Μήνυμα στις 17/11/2010 στις 19:25 @Sex
Μπορεις να πεις ηλικιες και ποσο καιρο ειστε μαζι? νομιζω πως εχει σημασια...
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα.. :/
Μήνυμα στις 9/11/2010 στις 19:58 @Sex
Α, σαν κι εσενα εννοω στην ηλικια.
Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση...
Μήνυμα στις 9/11/2010 στις 19:50 @Sex
Τι να σου πω. Κι εγω σαν κι εσενα ειμαι. Με τα κορτσια τωρα ειναι αρκετα θεμα ταμπου οχι μονο να μιλησουν γι αυτο αλλα και με τον εαυτο τους. Δηλαδη εμενα δε μου εχει τυχει να μιλησω με κανενα κοριτσι γι'αυτο το πραγμα. Βεβαια μην ξεχναμε κι οτι τα κοριτσια εχουν αλλες ορμες απο τα αγορια και συνηθως εκ φυσεως καθυστερουν. Απο ο,τι παρατηρω παντως στον εαυτο μου η ολη διαδικασια εγινε πιο συχνη μετα που ολοκληρωσα με το αγορι μου. Τωρα υπαρχει περιπτωση να γινει και πεντε φορες τη βδομαδα, παλιοτερα πιο σπανια... Α, παει ακι αναλογα με την ψυχολογικη κατασταση. Αμα δεν εισαι καλα ε δεν σου ερχεται... Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση...
Μήνυμα στις 20/10/2010 στις 17:26 @Sex
Αγνες...Και τι σε κανει να νομιζεις οτι οι αγνες ειναι οι παρθενες? η Αγνοτητα ειναι στο χαρακτηρα και καθε πραγματικα αγνη κοπελα που σεβεται τον εαυτο της και το σωμα της θα το σκεφτει καλα πριν ολοκληρωσει με καποιον ειτε ειναι παρθενα ειτε οχι. Ολα εξαρτωνται απο το χαρακτηρα της. Λες κια ας πουμε μια καλη κοπελα με το που θα ολοκληρωσει θα μεταμορφωθει σε π***ανα. Με το μαλακο. Τωρα για την κοπελια. Οπως το βλεπω εγω νομιζω οτι βασιζεται και σε αλλα ενστικτα κυριαρχιας που χαρακτηριζουν το αλλο φυλο.Απο κει και περα,μετα απο καποια ηλικια το ξεπερνανε αυτο το θεμα ειτε γιατι ξεκολλαει το μυαλο τους,ειτε γιατι δεν υπαρχουν αλλες παρθενες στην ηλικια που τους ενδιαφερει. Παντως μην ανησυχεις, εκτος αν προκειται για πολυ μα**κες τυπους, δεν προκειται κανεις να σου πει τιποτα. Γιατι πολυ απλα ολοι στο ιδιο πλοιο ταξιδευουμε και ξερουμε τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι. δε σε πηραν και τα χρονια...
Πήγαινε στο θέμα: παρθένα...
Μήνυμα στις 17/10/2010 στις 11:06 @Sex
Βασικα δεν προτιμαμε το μεγεθος,την τεχνικη προτιμαμε. Οποιοδηποτε μεγεθος χωραει χωρις να αφηνει κενα ειναι καλοδεχουμενο και ξερετε, ο κολπος δεν ειναι και τουνελ, μερικα εκατοστα μηκος εχει. Το θεμα δεν ειναι ποσο τον εχεις, το θεμα ειναι ποσο δειχνεις να τον εχεις, αν με πιανετε. Ολα ειναι στο μυαλο...
Πήγαινε στο θέμα: ΤΙ ΠΡΩΤΙΜΑΤΕ??
Μήνυμα στις 3/10/2010 στις 16:29 @Sex
1)μεσω σεξουαλικης επαφης ή αν χρησιμοποιησεις την ιδια συριγγα με καποιον φορεα 2)οπως τα λες πρεπει να μη φορας προφυλακτικο για να κολλησεις γιατι στην ουσια μεταδιδεται μεσω των υγρων του σωματος και φυσικα το AIDS δεν γεννιεται απο το πουθενα,καποιος πρεπει να ειναι φορεας για να στο κολλησει. Πήγαινε στο θέμα: AIDS πως?
Μήνυμα στις 1/10/2010 στις 15:18 @Διάφορα
Και το AIDS πως σου ηρθε?Λες να σε κολλουσε το ξυραφι? Τεσπα,παντως αφου εβαλες οινοπνευμα και δεδομενου οτι πλενεσαι συχνα πυκνα (δε ρωταω καν) δεν προκειται να παθεις μολυνση.Απλα προσεχε να μην κοπεις χειροτερα την αλλη φορα. (α για να κολλησεις ΑΙDS απο κει με κοπελα,θα κολλησεις ουτως ή αλλως αν δε βαλεις προφυλακτικο οποτε μη σε ανησυχει η πληγη.
Πήγαινε στο θέμα: Κοψιμο
Μήνυμα στις 21/9/2010 στις 20:34 @Θ. Κλημεντίνη
Οντως την κοπελα την αφορα,τωρα ειναι αυτη μαζι του και το να κανονιζει κρυφα να δει την πρωην του ε ναι,δε θα το περνουσε και στο ντουκου. Μη σε νοιαζει τι θα τον πειραξει απλα προχωρα.Θα ειναι πιο ευκολα ετσι απο το να μενετε και οι 2 σας πισω σε κατι που εχει τελειωσει.
Πήγαινε στο θέμα: μηνυμα στον πρωην
Μήνυμα στις 19/9/2010 στις 11:52 @Sex
Αφου ειναι η κοπελα σου και οχι καποια τυχαια δεν εχετε συζητησει αν εχει κατι? Κι αν ειχε κατι δε θα στο ελεγε? καλα, συμφωνω να κανεις συντομα εξετασεις να εχεις το κεφαλι σου σιγουρο αλλα μην ειμαστε και τοσο δραματικοι. Ρωτα την κι αυτην αν εχει καποια ασθενεια...για να μην πανικοβαλλεσαι στο λεω.
Πήγαινε στο θέμα: εσπασε το προφυλακτικο και...
Μήνυμα στις 8/9/2010 στις 15:44 @Sex
Κοιτα ο παρθενικος υμενας δεν ειναι μεμβρανη που καλυπτει τον κολπο περα ως περα γι' αυτο και μπορει να μπει ας πουμε το μικρο σου δαχτυλακι και να μην γινει τιποτα. Τωρα σχετικα με το αντικειμενο και το αιμα επειδη ειναι μικρο υποθετω εγω οτι μπορει να σχιστηκε λιγο γι'αυτο βγηκε και λιγο αιμα,αλλα οχι ολοκληρωτικα και λογικο να μην πονας.Οταν μπει το πεος,η τρυπα ανοιγει πολυ,σκιζεται ενα κομματι γι αυτο πονας τοσο... Γι'αυτο η εννοια "σπαει" δεν ειναι και τοσο δοκιμη... Ελπιζω να σε καλυψα.
Πήγαινε στο θέμα: τρυπα στον παρθενικο υμενα |