Μήνυμα στις 15/9/2010 στις 18:32 @Sex
Καταρχην μην κανεις αποτριχωση..εδω εμεις που ειμαστε γυναικες πονανε..!!!εσυ που εισαι αντρας θα πεθανεις απο τον πονο..!!ασε που μπορει να δημιουργησεις και καμια εκδορα..!!λοιπον κοιτα σε παρα πολλα σημεια του σωματος μας εκτος απο τις τριχες εχουμε και το λεγομενο Χνουδι..!!οταν ξυριζοστε με οποιονδηποτε τροπο..!!ξυριζουμε αθελα μας και το χνουδι και οταν ξαναβγαινει ειναι πολθ πιο δυνατο..!!και με το ενταντικο ξυρισμα γινεται τριχα..!!!και για αυτο δημιουργηται τριχοφυια..Δεν ξερω δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση..!!!αν εχεις εντονω προβλημα.!!!Και εισαι ανω των 22..δεν ξερω σκεψου καποιον τροπο αλλον οπως φωτολυση,αλλα δεν γνωριζω αν γινεται σε σας και ποιες ειναι οι επιπτωσεις πρεπει να ρωτησεις..!!Και αν οντως γινεται και παρεις την αποφαση να το κανεις..!Πρεπει...να βρεις εναν πολυ καλο δερματολογο να το κανει ποτε μην πας σε ινστιτουτο...!!και προσπαθησε να πληροφορηθεις οσο καλυτερα μπορεις..διοτι αν κανεις λαθος επιλογη γιατρου μπορει να αποκτησεις πολαπλα εγκαυματα στο πεος..!!!θελει παρα πολυ προσοχη
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα και προβληματα
Μήνυμα στις 15/9/2010 στις 14:21 @Sex
Δεν ειμαι αντρας οποτε η απαντηση μου δεν ξερω κατα ποσο θα σε καλυψει..!!προφανως εισαι βιαιος με το πεος σου την ωρα του αυνανιμου.Για αυτο προσεχε και ενας αντρας βρισκεται σε αναπτυξη μεχρι την ηλικια των 22..και ολα τα μελη του σωματος μεγαλωνουνε οποτε..αν εισαι μικροτερος των 22 το μονο που εχεις να κανεις ειναι υπομονη..!!και προς θεου μην κανεις καμια απο τις ασκησεις επιμηκινσεις.Και οσον αφορα τα εκατοστα που μεγαλωνει το πεος του αντρα ειναι αναλογα με τον ανθρωπο..!!Σε καποιους μπορει να μεγαλωνει..!!ο.50 εκ..σε αλλους 1.00 εκ η 2,00 εκ..κανε υπομονη
Πήγαινε στο θέμα: Πρήξιμο πέους
Μήνυμα στις 12/9/2010 στις 13:19 @Θ. Κλημεντίνη
Το ξερω οτι θα ακουστει καπως αλλα Κοιτα πρεπει να σκεφτεις πολυ καλα για ποιο λογο δεν εχεις φιλους..!!,διοτι πολες φορες ασυναισθητα κανουμε ορισμενα πραγματα τα οποια επιφερουνε αυτην την σταση.Κοιτα εγω περασα στην ιδια πολη με μια πολυ καλη μου φιλη και επειδη ειχα ηδη ενα ατομο δικο μου.Δεν με πολυενδιεφερε να κανω δημοσιες σχεσεις..και αυτο ειχε ως αποτελεσμα τα παιδια απο το πανεπιστημιο μου να εχουνε κανει στα δυο χρονια τις'κλικες'και οταν επιζητουσα αργοτερα την παρεα τους.με εγραφαν οπως εκανα και εγω πριν δυο χρονια.Δεν λεω οτι για τον ιδιο λογο δεν εχεις φιλους.απλα σου φερνω ενα παραδειγμα για να δεις οτι παντα υπαρχει καποιος λογος..!!!Επισης συμφωνο με αυτο που αναφερθηκε στο παραπανω κειμενο..!!!ξερεις με ολους τους ανθρωπους δεν ταιριαζουμε...για αυτο μην απογοητευεσε και ψαξε καλυτερα..!!
Πήγαινε στο θέμα: δεν εχω κανεναν φιλο
Μήνυμα στις 7/9/2010 στις 18:12 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Οχι δεν ειναι καθολου τρελο ολοι περναμε απο τις ιδιες καταστασεις.Το προβλημα ξερεις ποιο ειναι να σου αρεσει τοσο πολυ και να μην εχεις κανει μια κινηση να την γνωρισεις.το ξερω οτι για τους περισοτερους μας αυτο ειναι λιγο δυσκολο επειδη ντρεπομαστε...αλλα αξιζει τον κοπο..!!!γιατι θα σου δωθει η ευκαιρια να την γνωρισεις..και να βγαλεις καποια συμπερασματα..δυστηχως πολλες φορες οταν δεν γνωριζουμε καποιον και μας αρεσει τον θεοπιουμε και βγαζουμε λανθασμενα συμπερασματα.Γνωρισε την πρωτα και μετα ελα και πες μας οτι εισαι ερωτευμενος μαζι της...τεσπα αν δεν κανεις καποια κινηση να την γνωρισεις εστω φιλικα..δυστηχως χανεις τον χρονο σου και θα μεινεις με το κολλημα...και θα χαλιεσαιΠήγαινε στο θέμα: Είμαι καψούρης με μια
Μήνυμα στις 7/9/2010 στις 17:36 @Sex
Καποιος μου ειχε πει παλια οτι αν ο 'Ερωτας'κοιτουσε χρονια τοτε δυστηχισμενοι θα ημασταν,και δυστηχως εχει δικιο.Πραγματικα μην κολας.Καταρχην δεν εχετε μεγαλη διαφορα ηλικιας και δευτερον και εγω οταν ημουνα 15 ειχα σχεση με ενα 18 χρονο και πριν ενα χρονο ειμασταν μαζι{μεχρι τα 20}δεν ακουσα ολα αυτα τα χρονια καποιον να τον αποκαλει παιδαραστη...μην ανησυχεις και τριτον συμφωνω με οσα εχουνε υποθει παραπανω περι παιδαραστιας.
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω
Μήνυμα στις 7/9/2010 στις 17:17 @Θ. Κλημεντίνη
Ειναι πολυ καλη ιδεα.και θα την απομακρυνω ετσι ωστε να μην με κουραζει και δεν θα την πληγωσω,ευχαριστω πολυ δεν ξερω για ποιον λογο δεν το ειχα σκεφτει νωριτερα αυτο.πραγματικα αυτο θα εφαρμοσω να δουμε πως θα παει το πραγμα.Το μεγαλυτερο προβλημα σε αυτην την φιλικη σχεση προφανως το εχω εγω,διοτι εχω την ασχημη συνηθεια να μην λεω αυτα που αισθανομαι για να μην πληγωσω τους φιλους μου και ουσιαστιακα τα κανω σκατα και πληγονομαι εγω.Ευχαριστω πολυ
Πήγαινε στο θέμα: θελω να σταματησω να κανω παρεα μαζι της
Μήνυμα στις 7/9/2010 στις 14:06 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνω με οσα προαναφερεις,την πρωτη λυση την ειχα εφαρμοσει στο παρελθον και αντι να ξεκολησει κολλησε ακομα πιο πολυ,ερχοτανε στο σπιτι μου και εκλαιγε και με ρωτουσε τι μου εκανε και αξιζει αυτην την αντιμετωπιση..και εγω δεν αντεξα ετσι οπως την εβλεπα και συνεχισα για ακομα μια φορα να κανω παρεα μαζι της.Οσον αφορα για την δευτερη λυση ειναι η καλυτερη,αλλα ειναι πολυ δυσκολη και θα την πληγωσω πολυ.Το βασικο προβλημα ειναι οτι η συγκεκριμενη κοπελα δεν ειναι αποδεκτη απο τα περισοτερα ατομα που γνωριζει και ουσιαστικα εχει μονο εμενα..για αυτο δεν μου παει η καρδια να το κανω.αλλα καποια στιγμη θα το κανω χωρις να το επιδιωκω διοτι δεν θα αντεξω απο το πνιξιμο της
Πήγαινε στο θέμα: θελω να σταματησω να κανω παρεα μαζι της
Μήνυμα στις 7/9/2010 στις 11:53 @Θ. Κλημεντίνη
Καλημερα ειμαι καινουργια διαβαζα εδω και καιρο τα θεματα σας και σημερα πηρα την αποφαση να γραψω και γω κατι .Λοιπον ξεκιναω,για δυο χρονια εκανα παρεα με τρεις κοπελες με τις δυο ειχα πολυ καλη σχεση,ενω η τριτη μου ητανε παντελως αδιαφορη.Δεν με αγγιζε καθολου,αλλα μετα απο λιγο καιρο οι αλλες δυο εφυγαν φοιτητριες και χαθηκαμε οποτε εμεινα μονη μου με την τριτη την κοπελα ειμασταν και στο ιδιο σχολειο και ξεκινισαμε οι δυο μας να εμβαθυνουμε στην σχεση μας..Εξαρχης φαινοτανε οτι δεν ειχαμε πολλα κοινα ενδιαφεροντα και πιστευω και μαζι της μπορουσες να συζητησεις πολυ στανταρ θεματα,διοτι δεν την ενδιεφεραν πολλα και αν ελεγες κατι το οποιο δεν την απασχολουσε κατεβασε μουτρα, αλλα παρολα αυτα μετα απο πολλους καυγαδες ειμασταν και παλι μαζι.Καναμε παραλληλα και παρεα με κατι παιδια απο το σχολειο,αλλα μετα απο ενα χρονο ολα τα παιδια της παρεας αρχισαν να εχουνε μεγαλα προβληματα με την κοπελα,ουσιαστικα δεν την συμπαθουσε κανεις και το προβλημα ητανε οτι και γω ειχα παρομοια προβληματα μαζι της,αλλα μονο και μονο επειδη ητανε καλοκαρδη και πραγματικα δινοτανε σε μια σχεση..χωρις υποκρισιες..!συνεχισα να ειμαι μαζι της και τωρα εχουνε περασει 7 χρονια και ειμαστε ακομα μαζι,αλλα εδω και 2 χρονια που ειμαστε φοιτητριες σε αλλη πολη..Δεν ξερω καθε φορα που συναντιομαστε στις διακοπες διαπιστωνω οτι δεν ταιριαζω καθολου με την κοπελα και δεν περναω καλα μαζι της,απλα σκεφτομαι ολα τα χρονια που κανουμε παρεα...και οταν παω λιγο να απομακρυνθω και το καταλαβαινει κολαει ακομα περισοτερο πανω μου..και με πνιγει.. σαν να μην ητανε αρκετο ολοι οσοι μας εχουνε γνωρισει μαζι..λενε οτι η σχεση μας μοιαζει σαν μια σχεση ερωτευμενων..ολη την ωρα θελει να ειμαστε οι δυο μας.οταν ειμαστε με μεγαλη παρεα εχει μουτρα..δεν μπορει να παρει μερος σε καμια συζητηση της παρεας και οταν περνει πεταει ασχετα θεματα..επισης ολη την ημερα με περνει τηλεφωνο για να μιλαμε..και στο μσν δεν προλαβαινω να μιλησω σε κανεναν αλλον εκτος απο αυτην..και οταν της μιλαω λιγο..την πιανουν οι ανασφαλειες της και με ρωταει συνεχεια αν ειμαι θυμωμενη μαζι της..;.Συγνωμη που σας ζαλησα με την πολυλογια μου,αλλα ηθελα να σας δωσω μια πληρη εικονα.Δεν ξερω εχω κουραστει παρα πολυ και θελω να ξεκοψω αλλα δεν ξερω πως.αν μπορειτε προτεινετε μου κατι
Πήγαινε στο θέμα: θελω να σταματησω να κανω παρεα μαζι της |