Απο τοτε που μου ειπε θα το σκευτει...
Σελ. 1
Μήνυμα #57839 από Doctoras στις 20 Ιανουαρίου 2010, 9:22μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Λοιπον παιδια σημερα περασα ενα ωραιο απογευμα με το μωρακι μου στο σπιτι. Φαγαμε ειδαμε ταινια και μην τα πολυλογο οταν τελειωσε ετσι οπως ειμασταν αγκαλια και φασωνομαστε καθως προχωραγα να βαλω το χεριμου στο κατω μερος ειδα οτι δεν προβαλε αντισταση οταν ομως περασα την φορμουλατης και επιχηρουσα να μπω μου επιασε το χερι σιγα σιγα και μου κανει μη σε παρακαλω.Τραβηκτηκα βεβαια γιατι ντραπηκα και της το παιζω λιγο με στιλακι συνχωρεις εχεις δικιο εισε μικρουλα ακομα δεν θα επαναλυφθει βιαστηκε το χαζο αγορι σου.Αφου τελειωσα το μονολογο μου ειπε δεν πειραζι και οτι φτανει που το καταλαβα,και βλεποντας με στην κατασταση που ειμουν μου κανει ελα ξεχασετο δεν πειραζι και με φιλησε στο μαγουλο.Μετα την πειρα αγγαλια ειδαμε τηλωρασει και μιλαγαμε για διαφορα θεματα να σπασει ο παγος.(απο την μερια μου δηλαδη).Και μου πεταει ξαφνηκα θα το σκευτω.Τρομαξα στην αρχη γιατι πηγε αλλου το μυαλο μου(σε κακο) αλλα μετα καταλαβα και χαρηκα οσο δεν φανταζεστε.Της απαντησα διχνωντας της σηγουρια οτι θα την περιμενω οσο χρειαστη και οταν νιωσει ετοιμη και οτι δεν θα βιαστω(μεσα μου ομως ειμουν πολυ αβεβαιος γιατι με αναψε με αυτα που μου ειπε η μηκρουλαμου).Μου χαμογελασε και αλλαξαμε θεμα.Εχει καμια ωρα που γυρησα απο το σπιτι της γιατι την πηγα και μεχρι εκει δεν ηθελα να την αποχωριστω. Δεν αντεχω αλλο την σκεφτομαι καθε λεπτο.Σκευτομαι ποτε θα ερθει αυτη η ωρα και αν ερθει,μηπως αλλαξει γνωμη,πως να της φερομαι αποδω και περα ,λετε να την πειραξα εγω παντος δεν ειδα κατι τετιο.Τι λετε ρε παιδια να γινει θελω καπια στην υλικια της να μου πει πως σκευτεται να μπω στο μυαλο της να την μαθω καλυτερα να δω τη φοβατε τετια πραγματα.Ειμε 16 και αυτη δυο χρονια μικροτερη.Οποιαδηποτε απαντησει θε με βοηθουσε .Ευχαριστω εκ τω πρωτερων... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57842 από bluebird στις 21 Ιανουαρίου 2010, 12:13πμ
μέλος από: 22/9/2009 μηνύματα: 243 0 |
απο οσα ειπες doctora δεν νομιζω να παρεξηγησε ή ξενερωσε. αυτο που φανηκε ειναι οτι λυπηθηκε που απογοητευτηκες οταν σε εκοψε και γιαυτο ειπε να το σκευτει, και σιγουρα χαρηκε που δεν επεμενες και καταλαβαινεις την θεση της, οτι ειναι μικρη και δεν ειναι ετοιμη ακομα για κατι παραπανω. τωρα, καλο ειναι να εισαι προσεκτικος την αλλη φορα που θα βρεθειτε, για να μην την φερεις σε δυσκολη θεση. ασε τα χουφτοματα για αργοτερα, για την ωρα συνεχισε οπως ησουν πριν το σημερινο, για να μην χαλασεις και την εικονα σου και φανεις λιγουρης, ή οτι την θες μονο γιαυτο. επισης σκεψου και αυτο: ειστε καπου τρεις(;) μηνες μαζι, ειναι παρθενα, και 14. δηλαδη, τι περιμενεις?? κανε κι εσυ λιγο υπομονη! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57844 από sophie28 στις 21 Ιανουαρίου 2010, 1:03πμ
μέλος από: 15/1/2010 μηνύματα: 218 0 |
εγω ειμαι μεγαλυτερη επομενως δεν βοηθαω κ πολυ τεσπα εσυ δεν την πειραξες ισα ισα αφου εδειξες πως δεν πειραζει κ θα την περιμενεις ειναι ολα καλα... (αυτο θελουν ολες οι κοπελες) απο την bluebird βλεπω πως εισαστε μαζι 3 μηνες επομενως κανε λιγο περισσοτερη υπομονη... ειναι 14 επομενως θα σκεφτεται αν γινει κ χωρισετε η αν πρεπει να γινει ενω ειναι σε τετοια ηλικια... μπορει να μην εχει κ την πληροφορηση που χρειαζεται γιατι μπορει καμια φιλη της να μην εχει ολοκληρωσει κ να μην ξερει κ εκεινη τι να κανει.... συνεχισε εσυ ετσι..(με το να δειχνεις οτι περιμενεις) να της δειχνεις οτι εισαι εκει... οτι την θελεις πολυ κ δεν θα φυγεις(το καλο που σου θελω αυτο να το εννοεις γιατι δεν ειναι ευκολο για μια μικρουλα!) κ ενα ζευγαρι γνωστων μου στα 16 το αγορι 14 το κοριτσι ολοκληρωσαν μετα απο 6 μηνες περιπου... αλλα σκεψου οτι 4 χρονια μετα ειναι ακομα μαζι.... ελπιζω να βοηθησα λιγο αλλα σιγουρα πρεπει να σου πουν κ την γνωμη τους κοριτσια κοντα στην ηλικια σας! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57850 από nathalie στις 21 Ιανουαρίου 2010, 5:31μμ
μέλος από: 5/11/2008 μηνύματα: 106 0 |
Μμμ κι εγω 16 ειμαι doctora οποτε οκ ειμαι σχετικα κοντα στην ηλικια της...Λοιπον,1ον πολυ καλη η σταση σουκαι η αντιδραση σου οταν σε σταματησε, σε συγχαιρω, γιατι δεν την αγχωσες και (ελπιζω) δεν της δημιουργησες τυψεις.Αφου οπως φαινεται εισαι διατεθιμενος να την περιμενεις προσπαθησε να μην αλλαξεις τη σταση σου, να εισαι σταθερος και να εισαι διπλα της γιατι μπορει εσυ να εχεις αρκετες εμπειριες αλλα αυτη ειναι οντως μικρουλα κι εκτος απο απληροφορητη,μπορει και να φοβαται.Στα 14 δεν εχεις αυτη την οικειοτητα απο γνωστους και φιλους οποτε λογικο ειναι να ειναι διστακτικη.Το καταλαβαινεις πιστευω οτι αυτο δε σημαινει πως δε σε θελει,απλα φοβαται(μηπως πονεσει,μηπως δεν της αρεσει, μηπως μετα ζητησεις κι αλλα...)Οπως λενε και τα κοριτσια απο πανω τρεις μηνες δεν ειναι αρκετοι, αν σκεφτεις την ηλικια της.Δειξε κατανοηση και υπομονη, μην την πιεσεις, και να δεις που το πραγμα θα παει πιο γρηγορα απ'οτι περιμενες γιατι θα το εκτιμησει και θα αρχισει να το σκεφτεται πιο σοβαρα.Α! και κατι τελευταιο: Να ξερεις πως συνηθως τα κοριτσια αυτης της ηλικιας δεν εχουν τις ιδιες "ορμες" με τα αγορακια και σε σεξουαλικο επιπεδο δεν ειναι τοσο ανεπτυγμενες οποτε να τη μεταχειριστεις με πολλη προσοχη, οταν αποφασισετε να προχωρησετε...Καλη τυχη! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57856 από sintele στις 22 Ιανουαρίου 2010, 12:19πμ
μέλος από: 8/12/2008 μηνύματα: 286 0 |
an kai pio megali ego merika xronakia apo esena pistevo pos gia na se afini mexri ena simio kai na sou pi apo moni tis pos 8a to skefti simeni pos prepi na to 8eli kai afti(kata tin apo4i mou otan ftasi kai to skeftete kapia arga i grigora sini8os t deftero,8a gini)afto pou tin stamata einai sigura min xorisete meta kai pos 8a einai ti na kani ktl,idika giati mallon kamia fili tis den 8a exi tetia empiria gia na tin mirasti mazi tis na milisun ktl,,an sinexisis na tin frontizis kai n tin ka8isixazis nomizo se ligo kairo 8a er8i kai afto,alla min 3exnas gia na 8eli kati tetio mia kopella tis ilikias tis kai idika se toso mikro xroniko diastima prepi na se agapa poli etsi min kanis kamia malakia kai tin pligosis |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57867 από Doctoras στις 22 Ιανουαρίου 2010, 6:18μμ
Οχι βεβαια το εχω βγαλει αυτο απο το μυαλο μου.Και δεν προκοιτο να την πληγωσω.Αυτες τις δυο μερες παιδια δεν εχουμε συζητησει ουτε το εχουμε παει ακομα εκει.Ολα κανονικα απλα παρατηρω τα συνεσθηματης προς εμενα εχουν καπως... εκδηλωνεται πιο ευκολα.Και περναμε πιο πολυ χρονο μαζι. Το ιδιο και τα δικα μου προς αυτη,απο προχτες δεν εχω παψει να την σκευτομαι και θελω αν ειμε μαζι της.Ουτε σκευτομε αλλες (ενοω να μου επρνα απο το μυαλο οτι υπαρχει πιο ωραια).Το αγαπω πολυ το κοριτσακι μου.Βεβαια η αληθεια ειναι οτι δεν κρατιεμαι και θα το ηθελα που να κανουμε κατι αλλα νομιζω πως θα αντεξω οσο χριαστει.Ουτε βεβαια θα την πιεσω η θα της το ζητησω.Να ρωτησω κατι ακομα.Αν ειμε πολυ προσεκτικος στις κινισεις μου καθε φορα που θα ειμαστε μαζι λετε να το πηγαινω προς τα κει οσο πιο προσεκτικα μπορω? Σας ευχαριστω πολυ για ολλες τις απαντησεις σας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #57873 από sophie28 στις 22 Ιανουαρίου 2010, 7:04μμ
μέλος από: 15/1/2010 μηνύματα: 218 0 |
Αποδεκτή απάντησηαυτο που μας λες που ειναι πιο εκδηλωτικη ειναι καλο βρε!!! αρχιζει κ σου ανοιγεται σε εμπιστευεται... σε μια σχεση αυτο ειναι το παν.. μην ανησυχεις ισα ισα να χαιρεσαι.. κ αφου μας λες οτι δεν θες να την πληγωσεις τοτε ειναι ολα μια χαρα... εγω λεω να το πηγαινεις σιγα σιγα κ να βλεπεις την αντιδραση της.... απο αυτην εξαρτονται τα παντα!!! μην ξεχνας οτι ειναι μικρουλα! εγω προτεινω να κρατηθεις ετσι ωστε να γινει οποτε θελει εκεινη ετσι ωστε να ειναι ξεχωριστη κ ευχαριστη εμπειρια κ για τους δυο σας!!! κμκυριως για εκεινη... χαιρομαι γι'αυτα που αισαθενσαι πραγματικα... μ'αρεσει να βλεπω αγορια να τα αισθανονται αυτα!!! επομενως υπομονη κ θα ερθει μονο του!!! α κ μην της μιλισεις... η αν της πεις κατι αυτο θα ειναι πως θα περιμενεις οσο χρειαστει εκεινη μεχρι να νιωσει ετοιμη... ετσι θα το κανεις πιο ευκολο για εκεινη γιατι θα θελει να γινει συντομα!!!! υπομονη φιλε dotora κ αυτη η μερα που θες τοσο πολυ θα ερθει... μπορει να αργησει αλλα θα ερθει!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58095 από JohnGreek στις 28 Ιανουαρίου 2010, 5:44μμ
μέλος από: 14/1/2010 μηνύματα: 5 0 |
asxeto. pos tin lene??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58118 από Doctoras στις 28 Ιανουαρίου 2010, 11:34μμ
Γιατι ρωτας?(ασχετο και εγω) Φοβαμαι να απαντησω δεν θα της αρεσει αμα το μαθει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58120 από dani_starlight στις 28 Ιανουαρίου 2010, 11:52μμ
μέλος από: 9/1/2010 μηνύματα: 18 0 |
κοιτα εγω συμφωνω απολυτα με την σοφι28-sophie-... απο οτι φαινεται θελει και εκεινη απλα εχει δισταγμους, επειδη ειναι μικρη και σκεφτεται αν βιαζεται, αν το θελει κλπ... παντως οπως ειπα φαινεται να το θελει και κεινη... οποτε σιγουρα θα γινει...απλα να εχεις αρκετη υπομονη και να ξερεις οτι μπορεις να περιμενεις... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |