Μήνυμα στις 7/9/2010 στις 01:46 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:δεν ειναι ταινιες, αποτριχωτικη κρεμα ειναι. εγω χρησιμοποιω την STREP (αφρος για προσωπο- μπικινι) υπαρχουν κι αλλες μαρκες. βαζεις μια ποσοτητα αφρου στο χερι σου απλωνεις.. εκει κατω, περιμενεις 5-10 λεπτα (εχει οδηγιες) και ξεπλενεις, και.. αυτο ηταν!Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα... εκεί κάτω.
Μήνυμα στις 7/9/2010 στις 01:36 @Sex
μηπως εισαι λιγο υπερβολικη? δεν ειναι δα και τοσο τρομερο! ολες οσες ξερω, πονεσαν την πρωτη φορα, χωρις ομως αιματα και ουρλιαχτα οπως τα περιγραφεις ετσι τρομακτικα! πιστευω οτι το βιντεο ειναι σιγουρα "πειραγμενο", ειναι εφε, πως το λενε.. οταν θα ερθει η ωρα που θα εισαι ετοιμη ψυχολογικα, θα δεις, οτι θα πεις οτι ναι,αυτος ειναι το αγορι που θελω να κανω σεξ, και δεν θα φοβασαι να το κανεις μαζι του! Πήγαινε στο θέμα: φοβιες και αποριες
Μήνυμα στις 7/9/2010 στις 01:25 @Sex
γιατι δεν δοκιμαζεις VEET για προσωπο-μπικινι?
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα... εκεί κάτω.
Μήνυμα στις 6/9/2010 στις 09:33 @Sex
λοιπον plhgwmenh πονας πολυ την πρωτη φορα μεχρι να μπει, τι στο καλο, δερμα θα κοπει. δε πα να σε αποσπα ή να εισαι ερεθισμενη πολυ, ο πονος ειναι πονος. και μην ακους να λενε οτι ο πονος ειναι γλυκος και μαλακιες. υπαρχει πονος και γλυκος? παντως οταν μπει μετα δεν πονας και τοσο. ανοιγεις σιγα σιγα. οσο για το αιμα που λες δεν ισχυει, τουλαχιστον στις περισσοτερες κοπελες. εγω την πρωτη φορα παρολο που πονεσα παρα πολυ, δεν ειδα αιματα εκεινη την στιγμη, αλλα κατι σταγονιτσες στο εσωρουχο το αλλο πρωι. μαλλον ή "πειραγμενο" ειναι το βιντεο, ή περιοδο εχουν οι κοπελιες..
Πήγαινε στο θέμα: φοβιες και αποριες
Μήνυμα στις 24/8/2010 στις 02:54 @Διάφορα
αυτο που εκανε ο φιλος σου λεγεται "μπατίκ". αν κανεις αναζητηση στο google με την λεξη "batik" θα δεις και βιντεακια στο youtube που σου δειχνουν να το κανεις μονος σου.
Πήγαινε στο θέμα: χλορινη και κοντομανικο!
Μήνυμα στις 24/8/2010 στις 02:47 @Θ. Κλημεντίνη
sophie μου, ακου μια συμβουλη: μην παρακαλας, διαγραψε τον απο το facebook, σβηστον απο το κινητο σου, κλεινε του τα τηλεφωνα αμα σε παιρνει, μην απαντας σε μηνυματα του, κι αν μπορεις να αλλαξεις και αριθμο κινητου να μην μπορει να σε βρει ακομα καλυτερα , θα δεις οτι θα ερθει πισω με ΧΙΛΙΑ.. trust me.. οι ανδρες θελουν την γυναικα να την κυνηγανε και οχι να ειναι διαθεσιμη ανα πασα στιγμη... δεν εχει ουσια το πραγμα..
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω με τον πρωην??
Μήνυμα στις 24/8/2010 στις 02:36 @Θ. Κλημεντίνη
πολυ μαλακας ο φιλος σου! τον λες και αδερφο!... καλα ενταξει οι γυναικες, ατιμες, θα το καταλαβεις στην πορεια..αλλα κι ο "φιλος" σου??!!
Πήγαινε στο θέμα: Με τον αδερφό μου
Μήνυμα στις 24/8/2010 στις 02:33 @Θ. Κλημεντίνη
ετσι ξεκαρφωτα δεν μπορει.. μηπως σου κανει "πεισματα" να την κυνηγας??...
Πήγαινε στο θέμα: μου ειπε οτι δεν θελει να μου ξαναμηλισει
Μήνυμα στις 10/8/2010 στις 02:43 @Sex
το να της πηρε την παρθενια το ταμπον ειναι λιγακι δυσκολο, αφου αν εχεις δει το ταμπον ειναι αρκετα μικρο και λεπτο για να την σπασει. κατα την γνωμη μου ή πολυ ελαστικο υμενα εχει, οποτε θα σπασει με κατι πιο μεγαλο (γεννα ας πουμε) ή ειχε αιμα αλλα δεν προσεξε καλα και δεν το ειδε. (γιατι μην φανταστεις οτι βλεπεις αιμα σαν περιοδο, κατι σταλιτσες ειναι, ανοικτοχρωμες και ετσι οπως ειναι ανακατεμενες με τα υγρα, περισσοτερο με βρωμικα υγρα μοιαζουν παρα με αιμα). δεν μας επισημανες ομως: πονεσε πολυ την πρωτη φορα, ή το κανατε σχετικα ευκολα;
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια
Μήνυμα στις 3/8/2010 στις 01:53 @Διάφορα
doctora ο veteranos εχει δικιο: ειναι σπυρι που προεκυψε απο το αποσμητικο σου. το ειχα παθει κι εγω μια φορα. απλα κοψε το αποσμητικο στην πονεμενη μασχαλη καμια δυο μερες (και καλο πλυσιμο) και θα υποχωρησει. δεν ειναι τιποτα σοβαρο, ουτε υπαρχει κινδυνος μολυνσης.
Πήγαινε στο θέμα: Περι τριχων! |