Μήνυμα στις 11/12/2011 στις 19:52 @Θ. Κλημεντίνη
Μεθαύριο έχω επέτειο με το αγόρι μου και έχω κολλήσει δεν έχω καμιά ιδέα τι να του πάρω..λίγη βοήθεια κανείς;
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια..
Μήνυμα στις 4/12/2011 στις 01:40 @Sex
Plagioos... meta parto ligo kathetooos kai telos isiostoo.. Φακελάκι μοδεράτορα: Οποιαδήποτε άλλη ειρωνεία προς μέλος του φόρουμ, ισοδυναμεί με ban. Πήγαινε στο θέμα: πως να της το φερω
Μήνυμα στις 4/12/2011 στις 00:48 @Θ. Κλημεντίνη
1) mexri kai oi kapotesss akrivinan file partblah1990 2) diskolo to na perasume mazi mia vradia gt eimai 17 kai exoooo arketa austirous goneiis.. :// Πήγαινε στο θέμα: Επέτειος
Μήνυμα στις 3/12/2011 στις 12:12 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας, σε μία βδομάδα κλείνω έναν χρόνο με το αγόρι μου και θα ήθελα αν μπορείτε να με πείτε ιδέες για το τι να του πάρω αλλά να μην είναι κάτι ακριβό..
Πήγαινε στο θέμα: Επέτειος
Μήνυμα στις 2/12/2011 στις 14:49 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας, σε μία βδομάδα κλείνω έναν χρόνο με το αγόρι μου και θα ήθελα αν μπορείτε να με πείτε ιδέες για το τι να του πάρω αλλά να μην είναι κάτι ακριβό..
Πήγαινε στο θέμα: Δώρο επετείου
Μήνυμα στις 1/11/2011 στις 00:03 @Sex
Λεγεται τερατολαγνια θα πρεπει να επισκεφθεις εναν ψυχολογο το συντομοτερο δυνατο..
Πήγαινε στο θέμα: Διαστροφες?!
Μήνυμα στις 30/10/2011 στις 16:15 @Sex
Δες τα ποδια ειναι φυσιολογιικο να τρεμουν μετα το σεξ συνηθως γινεται οταν εχεις ερθει σε οργασμο και το τρεμουλα κραταεια μεχρι να επανελθεις απο τον οργασμο λογικα και αυτο το μουδιασμα που λες ευθυνεται στον ιδιο λογο..
Πήγαινε στο θέμα: Μουδιασμα χεριων
Μήνυμα στις 30/10/2011 στις 00:38 @Κλάψιμο
Η κυτταριτιδα δημιουργητε απο το τεντομα του δερματος..Υπαρχουν ειδικες κρεμες στην αγορα οι οποιες ειναι για συσφηξη και μειωνουν την κυτταριτιδα με αυτες τις κρεμες και γυμναστικουλα θα εισαι μια χαρα..
Πήγαινε στο θέμα: Κυτταρίτιδα
Μήνυμα στις 28/10/2011 στις 23:06 @Διάφορα
Υπαρχει ακιτα ιαπωνικο και αμερικανικο και τα δυο ειναι γυρω στα 700-800 ευρω.. Και τα δυο φτανουν 61-71 εκατοστα υψος και 34-55 κιλα..Ειναι εξυπνο,προστατευτικο και συντροφικο σκυλι.Ειναι υπακουα σκυλια ειδικα αν εχουν παρει την σωστη εκπαιδευση.. Πήγαινε στο θέμα: Σκυλος
Μήνυμα στις 28/10/2011 στις 22:41 @Κλάψιμο
Θα ερθει η ωρα και για σενα μην βιαζεσαι δεν υπαρχει λογος νταξει 15 εισαι οχι 50 απλα απο αυτα που λες πρεπει να βελτιωσεις λιγο την ντροπαλοτητα σου να μιλας σε κοριτσια..Να ξες οτι το πιο σημαντικο ειναι να κανεις μια κοπελα να γελαει απο εκει και περα τα υπολοιπα ερχονται σιγα σιγα.προσπαθησε να γινεις Φιλος πρωτα και μετα γκομενος(δειχνοντας εννοειτε απο την αρχη πιο ειναι ο στοχος σου)
Πήγαινε στο θέμα: θελω γκομενα |