Μήνυμα στις 14/10/2012 στις 00:39 @Μηχανήματα
Συλλέγω μαχαίρια και εδώ και καιρό ψάχνω αυτόματο στιλέτο. Κάτι τέτοιο... Μήπως ξέρει κανείς σε τι είδους μαγαζιά μπορώ να βρω???? Πήγαινε στο θέμα: Που μπορώ να βρω αυτόματο στιλέτο????
Μήνυμα στις 14/8/2012 στις 01:41 @Διασκέδαση
Πείτε ότι ωραία παιχνίδια ξέρετε για το PS2
Πήγαινε στο θέμα: Παιχνίδια PS2
Μήνυμα στις 3/7/2012 στις 16:43 @Διασκέδαση
Πείτε μου ένα ΠΟΛΎ καλό Deck για να φτιάξω στο Yu-Gi-Oh...
Πήγαινε στο θέμα: Yu-Gi-Oh Deck
Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 16:42 @Flame
Δεν έχει σημασία αν ο άλλος είναι "τούμπανο", το ότι έχεις αναπτύξει μυς λόγο γυμναστηρίου δεν σε καθιστά σκληραγωγημένο. 1. Του πιάνεις το κεφάλι και τον βαράς κουτουλιά και μετά γονατιά στο κεφάλι. (Το πιο πιθανό να πάθει διάσειση) 2. Τον χτυπάς στα πλάγια του λαιμού. (θα λιποθυμήσει) 3. Τον χτυπάς με τον αγκώνα στον κρόταφο. (100% Knock Out) 4. Γροθιά στο πλάγιο μέρος του σαγονιού (Αν δεν σπάσει το σαγόνι, το πιο πιθανό να ραγίσει) 5. Τον κλοτσάς στον αχίλλειο τένοντα, και μόλις πέσει τον κλοτσάς 1-2 στα πλευρά ή στο πρόσωπο. 6. Του πιάνεις δυνατά τον καρπό με τα δυο χέρια, τον γυρνάς και τον πιέζεις απότομα προς τα κάτω. (Θα σπάσει ο καρπός του) 7. Τον χτυπάς με το κάτω μέρος της παλάμης περίπου ανάμεσα στα μάτια. (Το πιο πιθανό να πάθει διάσειση) Προειδοποίηση moderator: Οι συμβουλές που αναφέρονται σ'αυτό το μήνυμα δεν πρέπει να γίνουν πράξη διότι μπορούν να προκαλέσουν εύκολα το θάνατο. Εάν εφαρμοστούν αυτά σε καταστάσεις πέραν αποδεδειγμένης άμυνας, μπορούν να προκαλέσουν βαριά σωματική βλάβη ή θάνατο στο θύμα. Επίσης τέτοια συμπεριφορά (εξαιρουμένης της άμυνας) είναι ενάντια στο νόμο. Πήγαινε στο θέμα: συμβουλές για καβγάδες...
Μήνυμα στις 15/4/2012 στις 16:21 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν ξέρω κι εγώ, μου είπε ότι, αυτός της είπε να του κάνει, για να ζηλέψει μια άλλη κοπέλα... Ξέρω κι εγώ... Πήγαινε στο θέμα: Η κοπέλα μου έκανε πιπιλιά σε έναν φίλο μ
Μήνυμα στις 15/4/2012 στις 15:40 @Θ. Κλημεντίνη
ρε φίλε αν τα είχαμε μια βδομάδα κι εγώ αυτό θα σκεφτόμουν... Αλλά τα έχουμε 4 μήνες και μόνο 3-4 φορές έχουν γίνει κάποια παρόμοια (όχι όμως και πιπιλιές) με τον ίδιο... Και αυτά τώρα τελευταία... Πήγαινε στο θέμα: Η κοπέλα μου έκανε πιπιλιά σε έναν φίλο μ
Μήνυμα στις 15/4/2012 στις 15:31 @Θ. Κλημεντίνη
Η κοπέλα μου έκανε πιπιλιά σε έναν φίλο μου. Την πείρα σήμερα το πρωί τηλέφωνο και ενώ μιλούσαμε μου λέει (Έκανα πιπιλιά στον ... επειδή θέλει να ζηλέψει η ...) Αυτό έγινε εχθές το βράδυ, ενώ εγώ ήμουν σπίτι και αυτοί ήταν έξω με παρέα... μια φορά καθόταν και στα πόδια του και έγιναν 2-3 φορές κι άλλα παρόμοια... Τώρα εγώ τι να σκεφτώ???????? Πήγαινε στο θέμα: Η κοπέλα μου έκανε πιπιλιά σε έναν φίλο μ
Μήνυμα στις 17/3/2012 στις 00:20 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπόν είμαι 15 και τα έχω εδώ και 3 μήνες με μια κοπέλα... Τα πάμε μια χαρά, όμως ότι κι αν γίνει αρχίζει και κλαίει, σκέφτεται ότι θα χωρίσουμε χωρίς αιτία και αφορμή και κλαίει και μου λέει ότι πάντα όλοι την παρατούσαν. Μετά μου λέει είναι μόνη, είναι μόνη, προσπαθώ να είμαι συνέχεια μαζί τις να την βοηθάω, να τη παρηγορώ, έχει και πολλές φίλες που είναι από μικρές μαζί και τη βοηθάνε σε ότι χρειαστεί.Κάποιες φορές νευριάζει για κάτι άσχετο που δεν έχει σχέση με εμένα, και όταν της λέω "σε θέλω κοντά μου" και τέτοια, μου λέει "οκ" ή άλλες φορές μιλάμε και μου λέει ότι κανείς δεν την καταλαβαίνει και δεν έχει κανέναν και της λέω ότι έχει εμένα. Προσπαθώ ρε παιδιά, της έχω μιλήσει πολλές φορές, και αρχίζει να κλαίει και μου λέει ότι με πληγώνει και πολλά άλλα παρόμοια... Την θέλω πάρα πολύ ρε παιδιά, αλλά τι να κάνω, θα σκάσω Πήγαινε στο θέμα: Θέμα με την κοπέλα μου...
Μήνυμα στις 4/3/2012 στις 12:25 @Διάφορα
Όλες η Πολεμικές Τέχνες είναι καλές και πρακτικές στον δρόμο. Όπως: Ελεύθερη Πάλη (Μαχητικό Άθλημα): όταν ρίξεις κάποιον κάτω και εσύ ξέρεις να παλέβεις στο έδαφος, ενώ ο άλλος όχι τότε ο καβγάς έχει τελειώσει. Kickboxing(Μαχητικό Άθλημα): Απλό, πρακτικό, με αρκετές κινήσεις και εύκολα εφαρμόσιμο. Muay Thai: Δυνατή Πολεμική Τέχνη με μεγάλο αριθμό κινήσεων και σκληρή προπόνηση. BJJ (Brazilian Jiou Jitsu): Ισχύει ότι και για την Ελεύθερη Πάλη, όμως το BJJ έχει πολύ μεγάλη ύλη (Πάρα πολλές κινήσεις). Παγκράτιο: Παλαιστικές κινήσεις, χτυπήματα σχεδόν παντού με αγκώνες, γόνατα, γροθιές και πόδια και κάνεις σκληρή προπόνηση. Πήγαινε στο θέμα: Πολεμικές τέχνες για αυτοάμυνα
Μήνυμα στις 26/1/2012 στις 16:22 @Θ. Κλημεντίνη
δεν μπορούσα να σκεφτώ άλλο τίτλο... λοιπόν έχω σταματήσει να πηγαίνω παγκράτιο επειδή με σταμάτησε η μάνα μου... στην προπόνηση βαρούσαμε σάκο αλλά, επειδή σταμάτησα και δεν έχω στο σπίτι σάκο, έψαξα λίγο στο ίντερνετ για το Iron Fist (σιδερένια γροθιά). Και είδα ότι μπορείς να δυναμώσεις τα κόκαλα στις γροθιές βαρώντας κάποια σανίδα ή κάτι τέτοιο... άρχισα λοιπόν να το κάνω πριν καιρό και είδα ότι πιάνει, αλλά τα κόκαλα ενώ ήταν κάπως έτσι: http://imageshack.us/f/207/54350610.jpg Έγιναν κάπως έτσι: http://imageshack.us/f/689/45329086.jpg Ξέρω ότι απλά τώρα έχουν άλλη ανάπτυξη αλλά, υπάρχει περίπτωση ας πούμε τα χτυπήματα μου να μην κάνουν πληγές μελανιές στον άλλον αλλά, μόνο να ζαλίζουν επειδή τα κόκαλα έγιναν έτσι??? Πήγαινε στο θέμα: Τα κόκαλα από τις γροθιές μου άλλαξαν |