Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ειρωνεία είναι να είσαι ναυαγός σ' έναν απέραντο ωκεανό και να πεθαίνεις από δίψα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δεν αντέχω άλλη πίεση...

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #79522 από dimitris1997 στις 14 Ιουνίου 2011, 5:40μμ

dimitris1997

banned
μέλος από: 7/5/2011
Είμαι 14 και οι γονείς έχουν πρόβλημα με το κάθε πράγμα που κάνω.
1. με την μουσική που ακούω (hip hop)
2. με το άθλημα που κάνω (παγκράτιο)
3. με την παρέα μου
4. ακόμα και με τα παιχνίδια που παίζω στο PS3 (assassin's creed 2, GTA IV, UFC)
5. και το ποιο άκυρο, ο πατέρας μου, μου λέει: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ρε παιδιά, δεν αντέχω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79525 από dimitris1997 στις 14 Ιουνίου 2011, 5:48μμ

dimitris1997

banned
μέλος από: 7/5/2011
Και η μάνα μου φοβάται υπερβολικά (π.χ. φοβάται να με αφήσει μόνο μου σπίτι για 1 ώρα ας πούμε, φοβάται να με αφήσει να πάω θάλασσα με την παρέα μου) ΕΛΕΟΣ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79526 από Webmaster στις 14 Ιουνίου 2011, 5:52μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Έτσι κάνουν οι γονείς που τους μεγάλωσαν κι αυτούς με την ίδια καταπίεση. Το πρόβλημα δεν το έχεις εσύ, αλλά αυτοί. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά παρά να πηγαίνεις με τα νερά τους μέχρι να μεγαλώσεις λίγο ακόμα (να πας 18) και μετά να φύγεις από το σπίτι.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79527 από stefh στις 14 Ιουνίου 2011, 5:56μμ

stefh

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2011
οοοο φιλε μου τι μου 8υμισεσ τωρα,Η πιεση στα 14 καλα οχι και τωρα πως ειναι καλυτερα στα 16 δε 3εσ τι κρα3ιμο τρωω αλλα για διαφορετικα 8εματα..κοιτα αμ το αντεχεισ γιατι εγω ποτε δεν το καταφερα κατσε και συζητα πεστουσ αυτο και αυτο χαλαρωστε λιγο τα λουρια αγορι ειμαι κλπ κλπ..τωρα αυτο για τα κοριτσια τι να πω σε 8εωρουν μικρο;σε εχουν μονακριβο και φοβουνται;3ερω γω συνη8ως οι πατεραδες ειναι αυτοι που οθουν τουσ γιουσ τουσ στο "γκομενιλικι"...μιλα αυτο ειναι η λυση ποτε δε το καταφερα παντα δε μιλαγα και τωρα γινομαι κολος επειδη αρχιζω και κανω οτι θελω αλλα και αυτο δεν ειναι λυση δε 8α βγεισ κερδισμενοσ αμ το πασ στην κοντρα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79529 από Christ στις 14 Ιουνίου 2011, 6:37μμ

Christ

Εικονίδιο
μέλος από: 28/3/2011
ε γονεις ειναι,και εμενα και ολονων ετσι κανουν ειτε σε μικροτερο ειτε σε μεγαλυτερο βαθμο ολοι ιδιοι ειναι.Και πολυ ελαστικοι να ειναι βεβαια δεν ειναι καλο,μετα αισθανεσαι πως δεν ασχολουνται μαζι σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79531 από AggelosTuDromu στις 14 Ιουνίου 2011, 6:44μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
εγω ποτε δεν ειχα καλη σχεση με τους γονεις μου συναιχια τσακωνομασταν κ εφευγα απ το σπιτι κ τωρα τους εχω παρει τον αερα και κανω οτι γουσταρω κ ειναι σαν να μην τους ενδιαφερει τι κανω...μονο 2 τηλεφωνα περνουν νε με ρωτησουν που ειμαι αν θελω λευτα ποτε θα γυρησω τα συνιθισμενα δλδ που ρωτανε
κανε το ιδιο σου λενε να εισαι στισ 9 στο σπιτι εσυ γυρνα στις 11 αν σου πουν τπτ? στα αρχιδια σου αν σε τημωρησουν τι δλδ? θα σε κλειδωσουν λες κ εισαι στο αλκατραζ? ακου οτι μουσικη γουσταρεις φερε κ γκομενα στο σπιτι..απλα κοψε τον αερα τους
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79542 από Doctoras στις 14 Ιουνίου 2011, 8:46μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Ολα αυτα σταματησαν οταν πηγα πρωτη γυμνασιου.Αποδειξε τους οτι μεγαλωσες και εχεις μετρο σιγα σιγα απο απλα καθημερινα πραγματα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79564 από Verus στις 15 Ιουνίου 2011, 1:29πμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
Όταν τους αποδείξεις έμπρακτα ότι είσαι αρκετά ώριμος για να προσέχεις τον εαυτό σου (στη θάλασσα, στο club, με τις κοπέλες κ.λπ) θα έχεις τις ελευθερίες που ζητάς.
Όσο για τη μουσική, έχει να κάνει με τα κόμπλεξ και τις προκαταλήψεις του καθενός. Αν κάποιος είναι στενόμυαλος δε μπορεί να αλλάξει απ'τη μια μέρα στην άλλη (no offence).
Το θέμα με την παρέα το 'χουν όλοι οι γονείς. Ξέκοψέ τους ότι αυτούς γουστάρεις και δε τους πέφτει λόγος και θα 'σαι ok.
Με τα παιχνίδια και το άθλημα που σ'αρέσει μάλλον δε θα σου επέτρεπαν να ασχολείσαι αν είχαν πρόβλημα. Ωστόσο γκρινιάζουν, έτσι, για να 'χουμε να λέμε.

Πάντως εγώ ένα έχω να σου πω: Καλύτερα να γκρινιάζουν λίγο παραπάνω κι'ας σου σπάνε τα νεύρα παρά να μεγαλώνεις μόνος στην ουσία ακόμη κι'αν οι γονείς υπάρχουν (δηλαδή δεν έχουν χωρίσει και ζουν).
Προσωπικά έχω ακριβώς τις αντίθετες εμπειρίες και πολλές φορές μου λείπει αυτή η γκρίνια και οι τσακωμοί :) Δε λέω πως είναι ό,τι καλύτερο, αλλά υπομονή, λίγα χρόνια είναι και θα περάσουν.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79577 από DAINOS στις 15 Ιουνίου 2011, 12:01μμ

DAINOS

Εικονίδιο
μέλος από: 16/8/2010
Φίλε, εγώ κάθησα και μίλησα με τούς γωνείς μου γιατί μου έκαναν και εμένα κάτι τέτια αλλά με κατάλαβαν και έκαναν λίγο πίσω αλλά έκανα και εγώ πίσω. κάστσε να μιλίσεις και εσύ λογικά με τους γωνείς σου για το τί πράγμα ακριβός τους χαλάνε αφτά τα πράγματα και να σηζητήσεις. Για το ποιο άκυρο που λες για τα κορίτσια ειναι το πιο λογικό. φοβουντε και έχουν δίκιο. πιστέυω ότι είναι λάθος που οι περισσοτεροι γωνεις αφινουν χαλαρα τα παιδια να κάνουν σχέσεις. Λοιπόν μίλησέ τους!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79609 από Reaction στις 15 Ιουνίου 2011, 3:41μμ

Reaction

μέλος από: 15/5/2011
Εγω δεν αντιμετοπισα ποτε κανενα προβλημα με τους γονεις οχι επειδη δεν νιαζονταν αλλα ισα ισα( Πιστευω η πολη που ζεις ειναι ενας βασικος παραγοντας, δηλαδη αν ζεις σε μεγαλη πολη φυσικα και φοβουνται να μην παθεις κατι).Τωρα οσο αφορα τη μουσικη-video games πατησε ποδι.Π.χ Πες τους, αφου με εχετε αποκομενο απο την υπολοιπη κοινωνια το μονο που εμεινε να κανω σ'αυτη τη ζωη ειναι να ακουω μουσικη , να παιζω video games και να τρωω σαν το χοιρο.Αμα τους τα πεις ετσι θα καταλαβουν , μην ανησυχεις :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login