δεν εχω κανεναν φιλο
Σελ. 1
Μήνυμα #66034 από weirdomary στις 09 Σεπτεμβρίου 2010, 12:23πμ
μέλος από: 18/8/2010 μηνύματα: 2 0 |
γεια σας.αυτο που θα σας πω οσο παραξενο κι αν ακουστει ειναι αληθεια.ειμαι 16 χρονων και σ ολη μου τη ζωη δεν ειχα ποτε μου ενα φιλο.παρολο που τα δυο ττελευταια χρονια εχω προσπαθησει απιστευτα να κανω φιλους ειμαι ακομη στο μηδεν.η οικογενεια μου ειναι σκατα,απ τις πιο απαισιες σοβαρολογω.δεν ξερω τι να κανω πραγματικα.ειμαι σε απογνωση.ειμαι 16 χρονων κι εχω περασει παρα πολυ δυσκολες καταστασεις που αλλου δεν περνανε ουτε στα 40.δεν εχω κανεναν ανθρωπο που να παιρνω δυναμη και να τον αγαπαω.δεν ειμαι κλαψιαρα και ουτε τα παραταω ευκολα αλλα με τσαντιζει που προσπαθω με ολη μου την δυναμη και παντα δεν καταφερνω τιποτα....εχω σκεφτει πως οταν γινω 18 χρονων και παω φοιτητρια τοτε ισως καταφερω να βρω φιλους και ως τοτε θα πρεπει να μεινω μονη... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66037 από XxXGreGXxX στις 09 Σεπτεμβρίου 2010, 12:33πμ
μέλος από: 14/7/2009 μηνύματα: 392 0 |
Καλησπερα. Μηπως προσπαθεις με λαθος τροπο? Μηπως με τα ατομα που προσπα8εις δν ειναι του τυπου σου η δν ειναι του τυπου τους τετοιου ειδους κοπελα σαν και εσενα? ΜΗπως πρεπει να ψαξεις αλλου? :/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66149 από Erietta στις 12 Σεπτεμβρίου 2010, 1:19μμ
μέλος από: 7/9/2010 μηνύματα: 8 0 |
Το ξερω οτι θα ακουστει καπως αλλα Κοιτα πρεπει να σκεφτεις πολυ καλα για ποιο λογο δεν εχεις φιλους..!!,διοτι πολες φορες ασυναισθητα κανουμε ορισμενα πραγματα τα οποια επιφερουνε αυτην την σταση.Κοιτα εγω περασα στην ιδια πολη με μια πολυ καλη μου φιλη και επειδη ειχα ηδη ενα ατομο δικο μου.Δεν με πολυενδιεφερε να κανω δημοσιες σχεσεις..και αυτο ειχε ως αποτελεσμα τα παιδια απο το πανεπιστημιο μου να εχουνε κανει στα δυο χρονια τις'κλικες'και οταν επιζητουσα αργοτερα την παρεα τους.με εγραφαν οπως εκανα και εγω πριν δυο χρονια.Δεν λεω οτι για τον ιδιο λογο δεν εχεις φιλους.απλα σου φερνω ενα παραδειγμα για να δεις οτι παντα υπαρχει καποιος λογος..!!!Επισης συμφωνο με αυτο που αναφερθηκε στο παραπανω κειμενο..!!!ξερεις με ολους τους ανθρωπους δεν ταιριαζουμε...για αυτο μην απογοητευεσε και ψαξε καλυτερα..!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66150 από ilektra στις 12 Σεπτεμβρίου 2010, 1:40μμ
μέλος από: 12/9/2010 μηνύματα: 13 0 |
οντως ψαξε καλυτερα,και ψαξε διαφορετικα..ισως να μην χρειαζεται ολο αθτο το στρες..να εισαι ο εαυτος σου για να σε γνορισουν και οι αλλο:)) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66188 από anna_32 στις 13 Σεπτεμβρίου 2010, 2:10μμ
μέλος από: 28/8/2010 μηνύματα: 55 0 |
Ούτε έναν??? Άκου λοιπόν ένα παράδοξο: σαν μικρό παιδί-πριν από σχολείο οποιουδήποτε είδους- δεν έβαζα γλώσσα μέσα μου και ήμουν μέσα σε όλα! Όταν όμως πήγα προνήπιο και από τότε και ύστερα τα συγκεκριμένα παιδιά αυτών των χώρων δεν με ήθελαν και δεν είχα φίλους. Στα παιχνίδια δεν με έπαιζαν και κατέληξα να είμαι συνεχώς μόνη μου. Δεν ξέρω τι έκανα και δεν με ήθελαν αλλά αυτό δεν αλλάζει την κατάσταση. Στο δημοτικό τα ίδια μέχρι την πέμπτη τάξη. Τότε βρήκα παρέα στο παιδί που λιγότερο πίστευα. Από όσα ενδιαφέροντα μπορεί να έχει ένας άνθρωπος μόνο ένα είχαμε κοινό και το ανακάλυψα αφού η δασκάλα με έβαλε να καθίσω μαζί του-μόνο ένα κοινό-. Βασικά με αλλαζε συνεχώς θέση περιμένοντας να τα βρω μάλλον με κάποιον. Η πρώτη κουβάντα που ανταλλάξαμε δήλωνε ότι κανένας από τους δυο μας δεν χώνευε τον άλλον. Καταλαβαίνεις ότι αφού δεν έχουμε πολλά κοινά τσακωνόμαστε συνεχώς αλλά για εμένα είναι ο καλύτερος φίλος μου και αργότερα μου είπε ότι για μια μεγάλη περίοδο και εγώ ήμουν η καλύτερή του φίλη.. Τι να σου πω... Αυτά τα πράγματα έρχονται. Εγώ όσο προσπαθούσα δεν έβρισκα τίποτε. Μόνο του απ' ότι κατάλαβες ήρθε! Όταν λες η οικογένειά σου είναι χάλια τι εννοείς? Μήπως αυτό-ότι κι αν είναι- είναι γνωστό στα παιδιά και τα απωθεί? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66258 από tsirlimigkos στις 15 Σεπτεμβρίου 2010, 4:34μμ
μέλος από: 15/9/2010 μηνύματα: 1 0 |
Καταλαβαίνω πως νιώθεις..είναι σκληρό το να είσαι μόνη σου..αλλά πιο σκληρό πιστεύω πως είναι να είσαι με ανθρώπους που δν ταιριάζεις και δν σε καταλαβαίνουν..ίσως αυτό να σημαίνει οτι είσαι συνειδητοποιημένη+ξέρεις τι ακριβώς ψάχνεις..έτσι όταν θα βρεις φίλους..θα είναι αυτό που πραγματικά ψάχνεις..και νομίζω οτι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή στην ζωή τους το περνάνε αυτό..προσπάθησε να έχεις καλή σχέση με τον εαυτό σου..και να στηρίζεσαι σε αυτόν..μέχρι να βρείς αυτό που σου ταιριάζει.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66264 από pantelis20 στις 15 Σεπτεμβρίου 2010, 6:53μμ
μέλος από: 9/4/2010 μηνύματα: 648 0 |
Καλησπέρα, την είχα περάσει κάποτε αυτή την περίοδο γιατί εγώ έκανα κάτι λάθος και με είχαν απομακρύνει λίγο οι φίλοι μου. Καταρχάς οταν λες δεν είχες ποτέ φίλο εννοείς αγόρι ή γενικότερα δεν έχεις φίλους; Επειδή θυμαμαι και απο ένα φίλο μου, γενικά πρόσεξε τι βγάζεις προς τα έξω, αυτό στο λέω γιατι λες για οικογενειακά προβλήματα και ο φίλος μου έτσι την είχε πάθει. Είχε προβλήματα στην οικογένεια, και του έβγαινε σε αρνητικότητα, σε γκρίνια, απαισιοδοξία, μιζέρια, έδινε μια εικόνα άρνητική. Ε που να τον πλησιάσουν μετά ατομα, κάνεις παρέα με άλλα ατομα για να γελάς, να περνας καλά κτλ Τα τυχόν προβλήματα στο σπίτι απλά τα αφήνεις στο σπίτι και θα βγαίνεις έξω αποφασισμένη να περάσεις καλά, να βγείς χαλαρή και με αυτοπεποίθηση. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #71973 από mmmary στις 06 Φεβρουαρίου 2011, 12:18πμ
μέλος από: 6/2/2011 μηνύματα: 1 0 |
Αποδεκτή απάντησηκαλησπερα,βρηκα το φορουμ τυχαια γιατι εγραψα στο γκουγκλ ''πως να βρω παρεα''. γιατι τωρα τελευταια ετσι νοιωθω. μονη. μου φανηκε περίεργο που και αλλοι ανθρωποι το εχουν βιωσει αυτο. παντως πιστευω οτι μερικες φορες ο,τι και να κανεισ , οσα και να καταπιεις απο τους αλλους καποιες φιλιες δεν μπορουν να προχωρησουν και αν σεβεσαι λιγακι τον εαυτο σου καλυτερα να φυγεις. μου εχει συμβει αυτο. ο λογος που τςρα νοιωθω μονη ειναι που εχω μετακομισει σε αλλη πολη η οποια μου αρεσει αλλα εκει δεν εχω παρεα. και με στενοχωρει που δεν βλεπω πια μερικους ανθρωπους. δεν ειμαι ιδιαιτερα κοινωνικος ανρωπος και ουτε ειχα ποτε πολλους φιλους. παντωσ πιστευω οτι στη ζωη του ενασ ανθρωποσ πρεπει πρωτα να διασφαλιζει την παρεα και υστερα ολα τα υπολοιπα.και να εχει τη δυναμη να προχωραει μπροστα.ειναι ασχημο να εισαι μονος. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72060 από partblah1990 στις 06 Φεβρουαρίου 2011, 9:24μμ
μέλος από: 2/1/2011 μηνύματα: 73 0 |
ο Αριστοτέλης είχε πει κάποτε : ο άνθρωπος που μπορεί να αντέξει τη μοναξιά είναι είτε ο Χριστός ή Τέρας .. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72063 από nikos200 στις 06 Φεβρουαρίου 2011, 9:58μμ
μέλος από: 17/11/2010 μηνύματα: 244 0 |
ειμαι τερας.. βασικα.. καλυτερα εισαι κοπελια.. μαζι σου..ειχα φιλους... με προδωσαν.. εχω ακομη ανθρωπους γυρω μου σαν φιλους αλλα δεν στηριζομαι σε κανεναν και πιστευω στον εαυτο μου..και αυτο γιατι πιστευω πως αυτοι που και καλα μαγαπουσαν με πληγωσαν.. τεσπα.. αγορι δεν εχεισ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |