Μήνυμα στις 15/9/2010 στις 18:24 @Ftou.gr admin
Ρε παιδια τι γινεται;Σας βλεπω ολη την ωρα και επιτιθεστε στον webmaster..Μα γιατι;Ισα ισα θα επρεπε να λεμε και εθχαριστω που διατιρει ενα επιπεδο σε αυτο το site!!Φανταστιτε να εγραφε ο καθενας οτι του κατεβεναι!!τοτε παλι θα την λεγατε στον webmaster!κανη μια δουλεια-θετει ορους στο site και απαιτει να γινοντε σεβαστοι-και κατα την γνωμη μου την κανει καλα..ολο παραπονιεστε!διεγραψε το μυνιμα μου μου την ειπε το ενα το αλλο!μεχρι και ρατσιστη τον ειπατε!μαλλον δεν ξερετε τι θα πει ρατσισμος!Αμα δεν σας αρεσει ρε παιδια πηγαιντε αλλου αλλα δεν εχετε το δικαιωμα να τον βριζεται διοτι δεν τον ξερετε πρωσοπικα!ειμαστε εδω για να παιρνουμε γνωμες και να βοηθαμε ο ενας τον αλλον οχι για να τσακονομαστε!!
Πήγαινε στο θέμα: χαλαροστε!!
Μήνυμα στις 13/9/2010 στις 22:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:κοιτα το θεμα της κοποσης ειναι λογικο..τωρα για τα αλλα πραγματικα νομιζω οτι πρεπει να τα πεις ολα στον γιατρο σου:))Πήγαινε στο θέμα: επιπτωσεις εντονης σεξουαλικης ζωης?
Μήνυμα στις 13/9/2010 στις 22:44 @Sex
οχι ενοειτε πως οχι..απλα ο τυπος ηταν λιγο ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε και ειχα κομπλαριστει πολυ..
Πήγαινε στο θέμα: του αρεσει να μιλαω στο σεξ?
Μήνυμα στις 12/9/2010 στις 19:41 @Θ. Κλημεντίνη
κοιτα αγορι δεν ειμαι..αλλα η γνωμη μοθ ειναι να τοθ στειλεις ενα μνμ κ να τοθ πεις τι κανεις...θα ρωτισει πια εισαι και τοτε θα πεις...:))
Πήγαινε στο θέμα: τι να του πω??
Μήνυμα στις 12/9/2010 στις 19:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:εγω λεω να παρεις ενα τηλ τον γιατρο σου:))Πήγαινε στο θέμα: HELP PLZ!!
Μήνυμα στις 12/9/2010 στις 13:40 @Θ. Κλημεντίνη
οντως ψαξε καλυτερα,και ψαξε διαφορετικα..ισως να μην χρειαζεται ολο αθτο το στρες..να εισαι ο εαυτος σου για να σε γνορισουν και οι αλλο:))
Πήγαινε στο θέμα: δεν εχω κανεναν φιλο
Μήνυμα στις 12/9/2010 στις 13:11 @Διάφορα
δεν μετραει το δωρο αλλα η κινηση..πηγεναι της μια καρτα και λουλουδια:)καλη αναροση εε:))
Πήγαινε στο θέμα: Δωράκι
Μήνυμα στις 12/9/2010 στις 13:08 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:κοιτα εξαρτατε απο το ποσων χρονων εισαι..αν εισαι σχετικα μικρη η εστο πολυ νεα τοτε ειναι απολυτοσ φυσιολογικο..οι γονιμεσ μερες δεν θα ειναι σταθερες μεχρι να σταθεροποιηθει και ο κυκλος σου..μην ανησυχεις:))Πήγαινε στο θέμα: αστάθεια περιόδου
Μήνυμα στις 12/9/2010 στις 02:10 @Θ. Κλημεντίνη
συμφονω απολυτα με τον dark4:)) αλλα μαλλον για κατι ψινεται η καστανοξανθη;) Πήγαινε στο θέμα: Game Card
Μήνυμα στις 12/9/2010 στις 02:08 @Sex
μμ ναι εχεις δικιο.. αρα μαλλον ειναι στο χερι μου να δω τι τυπος ειναι εε:)) Πήγαινε στο θέμα: του αρεσει να μιλαω στο σεξ? |