Μήνυμα στις 16/6/2011 στις 17:20 @Sex
ευχαριστω βρε παιδια αλλα μεικ απ που εβαλα φενεται η διαφορα τωρα οδοντοβουρτσα δε το χω 3ανακουσει.. Πήγαινε στο θέμα: πιπιλιες
Μήνυμα στις 16/6/2011 στις 15:42 @Sex
πως φευγουν οι πιπιλιες οι ρημαδες -.- ;
Πήγαινε στο θέμα: πιπιλιες
Μήνυμα στις 14/6/2011 στις 18:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:να 3εκουραζεσαι να κα8εσαι στο κρεβατι πιες και κατι ζεστο βοηθαει..Πήγαινε στο θέμα: πονοι περιοδου
Μήνυμα στις 14/6/2011 στις 18:44 @Sex
ναι αλλα βγηκαν μετα οχι εκεινη την ωρα και ειναι καφε =/
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα =/
Μήνυμα στις 14/6/2011 στις 18:02 @Sex
με καποια αναλγητικα εγω 3ερω ηπια υπαρχουν..τι να σου πω δε περνω ποτε φαρμακα..να φροντιζεις να εισαι ζεστη,η κοιλια σου να ειναι ζεστη,να μη κουραζεσαι τοσο αυτες τις μερεσ για να μην επιβαρυνεις το σωμα σου..εννοειτε μην περπατας 3υπολυτη η να κα8εσε σε πατωματα και ετσι..
Πήγαινε στο θέμα: πονοι περιοδου
Μήνυμα στις 14/6/2011 στις 17:56 @Θ. Κλημεντίνη
οοοο φιλε μου τι μου 8υμισεσ τωρα,Η πιεση στα 14 καλα οχι και τωρα πως ειναι καλυτερα στα 16 δε 3εσ τι κρα3ιμο τρωω αλλα για διαφορετικα 8εματα..κοιτα αμ το αντεχεισ γιατι εγω ποτε δεν το καταφερα κατσε και συζητα πεστουσ αυτο και αυτο χαλαρωστε λιγο τα λουρια αγορι ειμαι κλπ κλπ..τωρα αυτο για τα κοριτσια τι να πω σε 8εωρουν μικρο;σε εχουν μονακριβο και φοβουνται;3ερω γω συνη8ως οι πατεραδες ειναι αυτοι που οθουν τουσ γιουσ τουσ στο "γκομενιλικι"...μιλα αυτο ειναι η λυση ποτε δε το καταφερα παντα δε μιλαγα και τωρα γινομαι κολος επειδη αρχιζω και κανω οτι θελω αλλα και αυτο δεν ειναι λυση δε 8α βγεισ κερδισμενοσ αμ το πασ στην κοντρα..
Πήγαινε στο θέμα: Δεν αντέχω άλλη πίεση...
Μήνυμα στις 14/6/2011 στις 17:48 @Sex
να ρα χρησιμοποιησω δηλαδη λες..γιατι απο πανω με τρομοκρατησαν ;p
Πήγαινε στο θέμα: duo
Μήνυμα στις 14/6/2011 στις 17:25 @Sex
ναι και γω ρωτησα πιο πολυ επειδη δεν εχω ακουσει και καλα σχολια και ηθελα να ρωτησω γνωμες μη γινει καμια στραβη..με ολα βεβαια μπορει να γινει αλλα μη παμε γυρευοντασ.
Πήγαινε στο θέμα: duo |