Μήνυμα στις 17/10/2013 στις 01:39 @Διάφορα
Σε πανεπιστήμια υπάρχει μόνο πληροφορική γενική που θα έχει ίσως κάποια μαθήματα τεχνολογίας λογισμικού. Η εξειδίκευση συνήθως γίνεται σε μεταπτυχιακό αφού βγάλεις κάποιο πτυχίο στην πληροφορική Πήγαινε στο θέμα: σχολη μηχανικου λογισμικου
Μήνυμα στις 10/10/2013 στις 23:44 @Μηχανήματα
Το wubi το πρότεινα γιατί και γίνεται πολύ εύκολα (χωρίς partition κτλ) και τα ubuntu είναι από τα πλέον φιλικά. Απο κει και πέρα δεν ξέρω και πολλά από linux αφού τα έχω δουλέψει ελάχιστα. Πάντως με το wubi δεν ήθελε ούτε partition ούτε format ούτε τπτ Σαν να εγκαθιστάς ένα απλό πρόγραμμα.... Πήγαινε στο θέμα: Ώρα να ξεκινήσω τον προγραμματισμό
Μήνυμα στις 10/10/2013 στις 14:10 @Μηχανήματα
http://download.cnet.com/Wubi/3000-2094_4-10701841.html wubi-εγκαθιστάς linux ubuntu (τα πλέον φιλικά) μέσα από τα windows και μετά απλά κατα την εκκίνηση θα επιλέγεις αν θες να μπεις σε windows ή linux. Πήγαινε στο θέμα: Ώρα να ξεκινήσω τον προγραμματισμό
Μήνυμα στις 15/7/2013 στις 00:40 @Διάφορα
To triplex Πρέπει να στο γράψει καρδιολόγος γιατί αν πας να το κάνεις στο έτσι είναι πανάκριβο. Οι 70 χτύποι το λεπτό είναι μια χαρά Πήγαινε στο θέμα: Ανυσηχω για την καρδια μου
Μήνυμα στις 12/7/2013 στις 00:06 @Sex
Το εμβόλιο αυτό γενικά έχει πολλές και συχνές παρενέργειες. Πριν το κάνεις (που εγώ θα σου έλεγα να μη το κάνεις) τσέκαρε τις παρενέργειες και τι μπορείς να πάθεις... Πήγαινε στο θέμα: εμβόλιο για τον καρκίνο τις μήτρας!
Μήνυμα στις 9/7/2013 στις 21:40 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Και εγώ αγχώνομαι πάρα πολύ όταν έχω να κάνω κάτι σε κόσμο. Ειδικά όταν είχα να κάνω παρουσιάσεις στο πανεπιστήμιο. Νόμιζα ότι έτρεμαν τα χέρια μου ή φωνή μου κτλ αλλά η αλήθεια είναι πως μετά που ρωτούσα φίλους μου μου λέγαν πως δεν φαινόταν κάτι.Μόνο αν αγχωθώ ΠΑΡΑ πολύ θα τρέμω κανονικά. Παλιά όταν αγχωνόμουν ίδρωνα κιόλας δακρύζαν τα μάτια μου κτλ Πήγαινε στο θέμα: Τρέμουλο Χεριών
Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 00:57 @Μηχανήματα
Gimp, photoscape για φωτογραφίες. Είναι δωρεάν Για βίντεο windows movie maker Πήγαινε στο θέμα: κανένα καλό πρόγραμμα !
Μήνυμα στις 29/6/2013 στις 22:47 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ όταν είχα βάλει ούτε οι φίλοι μου δε τα πρόσεξαν. Τώρα αν κάποια χαλαστεί οκ πας σε άλλη. Αν γενικά προσέχεις την εικόνα σου τώρα τα σιδεράκια απλά θα γίνουν μέρος αυτής. Αφού υπάρχουν και δε μπορείς να τα αποφύγεις συνήθισε τα. 3.5 χρόνια φόραγα. Μετά τους 6 μήνες ξέχασα ότι τα φόραγα. Αν το ξεχάσεις εσύ θα το ξεχάσουν και οι άλλοι... Πήγαινε στο θέμα: Σιδερακια
Μήνυμα στις 29/6/2013 στις 22:44 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχάς πάμε σε ψυχολόγο και ο ψυχολόγος μας παραπέμπει σε ψυχίατρο αν θεωρήσει πως η κατάσταση μας είναι αρκετά βαριά και χρειάζεται και θεραπευτική προσέγγιση με φάρμακα. Ποτέ δεν αρκεί 1-2-3 επισκέψεις καθώς τόσες είναι συνήθως μόνο το να σου πάρει το ιστορικό και να καταλάβει τι ακριβώς έχεις. Πολλά πανεπιστήμια έχουν κάποιον ψυχολόγο (συνήθως νέους που πάνε δωρεάν για πρακτική) μπορείς να ρωτήσεις να μάθεις αν υπάρχει στη σχολή σου. πχ η δική μου είχε "Κέντρο στήριξης φοιτητών" ή κάτι τέτοιο... Επίσης πολλοί δήμοι έχουν δωρεάν ψυχολόγους και επίσης θα βρεις και σε νοσοκομεία όπου ως ασφαλισμένος θα δίνεις λογικά το κλασικό πια 5ευρο... Για έξω ξέχασε το, θα δίνεις το λιγότερο 30€ και αν πεις να κάνεις 8-10 συνεδρίες το χασες το 300άρι... Πήγαινε στο θέμα: Ψυχιατρος
Μήνυμα στις 1/6/2013 στις 01:15 @Μηχανήματα
Από που να ξεκινήσω. Από το ότι είναι Sony; Που ναι είναι κακό γιατί ως laptop θεωρείται μεν ποιοτικό αλλά όχι η καλύτερη επιλογή. Καλές-ποιοτικές μάρκες θεωρώ τις dell, toshiba, ibm-lenovo και asus. Με μια μικρή επιφύλαξη και τις samsung. Για αυτό που λες: -Πολύ κακός επεξεργαστής...1.7; και AMD; Ούτε για αστείο. -11.6 οθόνη για να δουλεύεις εφαρμογές γραφικών;;;;;;;;;;;;;;; Αστείο είναι αυτό; Εγώ έχω 13.3 και στο photoshop Μου βγαίνει η πίστη -Ενσωματωμένη κάρτα γραφικών = πιο αδύναμη και χωρίς δική της μνήμη (τρώει από την κύρια μνήμη συστήματος - ram) Αν ήσουν φοιτητής σε θεωρητική σχολή που ήθελε να δουλεύει μόνο εργασίες word-excel και να κάνει παρουσιάσεις και ήθελε κάτι ελαφρύ τότε θα στο πρότεινα γιατί για το μέγεθος του είναι αρκετά καλό. Αλλά όχι για την δουλειά που το θέλεις. Αν μου επιτρέπεται από το fτou να προτείνω μαγαζί τότε προτείνω eshop για δυο λόγους -crazy sundays προσφορές κάθε κυριακή. Πολύ καλά λάπτοπ σε καλές τιμές -Πολλά laptop χωρίς λειτουργικό (λειτουργικό DOS αναφέρουν). Γλυτώνεις καμιά 80άρα ευρώ και τα κατεβάζεις μετά από torrent Πήγαινε στο θέμα: αγορά λάπτοπ |