3/2021 στις 07:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν νομίζω πως φταίει μόνο η καραντίνα. Είναι και η ηλικία. Από την άλλη αν είσαι και όλη μέρα κλεισμένος μέσα και δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις το μυαλό σου όλο γυρίζει γύρω από θέματα που σε καυλωνουν. Δεν είναι παράλογο αλλά προσπάθησε να βρεις και άλλες ασχολίες. Μην τον παίζεις και όλη μέρα. Δεν είναι κακό αλλά δεν σε βοηθάει κιόλας. Σε αφήνει στάσιμο η πολύ μαλάκια. Πρέπει από ένα σημείο και μετά η καυλα να μην είναι ατομική υπόθεση.Πήγαινε στο θέμα: kayles stin karantina
Μήνυμα στις 27/3/2021 στις 07:38 @Sex
Τα αντισυλληπτικα χάπια κατά κανόνα χρειάζονται συνταγή γιατρού. Όπως είπε κ η Λιδα μπορεί να χορηγηθούν τόσο για σκοπούς αντισύλληψης όσο και για τις ανάγκες ρύθμισης του κύκλου ή θεραπείας της ακμής. Και μόνο το γεγονός αυτό νομίζω κάνει σαφές πως πρόκειται για φάρμακα που έχουν άμεση επίδραση στη ρύθμιση των ορμονών του γυναικείου σώματος. Δεν είναι καραμέλες αλλά σίγουρα είναι ο ποιο αποτελεσματικος τρόπος αντισύλληψης όταν η τα παίρνεις σωστά χωρίς παραλήψεις. Μπορείς να τα πάρεις κ χωρίς συνταγή γιατρού από το φαρμακείο, εδώ πουλάνε αντιβιοτικά χωρίς συνταγή, αλλά δεν θα στο συνεστηνα. Καλό είναι να στα γράψει γυναικολόγος που σε ξέρει για να σε καθοδηγήσει καταλληλα. Σίγουρα το σεξ χωρίς προφυλάξει με ενα άτομο που εμπιστεύεσαι είναι μια μοναδική εμπειρία και τα αντισυλληπτικα βοηθούν σε αυτό αλλά καλύτερα να αρκεστείς στη χρήση προφυλακτικου προς το παρόν. Σε προστατεύει όχι μόνο από την εγκυμοσύνη αλλά και από πολλά ακόμη. Πήγαινε στο θέμα: Αντισυλληπτικά χάπια και εφηβεία
Μήνυμα στις 27/3/2021 στις 07:26 @Sex
Να το κοιτάξεις φίλε μου. Να πας σε κάποιο γιατρό να σε δει. Αυτά τα θέματα δεν λύνονται από φορούμ ούτε τρώγοντας αναναδες και φρούτα. Μπορεί να μην είναι κατι σοβαρο αλλά μπορεί να κρύβει και κάποιο πρόβλημα που αν δεν το θεραπεύσεις άμεσα να δημιουργήσει θέμα στη γονιμότητα σου. Σίγουρα πάντως δεν είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Μπορεί να σχετίζεται νομίζω με κιρσοκηλη.
Πήγαινε στο θέμα: Κομματια σαν ζελε 16 ετων
Μήνυμα στις 27/3/2021 στις 07:19 @Sex
Δεν χρειάζεται να σε αγχώνει το γυμνό στο στρατό. Εγώ τουλάχιστον στη θητεία μου δεν αντιμετώπισα τέτοια προβλήματα. Όποιος ήθελε κυκλοφορούσε κ γυμνός σε φάση βγαίνω από το μπάνιο, αλλάζω ρούχα κλπ αλλά οι περισσότεροι τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση δεν κυκλοφορουσαν χωρίς εσώρουχο. Ούτε αυτό με την εξέταση των ορχεων μου έτυχε στο κέντρο. Χώρια που πλέον δεν υπάρχουν καν κέντρα νεοσυλλέκτων. Ακόμη και να θελήσουν να σου εξετάσουν τους όρχεις είναι πολύ πιθανό να στο κάνουν πάνω από το εσώρουχο. Επιπλέον τα λουτρά πλέον δεν είναι κοινά. Υπάρχουν ντουζιέρες με χωρίσματα και κουρτίνες. Ζούμε σε μια εποχή που μετά από όλα αυτά που ακούγονται με σεξουαλικα σκάνδαλα κλπ πολύ φοβούνται να λειτουργήσουν ελεύθερα. Μην το σκέφτεσαι καν. Το γυμνό είναι το λιγότερο που θα σε απασχολεί από ένα σημείο και ύστερα στη θητεία σου.
Πήγαινε στο θέμα: Φάση στον στρατό
Μήνυμα στις 27/3/2021 στις 05:29 @Sex
Δεν ειναι απαραίτητο να το συζητησεις. Και δεν είναι απαραίτητο να το σκέφτεσαι και να το πολυαναλύεις. Αστο να βγει αυθορμητα και σιγά σιγά. Αφού έχετε προχωρήσει σε πιο τολμηρα αγγιγματα και το δάκτυλο είναι κάτι που μπορεί να έρθει αντίστοιχα. Είναι απλα η φυσική συνέχεια του χαιδεματος της ευαισθητης περιοχής της. Ξεκίνα πάνω απο τα ρουχα και αν την βλεπεις θετικη συνέχισε αρχικά χαιδευοντάς της το αιδοίο απευθείας. Όταν την νιώσεις να ειναι πολυ υγρη μπορεις να επιχειρήσεις να της βάλεις ένα δάκτυλο. Όλα θα εξαρτηθούν και από τις δικές τις αντιδράσεις και αν δείχνει να θέλει και να της αρέσει.
Πήγαινε στο θέμα: Δάχτυλο πρώτη φορά
Μήνυμα στις 1/1/2018 στις 06:12 @Sex
Από την ηλικία σου συμπεραίνω πως και η κοπέλα με την οποία είσαι μαζί δεν είναι καμιά πιτσιρίκα χωρίς εμπειρίες. Σαν γενική συμβουλή θα στο πω πως όταν κάνεις τέτοιες ερωτήσεις σε ένα άτομο που είστε μαζί καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για όλες τις πιθανές απαντήσεις. Αν νιώθεις από πριν πως δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποια απάντηση τότε προτίμησε να μείνεις στην άγνοια. Όλο αυτό το νιώθεις επειδή έχεις ερωτευτεί, επειδή είχες δημιουργήσει μια συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό σου ή ήθελες να δημιουργήσεις και αυτό το στοιχείο έρχεται και στο "μουτζουρώνει". Το παρελθόν δεν διαγράφεται αλλά οι άνθρωποι αλλάζουν προτεραιότητες με το πέρασμα των χρόνων και δεν αντιμετωπίζουν κάθε σχέση τους με τα ίδια απαραίτητα κριτήρια. Όσο προσπαθείς να το αναλύσεις, να το εξηγήσεις και να το δικαιολογήσεις βασανίζεις το μυαλό σου, πλήττεις τη σχέση σου και υπάρχει και ο κίνδυνος να την πληγώσεις. Δεν θέλω να στο παίζω άνετος γιατί ούτε εγώ θα χαιρόμουν στη θέση σου αλλά από την άλλη σκέψου πως πιθανότατα δεν θα είχες ερωτευτεί αυτό το άτομο αν ήταν διαφορετικό. Ένα μέρος της προσωπικότητας της που την οδήγησε στο τρίο μπορεί να είναι αυτό που σε γοητεύει. Αυτό δεν σημαίνει πως θα το ξανακάνει ή το επιζητά. Με το να της δείχνεις πως χαλιέσαι θα την οδηγήσεις στο να σου κρυβεται ή να σου λέει ψέματα για αντίστοιχα θέματα στο μέλλον που θα νιώθει πως μπορεί να σε χαλάσουν. Αν καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να το διαχειριστείς τελείωσε το όσο είναι νωρίς. Μπορεί να πληγωθήτε χειρότερα μελλοντικα.
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτικό Παρελθόν |