Μήνυμα στις 13/12/2011 στις 14:42 @Sex
λοιπον ειμαι 14,5 χρονων το πεος μου σε στθση ειναι 15,5 εκ.μηκοσ και 4 εκ. παχος! τοσο καιρο δεν μπορουσα να αποκαλυψω ολο το κεφαλακι τοθ πεους γιατι δεν τραβιοταν προς τα πισω το πετσακι για να φανει...Σημερα ομως ενω το πεος μου ηταν σε στυση αρχισε να τραβειται απο μονο του προς τα πισω το πιεσα και εγω λιγακι και φανηκε το κεφαλακι ολοκληρο! Πως γινεται αυτο? Και ακομα το μερος απο το κεφαλακι που δεν φενοταν τοσο καιρο ειναι λιγο ξεφτισμενο δηλαδη εχει καποια ασπραδακια,και ειναι λιγο μελανιασμενο μοβ χρωμα δηλαδη! Αυτα θα φυγουν σε λιγο καιρο? οφειλεται στο οτι δεν φενοταν ολα αυτα τα χρονια? Πήγαινε στο θέμα: πως γινεται
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 16:40 @Sex
μου φενεται παραξενο πως αραγε γινεται ,μελετες να απεδειξαν οτι το πεος των ελληνων ειναι 12,18 εκ σε στυση? μου φενεται πολυ μικρο μεγεθος... Απο αυτα που διαβαζω στο φορουμ τουλαχιστον, συμπαιρενω οτι ολοι την εχουν πανω απο 12.Και εγω και οι φιλοι μου που ειμαστε 14 την εχουμε πανω απο 12.Υπαρχει περιπτωση να εκαναν λαθος γιατι αυτη η μελετη ειναι λιγο ντροπιαστικη για την χωρα μας. Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους Ελληνες
Μήνυμα στις 13/7/2011 στις 15:17 @Sex
λογικα θα της αρεσει να νιωθει πως γκαβλωνεις για παρτι της.Και γω με το παραμικρο που κανω με μια κοπελα ερεθιζομαι. Δεν νομιζω να ειναι κακο.
Πήγαινε στο θέμα: Θελω απαντησεις απο γυναικες στο θεμα
Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 20:33 @Διάφορα
ρε παιδια εχω αντιληφτει πως τους τελεφταιους μηνες εχουν βγει αρκετα σπυρακια στο προσωπο μου(κυριως στο πιγουνι και λιγο στα πλαγια) ξερετε αποτελεσματικους και γρηγορους τροπους για να φυγουν?εχω κατι αλοιφεσ και σαπουνια,αλλα δεν ξερω κατα ποσο βοηθανε. Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια
Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 11:52 @Διάφορα
λοιπον, εγω μενω στο εξωτερικο και συγκεκριμενα στην γερμανια! το προβλημα μου ειναι οτι αρκετα βιντεο στο youtube δεν μπορω να τα δω επειδη λεει το μουσικο περιεχομενο UMG δεν ειναι διαθεσιμο στην γερμανια επειδη η GEMA δεν εχει παραχωρησει τα αντιστοιχα δικαιωματα διμοσιευσης μουσικης.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το αλλαξω αυτο? να μπορω δηλαδη να βλεπω ολα τα βιντεο? Πήγαινε στο θέμα: γερμανια youtube
Μήνυμα στις 10/7/2011 στις 23:08 @Sex
ας μην κατηγορουμε μονο αυτον.Τι μανα ειναι αυτη που λεει στο παιδι της να φυγει απο το σπιτι? ποσο ψυχρη μπορει να ειναι?οτι και να ειναι και ο χειροτερος εγκληματιας στο κοσμο αν το ειναι παιδι σου το αγαπας,ασε που αυτο που εκανες εσυ πια δεν ειναι καιι κανα εγκλημα.Δεν φταις εσυ για αυτο.Αν δεν σου αρεσουν οι γυναικες δεν μπορεις να κανεισ κατι. Ετσι εξελιχτηκαν τα πραματα.Ετσι αναπτυχθηκες!
Πήγαινε στο θέμα: Δε ξέρω πια τι είμαι!
Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 20:39 @Sex
εχω το ιδιο προβλημα.λεγεταθ φιμωση και ειναι οταν δεν μπορεις να δεις ολο το κεφαλακι.Κανεις απλα περιτομη,αυτο που θα κανω εγω.Ειναι μια επεμβασουλα 5 λεπτων.Και εκτος του οτι θα σου φενεται και το κεφαλακι εχεικαι αλλα πλεονεκτηματα
Πήγαινε στο θέμα: βαλανος
Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 20:38 @Sex
αυτο με το στειρος δεν ισχυει.Τωρα για τα μεγεθη των φιλω σου οι περισσοτεροι ψεματα λενε,μπορει μερικοι να το εννουν αλλα το πολυ ο ενας.Ειχα εναν φιλο που και καλα τον ειχε 20!! μου τον εδειξε και το πολυ να ταν 14.Οσο για το δικο σου μεγεθος μην ανυσηχεις.Ως τα 21 σου θα σου φτασει 100% τα 14 και πανω.Εγω την ειχα στα 12 μου 11.Ειμαι 14 μισο και τωρα μου ειναι 15 και κατι.Εχεις περιθωρια αναπτυξης.
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με το μεγεθος
Μήνυμα στις 2/7/2011 στις 18:04 @Sex
παιδια εχω ξανανοιξει παρομοιο θεμα λοιπον,το πεος μου σε στυση γερνει προς τα κατω,εννοω πως εχει μια καμψη προς τα κατω.Αρχιζει απο τη βαση,πηγαινει ισια και καπου στα μεση του σχηματιζει μια καμπυλη προς τα κατω,οπως σε μερικους σχηματιζει καμπυλη προς τα πανω.Μηπως εχω προβλημα? εχει κανεις παρομοιο σχημα? στην διυσδηση δεν νομιζω να εχω προβλημα επειδη δοκιμασα να εισχωρισω σε διαφορα αντικειμενα και εμπενε μια χαρα.Ομως εμφανισιακα δν φενεται ωραιο.Το μεγεθος ειναι γυρω στα 15-16 Πήγαινε στο θέμα: καμψη πεους
Μήνυμα στις 2/7/2011 στις 16:39 @Sex
αρα να παω καλυτερα για περιτομη και μετα οσο σεξ θελω?
Πήγαινε στο θέμα: φιμωση-σεξ |