Μήνυμα στις 6/3/2011 στις 17:50 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα σ ας κι ευχαριστω ολους σαςγ ια τιςαπαν τησεις.με τον ορο φιλους εννοω κολλητους.αγορι δενεχω.ειχε παει να γινει κατι με καποιον το καλοκαιρι αλλα κι αυτος αποδειχθηκε μ...ς και τον ενοιαζαν αλλα πραγματα. πλεον εχω μαθει να ειμαι μονη μου και πως ο καλυτερος μου φιλοςειναι ο εαυτος μου.προσπαθω να κανω την μο ναξια μουδημιουργικη οσοτο δυνατον μ πορω.πιστευω πωςειναι προτιμοτερο απ το να ε ι σαι με παρεες πουσε κ α ραφ λιαζουν μ αυτα που λενε και που δεν εχουν ιδεα για το πωςσκεφτεσαι ειναι καλυτερα να εισαι μονος.ετσι ειμ αι τα τελευταια 4χ ρονια . ημονη παρηγορια που βρισκω ειναι η μουσικη. ελ
Πήγαινε στο θέμα: δεν εχω κανεναν φιλο
Μήνυμα στις 9/9/2010 στις 00:23 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας.αυτο που θα σας πω οσο παραξενο κι αν ακουστει ειναι αληθεια.ειμαι 16 χρονων και σ ολη μου τη ζωη δεν ειχα ποτε μου ενα φιλο.παρολο που τα δυο ττελευταια χρονια εχω προσπαθησει απιστευτα να κανω φιλους ειμαι ακομη στο μηδεν.η οικογενεια μου ειναι σκατα,απ τις πιο απαισιες σοβαρολογω.δεν ξερω τι να κανω πραγματικα.ειμαι σε απογνωση.ειμαι 16 χρονων κι εχω περασει παρα πολυ δυσκολες καταστασεις που αλλου δεν περνανε ουτε στα 40.δεν εχω κανεναν ανθρωπο που να παιρνω δυναμη και να τον αγαπαω.δεν ειμαι κλαψιαρα και ουτε τα παραταω ευκολα αλλα με τσαντιζει που προσπαθω με ολη μου την δυναμη και παντα δεν καταφερνω τιποτα....εχω σκεφτει πως οταν γινω 18 χρονων και παω φοιτητρια τοτε ισως καταφερω να βρω φιλους και ως τοτε θα πρεπει να μεινω μονη...
Πήγαινε στο θέμα: δεν εχω κανεναν φιλο |